Primal Origin : Deluxe Edition

Pozdrav svim čitateljima ! Nakon dugog posta,odlučio sam se vratiti pisanju blogova! Danas ću pisati o Primal Originu,koji je već prije mjesec dana izašao,ali  Deluxe Edition koji je tek nedavno izašao. 

 

Što je Deluxe Edition ? 


Kao prvo, Deluxe Edition je “specijalna” verzija nekog boostera koju je KONAMI  odlučio napraviti prošle godine kao specijalnu verziju “Judgment of the Light” boostera. Set sadrži 9 boostera određene edicije,promo karte te zaštite za karte (sleeves) . Od prvog izlaska,deluxe edition se pojavio još jedanputa, u prošloj ediciji “Legacy of the Valiant”. Ovo je treće izdanje Deluxe Editiona te se sve više čini da će Special Edition ( 3 Paketića + 2 promo karte ) pasti u zaborav.

 

Što sadrži Primal Origin Deluxe Edition ? 

Kao što sam već naveo, Deluxe Edition proizvodi sadrže 9 paketića određene edicije te promo karte i omotiće za karte.Promo karte u Primal Origin Deluxe Edition su “Sylvan Snapdrassinagon” i “And the Band Played on” koji su izašli iz navedene edicije kao common verzije karte te “The Agent of Entropy – Uranus” i “Re-Cover” koji izlaze u idućoj ediciji,Duelist Alliance,koji će biti prvi booster iz “Pendelum” ere,tj. neće biti više iz Zexal (Xyz) ere.

 To bi bilo to,nadam se da vam se moj blog svidio,te očekujte još dosta mojih blogova u budućnosti ! 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.