Blast from the Past 2#

Hi guys master je opet tu sa novom epizodom “Blast from the Past”. Gledajući yugioh Gx naišao sam na jedan veoma cool ali i weird archytype. To su Arcana Force, archytype baziran na flip coin, head-eff koji će tebi odlično služiti ili pak tails-effect koji će te uništiti, no ovaj archytype je dobio i field spell koja uvijek daje head, ali ipak archytype je praktično trash i nije nimalo competitive. Deck je bez searchera, consistency kao i ostalih stvarih koji svaki deck treba, no jedna od Arcana-Force je mnogo vise usefull od drugih. To je Arcana Force XXI- The World.

ArcanaForceXXI-TheWorldLODT-EN-UR-1E

When this card is Summoned, toss a coin.
● Heads: During your End Phase, you can send 2 monsters you control to the Graveyard to skip your opponent’s next turn.
● Tails: During your opponent’s Draw Phase, add the top card of their Graveyard to their hand.

Coin Flip cards are bad? U ovom slučaju ne, naravno ako okrenemo na tails opponet ce dobiti free kartu, ali ako otvorimo na head, opponet nece imati sledeci turn što je prilično impersive, no tu postoji kvaka. Ova arcana je lv8, što znači treba 2 tribute, plus effect trazi da tribute 2x Monstera u end što se čini prilično teško, ali postoji deck koji moze ovu kartu iskoristiti bolje nego ijedan, to su Monarchi naravno.

CbY9z1XUYAI2V_D

Zasto baš Monarch? Jer se Monarch bazira na tribute summon, imaju odličan draw power plus imaju odlične karte koje mogu tributati, poput edea, eidos kao i mithra. Prime moze biti dodatni tribute za Arcanin effect, mogla bi se koristiti i jedna field spell -ARCANA BARRIER- kao i koji terraforming, koji nebi samo search nju nego i Domain. Ako niste ljubitelji Monarch mogli biste probati napraviti deck samo baziran na Arcani, i dalje bi mogli koristiti male Monarch vitezove ili pak sam speedroid engine, instant fusion sa nordenom, brilliant fusion i jos mnogo toga. Postoji 100 ideja za ovu kartu, i za različite komboe sa njom koje vi trebate pronaći. Do sledećeg bloga pozz, here is my Arcana Monarch deck-

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.