Šesta runda sa državnog: Dragunity vs Tengu Plant

Još jedan zanimljiv feature match, Ante, pobjednik Celestial Challangea sa hrpom uspjeha, protiv… pa, osobe koja je zamolila da ju ne spominjemo pa ćemo ga ovom prilikom nazvati Random Token. 🙂

Random Token vs Didović Ante

Ante summona Reborn Tengua i seta spell/trap kartu. Token aktivira Dragon Ravine, discarda Dragunity Aklyps i uzima Dragunity Legionnara iz decka u ruku, summona ga i seta dvije spell/trap karte.

Ante summoan Lonfire Blossome i izvrti ih u Spooooooru s kojom synchra u Ally of Justice Catastora sa Tenguom koji se zamjeni sa još drugim iz decka. Koristi efekt Spore da ju opet summona i synchroa ju sa Tenguom u Scrap Dragona koji popije Solemn Warning, ali Ante odgovara sa Solemn Judgnmentom. Dolazi treći Tengu, a Token aktivira Compulsory Evacuation Device na Scrap Dragona i vraća se u Extra deck. Tengu napada Legionnara, a Catastor direktno.

Token koristi efekt Dragunity Valleya da uzme Dragunity Legionnara i koristi efek da uništi Tengu i Catastora, napada direktno za 1200 štete. Ante seta monstera i enda. Token koristi efekt Ravina da uzme Dragunity Duxa iz decka i enda.  Ante aktivira Mystical Space Typhoon na Ravine, tributa setanog Dandyliona za Caiusa koji dobije Solemn Judgment. Dolaze dva tokena i Ante enda.

Token summona duxa i equipa Aklysa i makne ga da uništi jednog tokena i spell/trap kartu. Prebacuej sa Enemy Controlerom tokena u napad te napada sa Duxom i Legionnarom za game.

Drugi duel Ante započinje sa setanom spell/trap kartom i monsteraom. Token igra Card of Consonace i Terraformingom za Dragon Ravine, aktivira i koristi efekt da uzme Duxa kojim napada setanog Dandyliona. Dolaze dva tokena, seta još spell/trap kartu i enda.

Ante summona Glo-up Bulba i synchroa sa njime i tokenom u Formula Synchroa, drawa zbog efekta. Milla da special summona Glow-Up Bulba i radi još jednog Formulu Synchroa sa njime i tokenom, opet drawa zbog efekta. Aktivira Mind Control na Duxa i radi sa njime i Formulom Brionaca. Discarda Tengua za efekt Brionaca da vrati jednu Tokenovu spell/trap kartu u ruke. Aktivira Limit Reverse na Dandyliona da s njime i Formula Synchrom synchra u Ally of Justice Catastora. Igra Foolish Burial na Sporu koju summona preko efekta i radi Magical Androida sa tokenom. Još igra Monster Reborn na Duxa i napada sa svime za win – više od 8000 štete u jednom potezu!

Treći duel Token otvara sa Terraformingom po Dragon Ravine, aktivira ju i koristi efekt. Summona Dragunity Duxa i special summona sa sa efektom Dragunity Phanaxa kojeg je discardao za efekt Ravinea. Zavrti ih u Stardust Dragona. Ante koristi Mind Control i summona Cyber Valely i koristi efekt da vuče dvije karte tako da makne iz igre nju i Stardust Dragona. Seta tri spell/trap karte i enda.

Token summona Dragunity Legionnara i equipa Phanalaxa kojeg summona sa efektom. Napada njima i synchroa ih u Magical Androida. Ante summona Tengua, igra Foolish Bural na Glow-up Bulba te milla sa njegovim efektom da ga special summona. Synchroa ih u Catastora koji dobija Bottomless Trap Hole. Dolazi Tengu iz decka, seta jednu spell/trap kartu i enda.

Token koristi efekt Ravinea i discarda, ali dobije Mystical Space Typhoon i ne dobije efekt. Aktivira  Pot of Avarice da vrati sve monstere u deck i vuče dvije nove karte. Igra Mystical Space Typhoon na Antin setani Pot of Avarice koji je bio blef, napada sa Androidom Tengua i special summona se treći iz decka.

Ante razmišlja i gleda po graveu. Summona Spooooru koja dobije Chain Disperience. Tengu stavlja u def i enda. Android napada zadnjeg Tengua pa discarda D.D.Crow na Lonfire Blosoma, kobna greška Tokena.

Ante seta spell/trap kartu i Ryka kojeg napada Android pa ga Ryko uništi efektom, pri endu Token dobiva Dust Tornado na setani Book of Moon. Ante igea zatim Pot of Avarice na pet monstera i bere dvije karte. Seta Dandyliona, a Token summona Legionnara i equipa ga sa Phalanaxom kojeg special summona i synchroa ih u Catastora s kojim napada Dandyliona pa dolaze tokeni. Ante na svom turnu stvara Scrap Dragona i uništava Tokenove monstere, a turn kasnije Token predaje jer nema ništa u ruci.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.