Peta runda sa državnog: GB vs GB

Moramo posvetiti jedan feature match prošlogodišnjem prvaku  Vrbaniću koji ovaj put igra Gladiator Beaste, a s druge strane stoji Čupković, zajednici poznat kao Black Knight iz Rijeke koji također igra Gladiator Beastove!

 

Vrbanić vs Čupković

Čupković počinje sa setanim tri spell/trap karte i Thunder King Rai-oh. Vrba summona Gladiator Beast Equestea na kojeg Čupković igra Bottomless Trap Hole pa je Equeste maknut iz igre, seta četiri spell/trap karte i enda.

Čupković napada sa Thunder Kingom i Vrbanić na to odgovara sa Dimensional Prisonom, ali Čupković chaina Forbidden Lance i Thunder King ostaje na polju. Vrba summona Gladiator Beast Murmilla, igra Smashing Ground na Thunder Kinga, ali Čupković chaina Solemn Judgment, a Vrba Seven Tools of the Bandit i Thunder King je uništen. Murmillo napada direktno i tagouta za Laquaria. Seta dvije spell/trap karte enda.

Čupković summona Hoplomusa i aktivira Enemy Controlera da uzme Laquaria, napada njime i prolazi. Rasprava kome se vraća Laquari i tko dobiva efekt i nakon intervencije sudca Laquari se vraća Vrbi u deck, a Čupković dobije efekt pa dolazi njegov Bestiari koji uništava Mirror Force.

Vrba aktivira Gladiators Proving Ground i uzima Equestea u ruku iz decka, summona ga i napada Bestiaria, ali aktivira se Dimensional Prison i makne ga iz igre, end. Čupković napada Besriarijem i tagaouta ga za Laquaria te summona Doomcaliber Knighta.. Vrba seta još jednu spell/trapi enda. Čupković obima napada i gotovo.

Drugi duel počinje Vrba, summona Dariusa i seta tri spell/trap karte. Čupković summona Doomcaliber Knighta i napada, ali dobiva Mirror Force, ali chaina Book of Moon.

Vrba opali dva Mystical Space Typhoona, seta Bestiaria i stvara Gladiator Beast Gyzarusa koji čisti polje i napada, tagouta ih za dva Laquaria i enda. Čupković akativira Proving Ground za Hoplomusa, seta monstera i sepll/trap. Vrba pokaže Proovign Ground sa namjerom da ide po Bestiaria i Čupković predaje.

Treći duel Čupković otvara sa tri setane spell/trap karte i Doomcalber Knightom. Vrba summona Cyber Dragona kojim napada Doomcalibera i pokupi Mirror Force. Vrba seta tri spell/trap karte i u endu dobije Mystical Space Typhoon na Gladiator Beast War Chariot.

Čupković napada Doomcaliberom i dobije Mirror Force, zatim summona Gladiator Beast Retiaria i enda. Vrba igra Prooving Ground po Murmilla kojeg summona i igra Smashing Ground na Retiaria te napada Murmillom i tagouta ga za Equestea – uzima Chariot, Čupković aktivira Bottomless Trap Hole.

Čupković passa. Vrba igra Prooving opet po Murmilla, summona ga, napada i tagouta ga za Laquaria. Seta spell/trap kartu i enda. Čupković igra Dark Hole i summona Murmilla, napada i dobije Dimensional Prison kojeg negira sa Seven Tools of the Banditima. Napad prolazi, želi tagoutat, ali Vrba aktivira Solemn Warning kojeg Čupković negira sa Solemn Judgmentom. Dolazi Laquari. Vrba seta spell/trapkartu i enda. Čupković napada, vrba seta spell/trap kartu, Čupković napada opet i pobjeđuje.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.