Pratite događaje sa eurpskog prvenstva u Madridu!

Nekoliko naših igrača idu na europsko prvenstvo u Madridu! To je naš državni prvak Krešmir Ledenko, te igrači koji su se uspjeli kvalificirati, a oni su zajednici poznati pod nadimcima: Xyster, Jevrosimov, Horus i moja malenkost white dragon 🙂

Krećemo noćas, a samo europsko počinje sutra (prijave), tj. traje u subotu i nedjelju, a mi se vraćamo u ponedjeljak.

Događaje možete pratiti na nekoliko načina, davati ćemo informacije sa mjesta događaja, a kada sve završi i report možete očekivati. Pratite događaje preko Twitterwalla kojeg smo organizirali pod hashtagom #WCQMadrid, a uploudati ćemo i video kada stignemo sa lica mjesta na YouTube.

Također možete pratiti Konamijev službeni blog koji će pratiti taj event! 🙂

Pratite događaje sa Europskog YGO prvenstva u Madridu preko Twittera

Pogledajte jesmo li uploadali koji video na YouTube

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

5 misli o “Pratite događaje sa eurpskog prvenstva u Madridu!

  1. Bravo deči, čestitam na “odličnim” plasmanima, ali stvarno mogli ste i bolje, ali posebne čestitke Zvonku i Ledenku koji su bili tako dobri da se protivnici nisu ni usudili doć. 😛

  2. Ti se nubino ne rugaj jer ti nisi sposoban ni doći do europskog a kamoli nešto drugo. Čisto inf, nisam jedan od ovih što su išli.

  3. Kao prvo ja nisam noob, kao drugo ja niti ne tvrdim da mogu doć do europskog jer znam da nisam tolko dobar, a kao treće ovo je samo zafrkancija a ne nikakvo ruganje a vidio sam da je i njima smiješno kako su dobre rezultate postigli, osobito Zvonku koji je pohvalio sebe i Ledenka da im protivnici nisu došli, zato smiri živce.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.