Movie Pack: YU-GI-OH! 3D BONDS BEYOND TIME (Pridružite se na proslavi!)

Pridružite nam se na Movie Pack Release Celebrationu u Zagrebu. Više informacija potražite ovdje – očekuje vas odlična zabava i bogate nagrade, potvrdite svoj dolazak!

Deset godina nakon što smo prvi put upoznali Yugia i njegove prijatelje na putu sukoba sa silama zla, u televizijskoj seriji Yu-Gi-Oh! – novi 3D film stiže u svjetska kina. Paradox, zli majstor dvoboja putuje kroz vrijeme – probija se kroz prošlost kradući najmoćnija čudovišta iz svih razdoblja. Njegove zle namjere mogu se zaustaviti samo udruženim snagama svih majstora dvoboja iz sadašnjosti i prošlosti. Sada se Yusei mora vratiti u prošlost kako bi se udružio s Jadenom i Yugijem kako bi zajednički ispravili prošlost!

[readmore]280[/readmore]

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Movie Pack: YU-GI-OH! 3D BONDS BEYOND TIME (Pridružite se na proslavi!)

Pridružite nam se na Movie Pack Release Celebrationu u Zagrebu. Više informacija potražite ovdje – očekuje vas odlična zabava i bogate nagrade, potvrdite svoj doazak!

10 godina nakon što smo prvi put upoznali Yugia i njegove prijatelje na putu sukoba sa silama zla, u televizijskoj seriji Yu-Gi-Oh! – novi 3D film stiže u svjetska kina. Paradox, zli majstor dvoboja putuje kroz vrijeme – probija se kroz prošlost kradući najmoćnija čudovišta iz svih razdoblja. Njegove zle namjere mogu se zaustaviti samo udruženim snagama svih majstora dvoboja iz sadašnjosti i prošlosti. Sada se Yusei mora vratiti u prošlost kako bi se udružio s Jadenom i Yugijem kako bi zajednički ispravili prošlost!

Čudovišta koja je ukrao Paradox izmijenjena su u zli “Malefic” oblik. Ta nova čudovišta mogu se prizvati Special summonom tako da se iz decka ili extra decka uklone njihove originalne verzije. Movie Pack: The Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time daje vam šansu da svoju kolekciju upotpunite sa 8 novih “Malefic” čudovišta, a tu je i još nekoliko iznenađenja!

Svaki paketić Movie Packa sadrži pet Secret Rare karata iz filma, a donosimo vam i kompletni popis karata iz ove mini-edicije:

YMP1-EN001 Malefic Red-Eyes B. Dragon (Secret Rare)
YMP1-EN002 Malefic Blue-Eyes White Dragon (Secret Rare)
YMP1-EN003 Malefic Parallel Gear (Secret Rare)
YMP1-EN004 Malefic Cyber End Dragon (Secret Rare)
YMP1-EN005 Malefic Rainbow Dragon (Secret Rare)
YMP1-EN006 Junk Gardna (Secret Rare)
YMP1-EN007 Malefic Paradox Dragon (Secret Rare)
YMP1-EN008 Malefic World (Secret Rare)
YMP1-EN009 Malefic Claw Stream (Secret Rare)

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.