Što nas sve čeka do kraja godine

Dugo toplo ljeto postalo je topla uspomena, a dugo ćemo čekati na nova ljetna uzbuđenja i podvige. Ipak, ne moramo na sve dobre stvari u životu čekati baš toliko dugo. Kalendarska godina je pri kraju, no prije zatvaranja i toga poglavlja, Yugioh svijet će se još nekoliko puta okrenuti naglavačke, i to ponajprije zahvaljući novim proizvodima i edicijama koja će osvanuti na policama dućana u tjednima ispred nas.

Donosimo vam pregled svih izdanja koja nas čekaju u preostalim mjesecima ove godine.

Listopad:

21. 10. – Yugi Muto Structure Deck

yugioh-structure-deck-yugi-muto-x1

Glavni junak i lice ove igre dobiva svoj novi deck, a ovoga puta ćemo dobiti nove karte koje su poboljšane verzije njegovih ikoničnih Magnet Warriora. Alpha, Beta i Gamma su novi Electromagnet Warriori, a njima se priključuje i Berserkion the Electromagna (uoči razliku) Warrior. Uz nove karte, deck-listu će krasiti i reprintovi karata poput Dark Magiciana, starih Magnet Warriora, Kuriboha i raznih drugih starih ali i novih karata.

Ipak, što li je Yugi-ev deck bez njegove bolje polovice, i zato

21.10. – Seto Kaiba Structure Deck

Seto Kaiba Structure Deck

Naravno da istoga dana izlazi i Kaibin deck. On će nas pak upoznati sa novom ABC osnovicom koja je već mjesecima nestrpljivo očekivana i za koju igrači polažu velike turnirske nade. Glavne karte decka su A-Assault Core, B-Buster Drake i C-Crush Wyvern. Osim što će ove karte osigurati to da nikada ne zaboravimo prva tri slova abecede, ona će ujedno označiti i veliki povratak Union tipa karata, a u njihovoj punoj snazi predstavljat će ih i njihova fuzija – ABC-Dragon Buster. Oni će dobiti i svoju Field spell kartu (Union Hangar), a deck će sadržavati i neke starije Kaibine karte, poput X-Y-Z monstera iz prošlih generacija igre, a naravno da će i legendarni Blue-Eyes White Dragon dobiti još jedan print.

U ovom trenutku još nisu poznate pune deck-liste ovih dvaju deckova, no korisnih karata i potencijalnih kompetetivnih inačica nekog od ovih deckova zasigurno neće nedostajati.

Studeni:

4.11. – Invasion: Vengeance

Invasion: Vengeance

Nakon The Dark Illusion boostera, novi booster u glavnom setu biti će Invasion: Vengeance, posljednji booster glavne serije koji će izaći ove godine. U OCG-u je taj set donio support raznim arhetipovima, poput: Alien, Cyber Angel, Frog (od kojih veliki dio zajednice isčekuje Treatoad), Metalfoes, Superheavy, Samurai itd. Za očekivati je da će i mnogi arhetipovi kod nas dobiti dio tog supporta, poput Subterrora i SPYRAL karti čije nam nove snage Konami na svojim stranicama otkriva posljednjih dana. Također se očekuje da će ovaj set predstaviti potpune nove arhetipove, a to su: Chemical Beast, Crystron i Predator Plant.

Mnogo novih i zanimljivih karata nas očekuje u rasponu od svega mjesec dana, uključujući deckove i novi booster, te se stoga očekuju promjene u popularnosti trenutnih deckova, kao i neki novi zanimljivi buildovi.

17.11. – Destiny Soldiers

Destiny Soldiers

Glavna tema ovog sporednog seta serije boostera biti će povratak Destiny Hero karata. Oni su se prvi puta pojavile još dok su Synchroi, XYZ-i i pogotovo Pendulumi bili daleko od stvarnosti, te će biti zanimljivo vidjeti u kakvom će se ruhu predstaviti nove snage stare škole. Zasada su iz ovoga seta poznate samo dvije karte, a to su Destiny HERO – Celestial, te trap karta Darklord Rebellion, a obje će biti Secret rare karte. Ostale karte iz ovoga seta za sada nam nisu poznate, no i ovo je dovoljno da se veselimo (mogućem) novom oživljanju staroga arhetipa.

Prosinac:

8.12. – Invasion: Vengeance: Special Edition

Invasion: Vengeance: Special Edition

Kao i inače, mjesec dana nakon izlaska boostera glavne serije dolazi nam i Special Edition koji će sadržavati tri boostera istoimenog seta te dvije od moguće četiri promotivne karte – dvije su promotivne karte iz budućeg seta koji nosi naziv Raging Tempest, a izlazi u veljači iduće godine.

Zanimljivosti i promjena na planetu Yugioha neće nedostajati, gomila novih karata garantira gomilu novih opcija za igranje i zabavu, te nam ovih posljednjih nekoliko mjeseci ima još štošta za ponuditi.

Mi se veselimo svakom setu i svakoj karti, a svoje mišljenje možete, kao i uvijek, podijeliti sa nama.

Do idućeg puta, autor vas pozdravlja i želi vam puno sreće i znanja da preživite novi nadolazeći format!

One comment

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.