Yugioh Planet uskoro dobiva novi dizajn?

Imam čast da prenesem jednu odličnu vijest svim YuGiOh Planet članovima, čitačima, igračima, te u konačnici svima iz TCG nacije! Šuška se da će naš dragi yugioh-planet.net, uz malo sreće, već idući tjedan dobiti redizajn čitave stranice. Što se tiče domene, ona će ostati ista.

Iznenađeni, začuđeni? Fear not. Novi dizajn izgleda obečavajuće. Težilo se modernizaciji stranice s nekim novim funkcijama. Korisnici će se upoznati s novim chat boxom, user profilom, te još mnoštvom toga! Uspio sam kontaktirati svima poznatog white dragona, glavnog urednika yugioh-planeta. Pitao sam ga o čemu se radi i je li to istina, na što je on odgovorio: ” Neither I can confirm nor deny that this is true”. 

Pretpostavljam da ima nešto u svemu ovome, no vrijeme će reći svoje. Za kraj ću vam ostaviti 3 slikice navodnog novog dizajna, koje sam dobio iz pouzdanih izvora. Smatrajte to kao nekakvim sneak peekom 🙂 .

1

2


3

 

 

Fora, zar ne? 😀

 

Pingvinoid

Aktivan igrač od 2014. Išao sam na nekoliko regionalsa, te Infogamer 2014., gdje sam topao s Fire Fistima (what meta bro?). Redovito pratim cijene na marketu, nove packove i ostalo. Ygo ftw!

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.