Promjene i novosti na novom webu

Evo i nas u 7. godini. Da, SEDMOJ godini postojanja! Koje smo mi face e! U sedmu godinu dolazimo s novim webom, tj. dizajnom. Ovaj nosi brojku v6.2 iako je trebao biti samo v6, promijenili smo dizajn što je ujedno i razlog zašto smo tjedan dana bili offline. Sorry about that… Uglavnom, koje su promjene?

Bloger je poboljšan i pojednostavljen

Ukoliko se registrirate na Yugioh Planet, vidjet ćete u glavnom izborniku “Bloger”. Klikom na njega ponudit će vam se opcija da aktivirate svog blogera i time ćete dobiti admin panel svog bloga (myBlog). Na njemu možete vidjeti sve svoje napisane članke te ih editirati, ali i napisati novi. Ukoliko nemate nijedan napisan članak, bloger će vam biti prazan dok ne napišete članak i objavite ga. Poprilično je jednostavno napisati članak, traži vas samo tekst i sliku. Svi koji napišu svoj blogpost bit će vidljiv u kategoriji “Blogovi” kao i u sidebaru gdje piše “Latest”.

Bloger

Vote glasanje

Svaki članak, pa tako i ovaj dio je tzv. “vote sustava”. To je zapravo naš interni like i dislike sustav kojima čitatelji mogu reći što misle o članku: Je li on dobar ili nije. Svaki thumb up/down se broji i bilježi te se prikazuje kod svakog članka. Uz te brojke vidljiva je i traka koja grafički prikazuje odnos pozitivnih i negativnih glasova. Po njima ćemo vjerojatno odlučivati koje ćemo članke nagrađivati.

articles

Editors pick

Pri vrhu sitea naći ćete “Editors pick” gdje će se nalaziti svi featurani blogpostovi. Znači, oni koji kandidiraju za nagradu tekući mjesec. Ostali blogpostovi koji nisu featurani naći će se u kategoriji “Blogovi”. Novosti, najave i slične stvari koje pišem bit će objaveljen ispod editors picka kao vijesti i bitne informacije i neće ulaziti u sustav nagrađivanja.

editorspick

Socials

Na svakom članku odsada na dnu imate Facebook, Twitter, Google+ i ostale društvene mreže na kojima možete dijeliti svoj članak. Bili smo malo skeptični prema toma, ali eto, pokušat ćemo.

User/bloger profili

Slično kao i prije, svatko se može registrirati i dobiti svoj profil s avatrom i opisom te svojim blogpostovima ako ih odluči pisati kroz bloger. Profili su bitni za daljnji razvoj. Imamo velike planove i preporučujemo da ih napravite.

userprofile

Dizajn

Od sada postoji kategorija download u kojoj ćete zasada naći letke i pravila igre za skinuti. Također smo uveli latest YT video kojeg uploudamo,

Planovi za ubuduće

Defintivino ćemo nastaviti s nagrađivanjem onih koji pišu blogove, a na profil koji dobijete na yugioh planetu počet ćemo vezati i vaše uspjehe na turnirima. Moramo dodati još chat i popis svih turnira pošto njih nismo mogli spasiti s prošlog sitea. Na meni je da redizajniram Hall of fame, ali i da članci nastave dolaziti. 🙂

Kako vam se čine promjene? Što još želite vidjeti?

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.