Alter Art Katre

Alter Art=Umjetnost crtanja po kartama.Možda se nekima i ćini glupo,no Alter Art je veoma zabavan i zahtjevan posao.Alter Art je crtanje ili ukrašavanje karata raznim stvarima tipa:crtanje po kartama raznim markerima,struganje pozadine secret karte da bi postala što svijetlija,farbanje karata raznim bojama,napraviti neku vrstu 3D karte itd…

To su sve načini na koje možete napraviti i ukrašavati svoje karte.Neki će reč jesi li ti normalan crtaš po kartama itd,no te karte se također mogu i prodavati po jako visokoj cijeni.Tj što je cijena veća to je karta skuplja i bolje izrađena,a ako je cijena manja znači da je u kartu uloženo manje truda.

Ovdje ću vam staviti linkove videa ,te objašnjenja kako možete postići altered.

 http://www.youtube.com/watch?v=a4bPuwrregA&feature=related

Ovdje su korišteni srebrni markeri iliti korektori u olovci.Ova tehnika ćini to da se pozadina karte popuni jednom bojom te da ostane samo bazirana na onome u sredini.
Siguran sam da bi i voljeli ovakvu vrstu karata,no to možete i sami postići ako imate talenta i potreban pribor te imati ovakve umjesnine.

http://www.youtube.com/watch?v=_MBAoDJsJGo&feature=related

Ovdje su korištene markeri i razne boje.Ovom vrstom alter reda se mijenja boja karte ,i karta postaje svjetlija i u raznim oblicima.Jeste li vidjeli ovo tigrove ? onaj koji je ovo napravio mora da je pravi umjetnik!. Po youtubu neki ljudi ih cijene čak 40$ što je prilično puno bez obzira na uloženi trud.Ovakvog Test Tigera možete i sami napraviti ako zbilja imate ovakav talent za crtanjem,te potrebne boje.

http://www.youtube.com/watch?v=bGBcVyMkhQw&feature=related

Ovdje vam je objašnjeno kako pobojšati rariti karte.Kako od npr spore napraviti potpuno
nešto drugo kao što ste vidjeli u videu,i što možete koristiti za izradu takvih karata.
Da bi secret rare karti odstranili pozadinu,te dobili super shiny kartu treba vam određeno sredstvo s kojim bi se to lagano skinulo te nožić. 

Za kraj u altered art svijetu je dosta failova i neuspjeha s kartama . Karta vam može ispati dobro ali i loše,no ne postiže se sve iz prve nego uz  puno truda i muke.Tko zna možda će te i vi jednoga dana biti veoma dobar altered art majstor?

Ovo je link o topicu o altered artu ne ustručavajte ga se posjetiti i postati neke svoje ideje   

http://www.forum.yugioh-planet.net/index.php?topic=11635.0

Do slijedećeg puta pozdravlja vas vaš darkman15…

 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.