Povratak u Yu-Gi-Oh

Sad,kad pišem ovaj Blog,već je oko pola godine od mog povratka u Yu-Gi-Oh. Prvi susret s Yu-Gi-Oh igrom mi je bio u 2. razredu-prvo na crtiću a onda i u stvarnosti. Moja prva karta(nije bila original) je bio Blue Eyes White dragon-jaš ga i danas mogu prepoznati u hrpi “falšica”(tako su u mojoj školi dobile nadimak karte-lažnjaci) ali je u jaaaaako lošem stanju. Nakon 4. razreda je bila velika višegodišnja stanka. U nastavku ćete saznati što se dogodilo.

Znači,4. razred je završio. Oproštaj od razreda. 5. razred počinje. Izmješani smo , pola nas se niti ne poznaje. Yu-Gi-Oh je kroz ljeto prošlost. Jedino se ga sjetim kad vidim kutiju u kojoj su karte(sami lažnjaci) ili u trgovini. Početkom 2. polugodišta 7. razreda(znači,početak ove godine,baš je taj dan bilo školsko natjecanje iz biologije) je jedan moj prijatelj donio karte. Pošto smo oba dva bili na natjecanju,bilo je malo vremena pa me pitao ako sa znam kartati Yu-Gi-Oh. Od tog dana je sve počelo. Nedugo poslje sam u Austrijr(Graz) kupio Special Edition Ancient Prophercy-ja. Dobio sam Super rare Solar Recharge koji je bio onaj super rare koji se dobije izvan boostera,limited edition(koji mi ništa ne znači jer nemam lightsworme,ako tko treba neka javi).

Dalje,oko mjesec dana kasnije otišao sam na 1. kat robne kuće “Međimurka”-tamo je i Damtex Međimurka koja je i službeni prodavač  Yu-Gi-Oh karti(zabilježeni su pod “Prodajnim mjestima” ovdje,na Yu-Gi-Oh planetu). Kupio sam 1 booster “Storm of Ragnarok”. Unutra-po običaju-1 rare karta i 8 commons karti. Mislim da sam unutra dobio karakuri whatchdoga,koji je ujedno i moj prvi tuner.

Sljedeća velika kupnja je bila oko tjedan-dva kasnije. Kupio sam “Storm of Ragnarok” u kojem je bilo 8 s/t karti samo 1 monster(legendary six samurai mizuho) a kasnije istog dana u Slovenije u “Muller” trgovini special edition “Storm of Ragnaroka”. Super rare izvan boostera je bio “Light and Darkness dragon”,a unutar boostera(prvo sam mislio da je commons) “Forbidden Lance”.

Nakon toga se baš ne sjećam kada sam što kupio,ali zanm da su to bili uglavnom “Hidden Arsenali”, “Storm of Ragnarok”, poneki Duelist Pack(u šali:duelist špek) i 1 Structure deck : Marick.

U tom vremenu sam mjenjao karte,pa sam s jednim prijateljem zamjenio 1 commons kartu za lažnjaka “Black Rose Dragona”. Iako nije original,ostati će mi u sjećanju kao moje prvo synchro čudovište.

Oduvjek sanjam o “Naturia” i “Blackwings” decku. S “Naturia” deckom sam sa oprostio,jer su sva čudovišta uglavnom super rare u Hidden Arsenalima a nisam neki “Teški skupljač” pa ne kupujem dosta boostera da bi to uspio. Ali kad sam vidio da će izaći DP-Crow,znao sam da ću postati “Blackwings” player. Prvi boster iz edicije DP:Crow sam kupio u Karlovcu. Par dana kasnije sam u Međimurki kupio 2 DP:Crow boostera. U prvome je bio Black-Winged dragon. Moj prvi originalni Synchro! Nevjerojatno! A u drugom boosteru……4 karte i Blackwing Armed Wing! U jednom danu 2 synchro čudovišta i 8 ostalih karti za 40kn. Imao sam stvarno veliku sreću.

Jednom sam odlučio-želim povrat poreza na karte. Otiša sam u Sloveniju,opet u Muller i počeo. Kupio sam “Structure Deck-Lost Sancutary”,2 x 50 omota s Yugijem i Sliferom,3 Hidden Arsenal 1 u nadi da ću dobiti Broniaca(ali sam dobio X-Sabber Urbellum),1 hidden arsenal 4 i jedan DP-Crow.53 eura i nešto sitno-najljepše koliko treba.

Sad razmišljam da uzmem cijelo pakiranje DP-Crowa,ali ipak je to nekih 500,600kn odjednom(ako tko zna točnu infomaciju molim da mi napiše u komentar) a i kriza je,pa mislim da ću morati biti zadovoljan i sa pojedinačnim boosterima.

Evo,došli ste do kraja mojeg Blogposta. Nadam se da vas nisam previše zamarao detaljima(ako jesam komentirajte pa ću znati za drugi put). Hvala na vremenu koje ste uzeli za čitanje mojeg Blogposta i Ljep pozdrav.

11 misli o “Povratak u Yu-Gi-Oh

  1. pa poslje par godina stanke(i par stotina,ako i ne tisuću) propuštenih karti treba se vratiti u igru,a to ne ide bez povratka u trgovinu(i na njuškalo) 🙂

  2. istina,sad trebam neku ideju….razmišljam o nekoj deck listi ili nečemu sličnome

  3. Razmisli dobro i procitaj prvo druge…Onda se odluci dali si dorastao tome…;)

  4. Booster Box Duelist Pack 11:Crow ti kosta 480 kuna.I istina, samo kupi, kupi i kupi.LoL, ali dobro za pocetak.Potrudio si se…..Zapamtiti sto si kupio xD . Salim se.

  5. onda se stvarno isplati kupiti cjeli box(cjena boxa = 14 boostera). A meni je lako zapamtiti kad nisam kupio neke velike količine 😉

  6. Ne znam sta si ti su sad izblableto, ali u jednom boxu ti ima 24 boostera i svaki kosta 20 kuna.

  7. Mislim da ti je Kira dobro objasnio, znači ovo nije tako loše čak mi se dopadaju ovakve stvari ali onda piši o nekim drugim stvarim a ne samo o tome kako si i gdje kupovao karte to baš i nije zanimjlivo.
    Pročitaj si još malo blogove Monarch Controllera i Kirine blogove pa možda uloviš taj stil pisanja koji bi ti htio, znači ako imaš namjeru opet pisati ovakve stvari onda piši o nečem malo zanimljivijem.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.