Kako napraviti ubojiti deck

Svi žele imati brz dinamičan i neopobjediv deck koji može pobjediti protivnika u nekoliko poteza, ili čak u jednom potezu! Postoje osnovna pravila koja morate znakti ako hočete napraviti ubojiti deck. Pokazat Ću vam osnove, predložiti neke karte, ali najbolje je da koristite vlaštitu maštu kad radite deck.

 

NEKOLIKO NAJOSVNOVNIJIH PRAVILA KO IZGRADNJE DECKA SU:

 

Nemojte koristiti normalna cudovišta

Izbacite iz decka normalna čudolišta i počnite koristiti one sa efektima. Čudovišta s efektima mogu raditi sve kao i normalna čuvolišta, i daju vam bonus oružje. Svi deckovi korišteni na turnirima sadrže jedino čudovišta s efektima. Korištenje normalnih čudolišta je samo gubitak prostota u vašem decku.

 

Doslijednost

Važno je da se možete osloniti na svoj deck da vam da karte koje trebate. To neznači da možete ubaciti svaku common kartu za koju mislite da je dobra. To zapravo znači da trebate nači nekoliko jako dobrih karata za vaš deck i staviti po dvije karte ili koliko je dozvoljeno po pravilima turnira.

Ne više od 40 karata

Kroz igru morate izvuči baš one karte koje vam trebaju. Zato trebate samnjiti broj karata na minimum. Tako je više moguče da čete izvuči kartu koju želite jer imate manje karata koje neželite u decku. Najbolje bi bilo da u decku imate 17 čudovišta, 13 spell karti, 10 trap karti, i još 10 u side decku.

 

Tema decka

Vazno je da imate karte koje se slažu jedna s drugom kao na primjer: Dark Magician, Dark Magician Gril, Book Of Secret Arts, Magical Hats. Ili  Lord Of Dragons, Flaute Of Summoning Dragon, BLue Eyes White dragon, i monge druge.  Također postoje karte koje su dobre za ojačavanje određenog tipa čudolišta kao što je: Yami(dodaje 200 napačkih  i obrambenih bodova spellcasterima) i još mnoge druge.  To je još jedan način doslijednosti kada če karte koje vučete biti jake i korisne.

Nađite način da pozovete čudovišta za koja treba žrtva bez žrtvovanja. Koristite čudovišta, spell karte, i trap karte koje vam dozvoljavaju da pogledate kroz deck i uzmete određene karte. Pronađite slabost svog decka i pronađite neke karte koje če vam pomoći da održite strategiju tjekolm duela.

 

Nemojte stavljati više od  20 čudovišta u deck

Buduči da u decku imate samo 40 karata imati više od 20 čuvolišta u decku znači da imate više od 50% vjerovatnosti da čete u ruci imati samo čudolišta bez trap i spell karti. To nije dobro, nečete imate trap karti za obranu ili spell karti da održite strategiju. Oslonite se na ravnotežu  svojih karata kako biste našli čudovišta koja trebate i dodajte malo više spell i trap karata.

 

Čudovišta koja zahtjevaju veliku žrtvu

ovo se tiče za normalna čudolišta od 7 i 8 zvijezdica, oni če nekad biti karte koje nečete moči pozvati. Ako imate Čudošte koje jevi cjeli duel u vašoj ruci a neuspijete ga pozvati onda bi ga vjerovatno trebali izvaditi iz decka. Ako ste igrali više duela s kartama  za koje treba velika žrtva shvatite da su vam ta čudovišta beskorisna. Ako ih uspijete  pozvati vjerovatno ste več pobjeđivali pa vam uopče nije trebala.

 

Karte koje pojačavaju snagu vaših Čudovišta

Karte koje pojačavaju snagu vaših čudovišta su obično gubitak prostora u vašoj ruci. Ne samo da trebate čudovište da bi ih koristili, te karte često imaju efekt koji uništi vaše čudovište kad je ta spell karta uništena, što daje vašem protivniku način da se riješi vašeg čudovišta, ili da ga vrati u vašu ruku ili deck. Zbog tih razloga te karte nevidimo na popisu zabranjenih ili ograničenih karata.

 

Čudovišta čije efekte možete koristiti umjesto spell karti

nemojte se truditi s tim kartama, umjesto njih probajte Morphing Jar #1 koja vam daje više karata u ruci, uništi strategiju vašeg protivnika i daje vam čudovište kojie možete žrtvovati ili napasti s njim.  Ako baš trebate takve karte probajte s Pot Of greed nije loša karta a nije ju teško nač, posebno ako ju možete koristit više od jedanput.

 

Dobre karte za svaki deck

Karte koje pašu za svaku temu decka:

 

ČUDOVIŠTA:

D.D Warior Ladi- ima samo 1500 napadačkih bodova, ali može ukloniti bilo koje čudovište iz igre s koji se bori.

Airknight Parshtat- jedno čudovište za žrtvovati, 1900 napadačkih bodova, svaki put kad se bori s čudovište vučete jednu kartu.

Asura- 1700 napad, može jednom napasti sva protivnkikova Čudovišta.

Breaker The Magical Warior-  1900 napadačkih bodova, može conuter spell kartu.

Sangan- slabo čudovište, kad je uništen dozvoljava vam da pregledate deck i pozovete jedno čudovište.

marshmallon- nemože biti uništen bordom

 

Spell karte

Mistical Space Typhoon- uništava spell i trap kartu na polju.

Heavy Storm- uništava sve spell i trap karte na polju.

Nobleman Of Crossout- šalje jedno preokrenuto čudovište iz igre.

linghting Vortex- šalješ jednu kartu na groblje kako bi uništio sva protivnikova čudovišta.

Monster Reborn- poziva jedno čudovište s groblja.

Brain Control- platiš 800 životnih bodova kako bi dobio kontrolu nad jednim protivnkovim čudovištom na jedan potez

Giant Trunade- vrača sve spell i trap karte u vlasnikove ruke.

United We Stand- za svako čudovište koje kontrolirate vaše odabrano čudovište dobiva 800 bodova za napad i obranu

Swords Of Ravealing Light- vaš protivnik nemože napast 3 poteza

 

Trap karte:

Miror Force- aktivira se kad vaš protivnik napadne.

Torrential Tributte- aktivira se kad je čudovište pozvani i uništava sva čudovišta na polju.

Solemn Judgment- spriječava aktivaciju svih spell ili trap karata koje otkazuju žrtvovanje i nanose štetu životnim bodovima.

Crush Card Virus-  aktivira se kad je jedno vaše čudovište od 1000 ili manje napadačkih bodova napadnuto, uništava sva čudovišta jača od 1500 životnih bodova.

Magic Cilindar- aktivira se kad vas protivnik napadne, reflektira njegov napad na njegove životne  bodove.

Gravity Bind- sva čudovišta s 4 ili više zvijezdica nemogu napasti.

Bottomless Trap Hole- uništava čudovište s 1500 bodova ili više.

 

Ako želite sudjelovati na turninrima pogledajte zabranjenje i ograničene karte.

5 misli o “Kako napraviti ubojiti deck

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.