COTW – White Wing Magician

Dobar dan, evo me opet. Danas ćemo gledati jednu ne tako korištenu kartu, White Wing Magician.

Ova karta je level 4 WIND-Spellcaster-Pendulum-Tuner čudovište. Odmah vidimo da malo odstupa od obične formule ovog archetypea. Zbog WIND attribute-a nemamo mogućnost searchati ovu kartu Timestar Magicianom.

U redu, pređimo na efekte ovog čudovišta. U pendulum skali ju možemo uništiti da bi zaštitili DARK-Spellcastera od targetanja. Nije loše, ali joj je običan efekt zato puno gori. Kad ovu Pendulum Summonanu kartu koristimo za Synchro Summon, banishana je. Ako ju želite kao Tuner, lako ju je samo Normal Summonati. I to je to sa tom restrikcijom.

Ova karta daje u redu protection, niska je skala (iako bi za to radije željeli Oafdragona), Tuner je, što je korisno s obzirom da je jedini drugi Tuner u Decku Harmonizing Magician, i ipak ju možemo samo uništiti Ignisterom, ili iskoristiti za Xyz Summon. Najbolje (ili najgore ovisi na koji način gledate na to) je da je ime ove karte uvijek “Synchro Dragon” (ali joj je ime također i White Wing Magician, znam, malo je zeznuto), pa ju možemo koristiti za Supreme King Z-ARC-a i unistiti cijelo protivnicko polje.

To je to za ovaj COTW, pa se nadam da ste sretni!

4 Komentara

  1. de vratite kiriyua da vam piše COTW ovo je bezveze on je barem znao opisati kartu kak spada a ne ovo dva red i gotovo

    1. Pa, ova karta ima relativno jednostavan efekt, pa nema puno za pisati o ovome, a Kiryu je izabirao karte sa efektima koji su bili malo dulji od efekata ove karte.

  2. Mislim da ovo nije jako dobar izbor za COTW, jer karta nema toliko potencijala i ne igra se previše u Pendulum Magician deckovima, jer je i Harmonizing Magician Tuner, a Z-ARC turbo se ne može igrati kompetitivno.

    1. Moj proces razmisljanja u vezi ovog COTW-a je bio da, u malom slucaju da nemamo pristup Harmonizing, imali bi pristup ovome, a Z-ARC je samo jos dodatna snaga.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: