Lord of the Tachyon Galaxy

Ovo je moj prvi blog i nadam se da će vam se svidjeti. Stavio sam japanske karte,ali effecte sam preveo na hrvatski. Radio sam blog o boosteru koj nam dolazi.

Nakon uzbudljivog Cosmo Blazera za nekoliko mjeseci dolazi nam novi booster : Lord of the Tachyon Galaxy. Dolaze nova čudovišta i support za brotherhood of the fire fist, ZW,gagaga, shark,harpie,fairy,number,madolche,mermail i dolaze nova čudovišta poput burning knucklera i phantom best plane. Tu se neke nove karte koje bi trebali poboljšati igru.

Gogogo Gigas gigasgigas

effect monster, level 4 0/2200

Kada je gogogo čudovište specijalno prizvano na polje, ako je ova karta na tvojem groblju možeš je specijalno prizvati iz groblja. Effect gogogo gigasa se može iskoristiti jedanput po potezu. Ne možeš imati battle phasu ako si aktivirao ovaj effect.

Ova karta je vrlo korisna ako na polju imate gogogo golema koji jedanput po potezu ne može biti uništen u borbi. Njih dvojica su vrlo dobra za prizivanje Number 39 : Utopia ili bilo koje xyz čudovište ranga 4.

Dotedotengudotedotengudedica

effect monster level 3 0/800

Ako je ova karta poslana u groblje effectom protivničke karte, možeš odabrati jednu kartu na polju, vrati tu kartu u ruku.

Ova karta bi bila korisna jedino protiv dark world decka i ničeg drugog.

Blizzard Falcon falconfalcon        effect monster level 4 1500/1500

Kada je ova karta promijenila napadačku snagu nanesi 1500 štete protivniku. Ovaj effect se samo može aktivirati ako je ova karta okrenuta na gore. Effect se može samo aktivirati jedanput po potezu.

 

Burning Knuckler-Headgearheadgearheadgear

effect monster level 4 1000/1800

Kada je ova karta normalno prizvana : možeš poslati jednog burning knucklera s decka na groblje. Jedanput po potezu ova karta kada je u napadu ne može biti uništena u borbi.

Vrlo korisna za prizivanje xyz čudovišta ranga 4.Može izdržati napad jedanput po potezu i toga čini skoro neuništivim. Mana je to da je slaba na spell i trap i viša obrana od napada.

Phantom Beast Plane-Mega Raptormegaraptormegaraptor

effect monster level 4 1900/1000

Kada je token čudovište specijalno prizvano na tvoje polje možeš specijalno prizvati phantom beast plane token (wind/machine-type/level 3/0/0). Taj effect možeš iskoristiti samo jedanput po potezu. Ovoj karti level raste za zbroj svih levela token čudovišta. Ova karta ne može biti uništana u borbi ili effectom ako imaš tokena na polju. Jedanput po potezu možeš žrtvovati jednog tokena da uzmeš jednog phantom beast plane čudovište iz decka u ruku.

Dakle ovoj karti effect vrijedi samo ako imaš tokena na polju,a beskorisna je ako ga nemaš. Tema ovih karata se izgleda svodi samo da effecti rade ako imaš tokena na polju.

Brotherhood of the Fire Fist-Bullbullbull

effect monster level 4 1700/1000

Ako je ova karta na tvom groblju možeš poslati dvije fire fist ili fire formation karte s ruke ili polja na groblje i možeš ga specijalno prizvati iz groblja. Effect se može aktivirati samo jedanput po potezu.

Number 107: Galaxy Eyes Tachyon Dragontachyontachyon

xyz effect monster 2 level 8 monsters 3000/2500

 

Jedanput u battle phasi kada je započela možeš poslati jedan xyz materijal negatiraj effecte svih ostalih face-up čudovišta i napad i obrana im se vraća na orginalni napad i obranu i ako je ovaj effect korišten u battle phasi ova karta dobiva 1000 napadačkih bodova i može napasti dvaput.

 

Ova karta nesmetano dozvoljava da napadneš i dodijeliš štetu protivniku dvaput. Mislio sam da ima do 100 numbera,ali izgleda da ih ima više.

 

Gaunlet Shootergaunletgaunlet

 

xyz effect monster 2 level 6 monsters 2400/2800

 

Jedanput po potezu možeš poslati jedan materijal da uništiš jedno protivničko čudovište.

 

Karta uopće nije loša samo zahtjeva 2 čudovišta levela 6. Nije imun na spell ili trap karte pa se lako uništi.

 

Chaos Xyz : Dark Fairy Cheer Girlchaoschaos

 

xyz effect monster 3 level 5 monsters 2500/1900

 

Ako je ova karta poslana s polja na groblje možeš vući jednu kartu. Ako je Fairy Cheer Girl attachirana na ovu kartu ova karta dobiva effect:Jedanput po potezu kada ova karta uništi čudovište možeš poslati jedan materijal s ove karte i protivnik dobiva 400 bodova štete za svaku kartu koju protivnik ima u ruci.

 

Rank-up Magic- Barian Forcebarian

 

normal spell

Odaberi jednu xyz čudovište na tvom polju,xyz prizovi 1 Number C ili Chaos Xyz s istim typom i jednim rangom veći(svi materijali koje xyz čudovište ima koje si chaos xyz prizvao idu chaos xyz-u). Ako protivničko čudovište ima jedan ili više xyz materijala može uzeti jednog od ti materijala i staviti ga na svog chaos xyz-a

 

3 misli o “Lord of the Tachyon Galaxy

  1. pokušao sam staviti sliku,ali nisam uspio možete li mi reći kako se stavlja slika jer sam uspio samo staviti sliku naslovnice

  2. Kad ideš u bloger,pritisni na browse.Onda odaberi sliku i pritisni upload.Onda desni klik na sliku,pritisni ”kopiraj sliku” onda desni klik na mjesto gdje pišeš,pritisni ”paste”,onda će ti se pojaviti prozor gdje češ trebati utipkati CTRL+v,to napravi,tada će ti se pojaviti slika i pritisni ”insert”.Nadam se da sam ti pomogao.Usput,i ja sam ovdje novi tek sam napisao jedan blog.Još samo dodaj slike i onda će ti biti odličan blog.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.