G za Guardian

Nakon veće stanke odlučio sam napisati novi blog. U ovom blogu vam predstavljam, Goyo Guardian lv 6 synchro monstera. Goyo Guardian prvi je put ugledao svjetlo dana u duelist genesis ediciji. I smatra se za jednog od najjačih monstera u igri, sa svojih 2800Atk/2000Def čini i više nego solidnog udarača. Ali da se cijela slika zaokruži o ovoj karti tu je naravno njegov efekt koji kaže da ako Guardian uništi protivničkog monstera vi tog istog monstera možete special summonati na svoju stranu polja, u def poziciji. Sa ovim efektom je moguće ostvariti par situacija stvaranje obranbenog zida,swarm,synchro ili xyz summon. Ukratko bilo da se branite ili napadate ili čak da ga koristite za prizivanje svojih monstera ovo je jedna sjajna karta. Budući da je lv 6 plus da ima izrazito visoki stats za svoj level summonanje nebi trebao biti problem, a budući da ima vrtoglavih 2800 Atk malo koji monster mu se može suprotstaviti. Treba napomenuti da se ova karta nesmije koristiti na službenim turnirima, jer se trenutno nalazi na ban listi ali se naravno može koristiti izvan njih. 

Za: lako summonanje,nema većih opasnosti osim nekih spell i trep karata koji bi ga mogli ugroziti,ostvarivanje par situacija po želji ili potrebi.

Protiv: Trenutno se nalazi na ban listi te se ne smije koristiti na službenim turnirima,iako sjajan efekt pomalo je spor treba vremenada se pronađe pravi tempo.

I što reći više ja se toplo nadam da će nam se vratiti ova sjajna karta toliko od moje malenkosti do sljedećeg puta. 🙂 

 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.