Black Skull Dragon

POVIJEST KARTE

Ova vrlo stara karta mi je privukla pozornost, dok sam gledao stare epizode Yu-Gi-Oh-a, kada su Joey i Yugi spojili svoja čudovišta Summoned Skull i Red Eyes Black Dragon-a u B. Skull Dragon-a u borbi protiv Paradox Brothers-a. I ta karta im je bila znak njihovog prijateljstva.

OPIS

Ona je Fusion Ultra Rare karta, Dark atributa i Dragon tipa sa 3200 za napad i 2500 za obranu. Deveti je level. Mana joj je ta što nema nikakav efekt. Jako mi se sviđa njezin art. Također mislim da bi bila dobra u dark world deckovima i bila bi dobar protivnik light decku.

MOJE OSOBNO MIŠLJENJE O KARTI

Tu kartu bi definitivno stavio u svoj deck, nema nikakav efekt ali to nadomještavaju njezini bodovi za napad i obranu. Mislim da je se isplati potražiti i dodati u deck (naravno, ako imate Red Eyes B. Dragon-a i Summoned Skulla-a). Konami bi je definitivno morao početi prodavati u dark world deckovima jer bi stvarala stvarno dobar combo s dark spell kartama i trap kartama kao na primjer možete umijesto Monster Reborna iskoristiti Escape Of Dark Dimension.

 

2 misli o “Black Skull Dragon

  1. haahahahahahahhahaahahahhaahahahahhahaahha
    hel ovo sarkazam ili ti to stvarno mislis?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.