Deck analiza part 2:Dark World Deck

Nakon Rescue Rabbit decka dolaze nam stvorenja stvorena u samoj tami. To su paklena Dark World čudovišta.
Tako moćna čudovišta nismo mogli ni zamisliti. U ovoj deck analizi saznat ćemo kolika je njihova moć.

Glavne karte

grapha

Glavna karta i najvažnija karta ovog decka je grapha. Kad se jednom iz ruke pošalje u groblje može uništiti jednu kartu. Ako je poslana protivničkim effectom odaberemo jednu kartu u protivnikovoj ruci. Može se prizvati iz groblja vraćanjem jednog dark world monstera s polja u ruku. Praktički ova karta je neuništiva ,ali ako se banisha iz groblja onda je beskorisna. Ne moramo čekati ovu kartu da nam dođe u ruke jednostavno je pošaljemo na groblje s foolish burialom i koristimo effect da se prizove i već je u prvom potezu imamo na polju.

snow

Druga najvažnija karta ovog decka je snoww. Kad se pošalje iz ruke na groblje možete uzeti jednu dark world kartu iz decka u ruku i tako brzo doći do graphe. Ako je poslana protivničkim effectom možete prizvati jednu čudovište s protivničkog groblja u svoju stranu u obrani. Karta je vrlo korisna za uzimanje gatesa ili graphe u ruku.

broww

Broww huntsman of dark world je dobra karta za draw power. Kad je poslana iz ruke na groblje možete vući jednu kartu ,ali ako je poslana protivničkim effectom vučete još jednu karta. Ova karta je odlična za draw power i korisna.

gates

Najvažniji spell ovog decka je gates of dark world. Banishnjem jednog fienda iz groblja pa slanjem jednog fienda na groblje možemo vući kartu. Ako je grapha ili snoww poslan na groblje bliže smo pobjedi. Ako smo poslali browa to nam daje veći draw power da dođemo do korisnih karata.

Dodatne karte

silva

Jedna od dodatnih karata ovog decka je silva warlord of dark world. Kad je poslan iz ruke na groblje specijalno se priziva što nam daje višu napadačku snagu. Ako je poslan protivničkim effectom protivnik mora vratit dvije karte iz ruke na dnu decka u bilo kojem orderu.

deakings

Dark world dealings je karta koja omogućuje svakom igraču da vuče jednu kartu i da pošalje jednu kartu na groblje. Korisna je za mnoge dark world karte jer ih možemo iskoristiti uz ovu kartu.

lightning

Jedna od dobrih spell karata za slanje karata na groblje je dark world lightning koja uništava jednu preokrenutu kartu pod cijenom da pošaljemo jednu kartu na groblje. U kombinaciji s graphom možemo uništiti dvije karte. Vrlo korisna karta u decku koja nam omogućuje više destruktivne moći.

allure

Uz ovu kartu vučemo dvije karte pod cijenom da banishamo jednu dark čudovište iz ruke,ali ako ga nemamo sve nam karte idu u groblje. Korisna je jer vučemo više karata,ali ako nam je jedino dark čudovište u ruci grapha plan je propao.

jar

Druga dodatna karta je morphing jar što nam omogućuje slanjem svih karata iz ruke na groblje i da vučemo pet novih karata. Ako ga nemamo u ruci uzmemo ga pomoću sangana. Što više dark world karata pošaljemo dolazimo do bliže pobjede.

dark smog

Ova karta je vrlo korisna zbog effecta. Možemo banishati jednog monstera iz protivničkog groblja uz cijenu da discardamo jednog fienda. Ako discardamo dark world čudovište dolazimo do opake kombinacije i rješavamo se protivničkih monstera.

Imali smo malu deck analizu pa sad dolazimo do deck liste koja nam govori kako bi trebao izgledati dark world deck.

Monsters:

3x Grapha,Dragon Lord Of Dark World

3x Snoww,Unilight Of Dark World

3x Broww,Huntsman Of Dark World

3x Silvva,Warlord Of Dark World

2x Tour Guide From The Underworld

1x Sangan

1x Morphing Jar

1x Gorz The Emissary Of Darkness

3x Ceruli The Guru Of Dark World

Spells:

3x Gates Of Dark World

2x Dark World Lightning

2x Dark World Dealings

1x Allure Of Darkness

1x Heavy Storm

1x Dark Hole

1x Monster Reborn

Traps:

2x Dark Smog

2x Solemn Warning

1x Solemn Judgment

2x Bottomless Trap Hole

2x Mirror Force

Extra Deck:

1x Ardeus,Keeper Of Armageddon

1x Tiras,Keeper Of Gensis

1x Wind-Up Zenmanies

1x Number 17: Levathian Dragon

1x Number 39: Utopia

1x Number 20: Giga-Brillant

1x Number 30: Acid Golem Of Destruction

 

 

 

 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.