DECK PREDATOR -:- Lazar’s Effect ( He’s back! )

Ok. Sjećate se kada sam jednom davno još 2008. Rekao vidimo se sljedeće srijede? Mhm… Pa… Hmmm  ( očajnički pokušava smisliti ispriku dovoljne uvjerljivosti i jačine da izbjegne masovni linč i progon iz TCG zajednice )

… Ispričati ću vam jednu priču. Priča je to o mladom, plavokosom, zgodnom i nadasve inteligentnom momku zavidne apolonske vanjštine.  Nazovimo ga Berislav.

Dakle, Berislav je jedan od onih igrača koji se jednostavno rode u ovaj svijet sa svime; imaju izgled, pamet i skil. I naravno, prvi korak koji slijedi je upuštanje u prekrasan svijet YGHa ,koji ljudima poput Berislava nudi moć,bogatstvo i sljedbenike. Dakle Berislav je igrao,skupljao i činio sve što ostali igrači čine. Stekao je mnogo dobrih prijatelja i probio se u vrh nacionalne YGH scene. Slava i moć su ga opile, te se počeo odavati porocima. Nakon onih očitih (alkohol,žene i izlasci), u potpunosti ga je zauzela ona najgora; fakultet.

Iz nekih čudnih mazohističkih razloga, upisao je studij talijanskog jezika i književnosti na talijanskom jeziku u Puli. Frigidne Musolini-like, she-male profesorice nisu odobravale to što je Beri imao mašte i društveni život. Svaki put kada bi se Loggao na MSN da pozdravi prijatelje, one bi mu slale E-mailove sa kvazi nemogućim misijama tipa prevođenja istarske čakavštine na književni jezik ,a da u konačnici tekst ima nekog jebenog smisla.

Malo po malo, Berislav je padao sve dublje i dublje u tamu, dok jednog dana nije shvatio da više ne zna koliko Darkova igrač mora imati u groblju da bi prizvao Dark Armed Dragona. To je bio trenutak kada je shvatio da je ozbilj….

We can cut the „Berislav“ bullshit at this point, mislim da sam alegorijski dočarao situaciju.

I još bih se nekako i uspio osloboditi te naporne obveze pisanja Dpa i uvjeriti Bošca da mi je gangrena zahvatila prste i da su mi ih morali amputirati, te da sada shufflam deck sa zubima, da nije jedne stvari.

Nije me bilo recimo pola godine, i ovaj divni svijet je otišao k vragu!
Loggam se ja lijepo na Account, već po običaju obrišem prijeteće poruke i sve pm-ove obožavatelja bez čitanja, i bacim se na čitanje po forumu, čisto da vidim situaciju i scenu.

Vidim Ian je postao službeni pisac, to me razveselilo, dečko ima smisla i simpa je.
ALI!

Gledam ja Wannabe sekciju čist da vidim mlade nade… Tu se nakupilo toliko smeća da me srce zabolilo… A točka na i je bio „report“ DJ patka.

Moja profesorica hrvatskog jezika bi ga poslala golog u Sibir na prisilni rad. Dok sam čitao taj „report“ više puta sam morao stati i odmoriti se jer me hvatala mučnina i vrtoglavica. Nije mi bilo jasno, zašto, za ime Boga i Hrvata, admini nisu odmah deleteali to čudo i bannali patka iz principa, te mu kao uvjet za ponovni pristup forumu postavili test gramatike. U stilu; Patak je prešao cestu. U ovoj rečenici, patak je?

Subjekt?

Idiot, ali ajde nek ti bude.

Krenimo dalje, odlučim malo proscoutati ostale pod forume i naiđem na sljedeće u nečijem Sigu;
11 zrilićevih zapovijedi:

1.zrilić je jedina alternativa kršćanstvu koja ima smisla,likujte ga i napravite kult ličnosti
2.poštuj zrilića da dugo kartaš i dobro ti bude u ygo
3.spomeni se da svetkuješ zrilićev rođendan
4.zrilić tlači njubove,pridruži mu se!
5.ne poderi kartu
6.ne ukradi kartu
7.ne planiraj atentat na zrilića
8.ne poželi tuđi book ako je manje vrijednosti od 3000kn
9.ne poželi tuđi deck osim ako je tele dad
10.uplaćuj velike sume novca na zrilićev žiro-račun svaki tjedan
11.ne pređi na mtg

DRAGA DJEVICE MARIJO I SVI SVETI! KOJI JE OVO K….?

Kakvog li je ovo bolesnog uma djelo?!?

Suzdržat ću se od daljnjeg komentiranja, jer ionako imam problema sa srcem još od patkinog reporta. Uglavnom, informirao sam se o Ftu, saznao tko još uvijek vozi ( nažalost Joso ) a tko još uvijek propada ( po običaju Fabo ).

Dosta se toga promijenilo od mog zadnjeg duela, dosta novih techeva i 1 Card Wondera je ušlo u igru. Deckovi su uglavnom ostali isti, a u igru su ušli neki novi klinci.

I tako, ispunjen nekom neobičnom željom da se i ja vratim u drugu najljepšu igru u mom životu ( prva uključuje bocu votke, Fabijana, dvije kokoši, jednu kozu i djevicu ), odlučujem se na intenzivnu TCG terapiju.

Driiiiing,driiiiiiing!

Karlo Marvić (oblivion): Halo?

Ja: Kako smo Karlo?

Karlo: Robin ološu peeep peeep peeep! Kako si mogao propustiti FT ti peeep peeeeeep! Onaj peeep Zrilić ga je opet skoro dignuo! Ne javljaš se, nikad nisi online, kao da si u zemlju propao! Čujem da ni na turnire ne dolaziš?! Pobogu, što ti se dogodilo? Kaži mi, meni možeš sve reči!

Ja: Ali Karlo…

Karlo: Samo da nije… Ne nemoj mi reči da je, samo ne to!

Ja: Mhm, je

Karlo: Fuck, znači dogodio ti se…

Ja:  Život

Karlo: Neeee!!! 🙁 ( jaukanje, lako moguće i koja suza ) Ali Robine ali zar se ne sjećaš kako smo gubili subote online analizirajući pro deckove i smišljajući techeve dok su drugi vani tulumarili? Kako smo propuštali rođendane i izlaske kako bi testali na msnu? Zar ti sve to nije ništa značilo??

Ja: Je Karlo, ne znam što mi bi! Evo obećajem da se povlačim iz društvenog života, dajem nogu curi, mijenjam broj mobitela, napuštam fax i band, i vraćam se u TCG , jedini pravi način mojeg života!

Karlo: ROBINE!!!

Ja: KARLO!!!
( Ambijentalni ugođaj Brokeback Mountain scene kada se dva pedera ponovno sretnu nakon dugog vremena i zagrle se i požvale iza neke kuće )
Nakon što je to obavljeno, javljam se Fabijanu, Kreši, Josi i ostatku dragih proova. Dogovaramo se sljedeće, svi su oni pozvani na vikend u mojoj rodnoj Puli, gdje će se odvijati moja pro rehabilitacija ( ponovno ću naučiti Shufflati, sve o priorityu i o promjenama koje su desile dok me nije bilo ) To okupljanje je dogovoreno za 3. Mjesec, kada nam svima završe ispitni rokovi, i o njemu ćete biti izvješteni u posebnom izdanju Dpa ( koji neću pisati samo ja, već ćete vidjeti moju priču i kroz njihove oči )

Eto, ovo je DP čisto onako da svi oni koji me mrze i vole znaju da sam još živ i među vama.

Sve pohvale i kritike su dobrodošle, iako će biti pobrisane i ne uvažene ako su via pm.

Pusa svima, i da, mislim da se bliži vrijeme za nove Titanse… Hm, vidjeti ćemo, moram opet malo proputovati zemlju i vidjeti kako stvari i skillovi stoje. Nema mi Yate na forumu, moram naći novu muzu.

Poz, Dx 😉

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.