Deck analiza part 1: Dino Rabbit Deck

Napisao sam deck listu o dino rabbit decku koji je bio na world championship 2012. Dislikajte ga koliko hoćete jer mislim da ne valja ovo je samo obična deck lista i malo teksta.

                                                                 Važne karte

                                                      rescuerabbit

Rescue Rabbit je glavna karta ovog decka kojemu je effect da prizove 2 normalna čudovišta istog tipa iz decka. Tako možete prizvati xyz čudovišta poput Number 39: Utopia ili Gagaga Cowboya ili bilo koje xyz čudovište ranga 4.tour       Moćni Tour Guide from the Underworld je koristan da prizove jedno level 3 ili manje fiend type čudovište iz decka,ali mu je effect negatiran. S time možete prizvati Number 17:Levathian Dragon ili
Leviair the Sea Dragon ili bilo koje xyz čudovište ranga 3.

 laggiaMoćna Evolzar Laggia je glavno xyz čudovište u decku kojeg možete prizvati uz pomoć 2 level 4 dinosaura. Effect može zaustaviti prizivanje ili aktivaciju spell ili trap karte ili ako je ne želite možete prizvati Evolzar Dolkku koja može zaustaviti effect čudovišta.

sea dragon Uz pomoć ovog čudovišta možete prizvati banishanog Rescue Rabbita koji mu možete effect ponovno iskoristiti. Može se lagano prizvati uz pomoć dva tour guida ili ako nemate toura u ruci iskoristite sangana pa kad ode u groblje uzmite toura.

jurracSljedeće čudovište je Jurrac Guaiba koji je koristan za prizivanje druog za  prizivanje xyz čudovišta ranga 4.

sabersaurusZatim dolazi na red normalno čudovište koje je se može prizvati uz pomoć rescue rabbita. Sabersaurus je moćno čudovište sa 1900 atk.

avariceUz pomoć ove spell karte možete vratiti pet čudovišta iz groblja koja će nam često otići zbog evolzar laggie i leviaira. S ovime vratimo ih i vučemo dvije karte te smo dobili još jednu priliku za prizivanje jakih čudovišta.

lanceNe može se puno reći o ovoj karti jedino se može reći da zaštitimo svoje monstere od uništenja.

solemnSljedeća karta je jedna od trap karata koja se koristi skoro u svakom decku. To je moćan trap Solemn Warning koji uz plaćanje 2000 lp-a možete zaustaviti prizivanje čudovišta. Odlična je u uklanjanju jakih čudovišta poput graphe kad se prizove iz groblja ili zaustaviti prizivanje red eyes darkness metal dragona.

judgmentSada dolazi jedna od najboljih trap karata,a to je Solemn Judgment koja uz cijenu polovicu životnih bodova možete zaustaviti aktivaciju trap ili spell karta. Također se može iskoristiti protiv čudovišta kada se prizivaju. Jedina mana je to što gubite pola životnih bodova i može se negatirati. Sada slijedi deck lista kako bi trebao izgledati rescue rabbit deck.


Monsters:

2x Rescue Rabbit

2x Tour Guide From The Underworld

1x Sangan

3x Jurrac Guaiba

3x Sabersaurus

3x Kabazauls

1x Gorz The Emissary Of Darkness

2x Effect Veiler

2x Maxx “C”

1x Neo-Spacian Grand Mole

Spells:

3x Mystical Space Typhoon

1x Heavy Storm

1x Dark Hole

1x Book Of Moon

1x Monster Reborn

1x Pot Of Avarice

2x Forbidden Lance

Traps:

2x Solemn Warning

1x Solemn Judgment

2x Mirror Force

3x Magic Cylinder

2x Dimensional Prison

Extra Deck:

2x Evolzar Laggia

2x Evolzar Dolkka

1x Number 39: Utopia

1x Gagaga Cowboy

1x Maestroke The Symphony Djinn

1x Number 17: Levathian Dragon

1x Leviair The Sea Dragon

1x Photon Papilloperative

1x Steelswarm Roach

                                                     

Jedna misao o “Deck analiza part 1: Dino Rabbit Deck

  1. treba tu jos puno toga napraviti. Ali nastavi dalje, pa će biti bolje i predlažem ti da analiziras deck kojeg svatko zna. Nadi nesto zanimljviije

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.