Kameni blok ili smrtonosna prijetnja

Pozdrav svim čitateljima, prije upravo je izašao novi booster Secrets of Eternity u TCG verziji. Kao poznati Monster Archtype koji se dalje nastavlja je Qliphort. Deck koji je okrenuo naglavačke igru sa svojim genijalnim Pendulum kombinacijama. Jedan od novih Monstera se može fino iskoristiti i možda otvoriti jednu novu vrstu decka: Exodia Qliphort. Što mislite o toj kombinaciji? Predstavljamo vam…

QLIPHORT MONOLITH

Ključ je ovaj Pendulum effect koji omogućuje da se na End Phaseu vuče karata jednako za broj Qli-ova Tributanih za Tribute Summon taj Turn. Možemo li to malo kombinirati. Postoje Qliovi sa čak 3 Monstera potrebnih za Summon što znači 3 karte. Ako se to čini nemoguće onda zavrtimo onaj Pendulum Summon i dozovemo ih pa Tributamo. Postoji čak mogućnost i za Double Summon ili nešto slično ( može poslužiti kao zabranjeni Super Rejuvenation ili Spellbook of Judgment ). Velika prednost je što ima Pendulum skalu broja 1 pa s druge strane možda broj 8-9?

Ova karta samostalno nije nikakva prijetnja, no s drugim kartama može pokupiti pošten Draw. Zašto ne napraviti Exodia Qliphort? Vrijedi pokušati.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.