CotW 22.3.2007. Elemental Hero Stratos

Novi Card of the Week je Promo karta iz Shonen Jump Magazinea:

JUMP-EN012
Elemental Hero Stratos
Warrior/Wind
Level 4
ATK/1800 DEF/300
When this card is Normal or Special Summoned, you can select and activate 1 of these effects:
– Destroy Spell or Trap Cards on the field up to the number of “Elemental Hero” and “Destiny Hero” monsters you control (not counting this card).
– Select and add 1 “Elemental Hero” or “Destiny Hero” monster from your Deck to your hand.

Uh, što reći o gore prikazanoj karti, toliko toga ima . Za početak, za one koji nisu shvatili, efekt ove karte je da kada je Normal Summonana ili Special Summonana možete aktivirati jedan od ponuđenih efekata. Prvi je da uništite broj Spell ili Trap karata na fieldu koliko imate Elemental ili Destiny Heroa na fieldu osim ove karte. Drugi je, po meni čak i bolji, da možete uzeti jednog Destiny Hero ili Elemental Hero monstera iz decka u hand. To otvara mogućnosti za brzo dovođenje Elemental Hero Wildhearta, Destiny Hero – Maliciousa, Destiny Hero – Dashera ili Destiny Hero – Diamond Dudea, koji je by the way, prebolesna karta, možda ću vam pobliže objasniti zašto u jednom od sljedećih Card of the Weekova . Iako što se Destiny Heroa tiče to je uglavnom u Graveyard pošto ćete ih ako imate Destiny Draw u ruci, još jedan overpoweran D-Hero support, discardati da bi vukli 2 karte.  

Moj mišljenje o Stratosu je kao prvo, to da je kada nije bio Limitiran, jednostavno broken, ovako odlična karta, koja ima puno potencijala. Može se igrati u Destiny Hero buildovima, koji su jako raznovrsni, ali i u Warrior toolboxima u kojima ne igrate Destiny Heroe, sa Elemental Hero Wildheartom, kartom koju vam je pobliže približio naš white dragon. Moje mišljenje o Wildheartu je također ok, zapravo, ja ih sa Stratosom maindeckam ak 3, iako je 2 možda ipak malo realniji broj. . Ipak, sve što sam do sada rekao o efektu Stratosa je do sada bilo vezano uz drugi efekt, tako da mislim da bi bio red da kažem nešto i u prvom. Pa.. Najbolji je u Destiny Hero buildu, posebno sa Elemental Hero Maliciousima, gdje možete čekati da dobijete Premature Burial ili Call of the Hanuted i onda Special Summonati Maliciousa.

Sve u svemu, karta je prilično dobra limitirana i gotovo uvijek daje +1 advantage, što je danas prilično važno. Warrior je, pa je sercheable sa Reinforcement of the Army i tako je kao što sam već spomenuo igrana u Warrior toolbox deckovima, sa Wildheartima naravno. Wind je, pa još jedan solidan support za Wind monstere, zakon je sa Icarus Attackom.. Najbolja od Shonen Jump Magazine Promo karata, a i jedna od najboljih Promo karata uopće. Ja sam zadovoljan sa kartom i dajem joj 9/10 rating jer ima zakon efekt, ali je bez Destiny Heroa ili Elemental Heroa beskoristan, koji se pak ne mogu igrati baš svugdje..

Kako ju nabaviti ? Po meni je najbolje tradeati se sa nekim Amerom pošto ju cijene manje od 10$ po komadu i mislim da se isplati.. Kod nas je dosta tražena, pa tradeanjem ili kupnjom od Amera mislim da ne možete pogriješiti. Pa, pozdrav i do sljedećeg puta..

King James

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.