Pregled svih YuGiOh filmova

Kako nam dolazi nova 2016. godina, svijet YuGiOh-a će dobiti svoj novi YuGiOh film “The Dark Side of Dimensions”, koji će se početi prikazivati u Japanu
23.4.2016. godine. No u ovome blogu neću pisati o tom filmu nego već o filmovima koji su došli prije ovoga, a ako vas zanima “The Dark Side of Dimensions”
o njemu možete više pročitati  OVDJE.

Prvi film koji je napravljen jednostavno je nazvan “Yu-Gi-Oh! The Movie”
Ukratko, radi se o vremenu kada je “Blue Eyes White Dragon”, prema filmu “Donosio pobijedu”, a “Red Eyes Black Dragon”, je donosio, prema filmu,
“Potencijal za pobijedu”… Tu se nakon dosta nasilja dogodi dvoboj između dvaju najvećih rivala u YuGiOh svijetu, i znate tko pobijedi…
Za one koji ne znaju, u ovome filmu ova igra se ne zove YGO TCG, ili nekako slično, već “Duel Monsters”, što me dosta iritira, ali što je. tu je.
Ova radnja se, pretpostavljam, odvija u “nultoj sezni”, oni koji ne znaju što je to nulta sezona, mogu saznati  OVDJE.

1yugioh

Film možete OVDJE pogledati, ali iako je u HD-u, kvaliteta mu je očajna, a o načinu kako likovi govore, totalna katastrofa, ali to opravdava činjenica da je izašao 6.3. 1999,  priča je odlična, film traje nekih 30-ak minuta  (stavio sam link ovoga filma, jer ga nije baš lako pronaći).

Idući film koji nam dolazi, vjerojatno je jedan od najpopularnihjih YuGiOh filmova, a to je Yu-Gi-Oh! The Movie: Pyramid of Light, koji nam dolazi iz
2004. godine. Film je bio pun pogodak, a došao je i u Hrvatsku sinkroniziran, što potvrđuje rečenicu iznad da je bio jako popularan.
Radnja se zbiva u vrijeme orginalnog YuGiOh-a, tamo negdje između 1. i 2. sezone. Radnja je slična kao i u prvom filmu, Kaiba se bori protiv Pegaza i pobijedi, Kaiba se bori protiv Yamia, u sve to se umiješa Anubis, pa se Kaiba i Yami udruže i pobijede Anubisa, što dovodi do velike svađe fanova, da li bi Kaiba pobijedio da se Anubis nije umiješao, ili bi sve bilo kao u prvom filmu.

2yugioh

I posljednji film koji je došao, čudnog imena, Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time, donosi veliku revoluciju u YuGiOh filmove.
Za početak krenut ću iz samoga naziva, gdije možete pronaći “3D”, i da, naziv ne laže, jer su u ovaj film uvedeni efekti, koji bi se najbliže mogli pripisati
YuGiOh ZEXAL-u, koji je po meni sa svojom “3D” animaciom totalni promašaj. Druga stvar koja se promijenila je sama radnja, više nema Yami vs Kaiba, nego, Yami & Jaden & Yusei vs Paradox, što je u pomalo bezveze, jer su doslovno spojili tri vremena da se odvijaju u četvrtom… spojili su tri stila borbe u nešto odlično, iako bi u stvarnom životu to bilo katastrofalno.
Naravno da bi to bilo još više izraženo napravljena je parodija koja ide:

Yusei:I synchro summon junk gardna in DEF mod.
Yami: Synchro what?
Yusei: Synnchro summon.
Yami: What summon?
Yusei: Syncho summon.
Yami: What, what?
Yusei: SYNCHRO SUMMON!!!
Yami: Ohh, whats that?
Yusei: Its when you play…
Yami: Whait! Its seems i stop care….

3yugioh

Za priču je pohvalno što je promjenjena, ali osobno, ovo je nekako previše.

Koji je vama najbolji YuGiOh film, napišite u komentarima.

2 komentara

  1. Po čemu je prvi film zbog brutalnosti i nasilja zabranjen? I to od strane amerikanaca, koji imaju najmanje prava govoriti protiv nasilja i brutalnosti. Ali opet, koje brutalnosti? Jel to one 2 minute borbe između Joey-a i mog zaposlenika?

  2. Najdraži mi je film YGO:BBT zbog toga što Sd drago dobiva 10000 atk od Dm i Ehn

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.