DECK PREDATOR -:- TOP8 CROATIAN TITANS

Između hedonističkih Saturnalija, vrtloga Božićnih pijanka i kraljevskog mamurluka koji je proizašao iz svega toga, uspio sam snaći dovoljno snage volje da napišem i dugo očekivan DP.

( Čitaj: Počele su mi ići na živce prijeteće poruke koje mi šalje naš Vrli Novi Moderator, i kada je došlo do toga da će mi spaliti kuću i prokleti obitelj nekom Istarskom Voodoo kletvom, odlučio sam ipak udovoljiti širokom krugu čitatelja koji se radoznalo pita što se ZBILJA DOGODILO na Pharaoh Touru 2007.

Odgovor je jednostavan, mali Galić je prodao dušu Sotoni za pobjedu. Više nego jednom vidio sam dijaboličan osmjeh u njegovim očima. Više nego jednom topdeckao je upravo nemoguće. Uglavnom, do toga ćemo doći kasnije.Bilo je mnogo obmana i laži u reportovima do sada, a sada je došlo vrijeme za istinu; DECK PREDATOR -:- PHARAOH TOUR 2007 / MARŠ i ZAVJERA NEMRTVIH

Ok, svi znamo da sam u biti ja trebao osvojiti ovaj PT. Prema svim pokazateljima, laptop mi je bio u džepu, već sam se sa Danijelom dogovorio da ga dostavi preko Saše i sve je bilo sređeno.Pobjeda je bila samo formalnost koju je trebalo ostvariti.

Put do Zg-a bila je ugodna i veoma hladna mala avanturica koju su samnom podijelili Marko ( Božac ) i Saša ( Vrcelj ).

Dolazim gore i tu počinje okultni plan mladog KJa koji je svojim utjecajima izposlovao da se LOM otvori tek u 11.Naravno tim postupkom pokušao je razoružati svu konkurenciju, a osobito mene.

Nije uspio.

Hmmm…. Što li je ovo? Aha, DP koji sam počeo pisati, ali upao u vrtlog života i nisam ga uspio dovršiti.

Mnogo se toga desilo u međuvremenu, UDE je Cancelao nagrade za PT, izašla je nova Ban lista, izašla je nova, kataklizmična edicija; “Phantom of Darkness”, i naravno, ono najbitnije, ono što je Hrvatska čekala već 2 mjeseca, ja sam se nakon koktela žena,ispita i pijanstva, vratio u YGH!

Ali, da ne duljim. Prešao sam cijelu bogom nam danu Hrvatsku u potrazi za materijalom za sljedeći article.

Nešto što do sada još nije bilo učinjeno.
Nešto jedinstveno,
nešto kolosalno.

Danas otvaram vrata tematici koja će deckove gurnuti u pozadinu, a u prvi plan staviti igrače. I to ne bilo koje, nego one najbolje. I to naše.

Zato se spremite za analizu Hrvatskog metagamea prvaka.

Za koga se treba pripremati? Tko može “potegnuti”? Čije je znanje i skill na profesionalnoj razini? Tko ima dovoljno velik Card Pool da složi sve Tier1 deckove u formatu? I ono najbitnije, što ih dijeli od vas?

Po ćemu se oni toliko razlikuju da se sa pravom mogu nazvati ” krema CRO YGO! TCGa ” ?

Ostanite sljedećih tjedana samnom, i otkriti ćete; vrijeme je došlo, zastori padaju;

DECK PREDATOR -:- TOP8 CROATIAN TITANS!

Krenuti ćemo od 8., pa se uspeti sve do 1. mjesta. Ako sam vašeg favorita igrom slučaja zaboravio svrstati u popis, to je zato jer je lista uz Skill i dostignuća bazirana i na individualnom pristupu.

Kako se budemo uspinjali, biti će organiziran i topic sa vašim predviđanjima o poretku, a onaj tko bude najbliži točnoj listi osvojiti će promotivni booster PTDNa. Toliko za sada, vidimo se sljedeću srijedu kada Odiseja započinje.

Dramax

TOP 8 CRO TITANS dio je kolumne. Pročitaj: Uvod, 8th place7th place6th place, 5th place, 4th place, 3rd place, 2nd placeSaga ISaga II

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.