Burn Deck

Pozdrav!Danas su Burn deckovi jako popularni jer nanose štetu s raznim spellovima i trapovima.U decku su i čudovišta koja nanose štetu,tako da nijedna vrsta karata nije manje vrijedna.Deck je jako spor,pa u decku treba biti i karata koje odugovlače igru npr.Swords of Revealing Light.A sada prijeđimo na Burn deck.

Ova karta je predobra!Napada protivnika direktno,a dobiva 1000 ATK svaki put kad tako nanese štetu.Nakon 3 do 4 kruga ova karta postaje pravi virus za vašeg protivnika,ako ostane na polju.Uglavnom,odlična Burn karta.SolarFlareDragon-GLD1-EN-C-LE.png

Ako Raging Flame Spritea razvijete dovoljno,u kombinaciji s ovom kartom je razarajuća.Ova karta ne može biti napadnuta ako imate Pyro čudovište.Na kraju vašeg kruga protivnik gubi 500 bodova.Užasno dobro!!!

U ovom decku nije nešto posebna karta,ali kad pogledate da je ova karta 3.level sa solidnim napadačkim i obrambenim bodovima i efekt je da nanosi 600 bodova štetu protivniku na svaku tvoju Standby fazu.Ali ne znam hoće li izdržati jedan krug,pa je zaštitite sa Swords of Revealing Lightom ili s Nightmare’s Steelcageom.36900723851829636.png

Napokon smo došli do moje najdraže karte:Ookazi.Nanosi 800 bodova štete,a usput je i spell,tako da je možete odigrati iz ruke kad ste vi na redu.Jednostavno trebate igrati 3 kopije ove karte.Najbolja Burn karta!

Naravno, u svom decku trebate imati i 3 kopije ove karte jer može nanijeti 800 bodova štete,a ako ste u problemu sa svojim životnim bodovima,možete umjesto toga povećati svoje bodove za 1200 bodova,što vam može jako puno pomoći u nekim situacijama.

WaveMotionCannon-CP05-EN-SR-UE.png

Ova karta može nanijeti jako puno štete ako ostane dugo na polju.Problem je što karte poput Heavy Storma ili Mystical Space Typhoon mogu lako uništiti ovu kartu,ali karte poput Judgment of Anubis i Dark Bribe mogu zaštititi ovu kartu.

Ako se borite protiv protivnika kojem je bit decka nakupiti čudovišta na polju npr. Lightsworn i Zombie.Možete nanijeti do 2500 bodova štete s ovom kartom,koja je među boljim Burn trap kartama.

    

Nakon nekoliko krugova će protivnik biti potpuno živčan i htjet će vas uništiti što brže,pa upada u razne zamke,poput ove,a upravo to će mu se obiti o glavu jer će izgubiti bodove u vrijednosti napadačkih bodova čudovišta koje vas je napalo.

Popis karata:

ČUDOVIŠTA:

Lava Golem

Raging Flame Sprite

Solar Flare Dragon

Bowganian

Volcanic Slicer

Des Koala

Marshmallon

Stealth Bird

SPELLOVI:

Ookazi

Poison of the Old Man

Wave Motion Canon

Nightmare’s Steelcage

Swords of Revealing Light

Level Limit-Area B

Dark Room of Nightmare

TRAPOVI:

Just Desserts

Magic Cylinder

Dimension Wall

Gravity Bind

Negate Attack

Waboku

Mirror Force

 

Sada ste vidjeli moj Burn deck.Doviđenja do sljedećeg puta:)

 

     

 

Jedna misao o “Burn Deck

  1. Malo premalo opisa karata.
    I nemoj za svaku kartu gvoriti da je predobra ili najbolja burn karta, malo previše djetijnasto.
    Inače u redu blog, i siguran sam da ćeš ubuduće pisati puno dobrih blogova.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.