Sedma runda sa državnog: Disaster Dragon vs Tengu Plant

Evo nakon sedme runde Bošcu se dojadilo pisat pa je mene našao da pišem. Ja sam Ivan Apić i dropa sam nakon 4. runde. Ukratko, malo ljudise pojavilo na eventu i Zrilić je poludio jer je dobio draw. Evo za vas sam odabrao Gorana Bareza zvan Dodo (državni prvak 2008. godine) i Krešimir Ledenka. Zadnji put su igrali u ST na Drunken Duel turniru i Krešo zeli remach. Dodo igra zmajeve sa Dragunitye, a Krešo tengu plant.

 

 

Prvi duel

Krešo dobije na kocki i igra prvi. Igra Lonefire Blossoma i ide po drugog pa po Dandyliona i seta spell/trap kartu. Dodo summona Dodger Dragona i napada Dandyliona, dođu dva tokena. Krešo summona Debris Dragona, digne Dandyliona i dovede Trisulu. Remova Dodger Dragona, Call of the Haunted sa polja i Red Eyes Wyvera iz ruke.

Dodo loše vuče, igra Dark Hole, seta monster i spell/trap kartu. Krešo se veseli i igra Pot of Avarice i summona Reborn Tengua i uništi setanog Phalaxa. Dodo seta spell/trap kartu i reče dalje.

Krešo summon Glow-up Bulba, synchroa u Magical Androida i drugi Reborn Tengu dolazi iz decka i napada no Android dobije Dimensional Prison. Krešo reče dalje. Dodo seta spell/trap kartu i kaže dalje. Krešo vuče, malo misli pa napada sa Tenguom. Seta monster i enda.

Dodo summona Red Eyes Wyverna i seta spell/trap kartu. Krešo vuče i flip summona Ryka koji uništi setane Seven Tolls of the Bandite, Krešo mila za Rykoa Dendyliona i dođu mu dva tokena. Special Summona Glow-up Bulba i dođe Formula Synchron pa vuče radi efekta. Krešo malo misli pa je odlučio dovest Black Rose Dragona i čisti fild, onda special summona Chaos Sorccerera za pobjedu

Drugi duel

Dodo sajda život protiv Kreša, a Krešo nešto siroto. Malo popričaju onda nastavljaju sa duelom. Dodo prvi igra i hvali se kakav je hand vuka. Summona Red Eyes Wyver i žali se na loš hand. Krešo seta i monster i 3 spell/trap karte. Dodo napada no Wyvern napušta sahranu radi neke trepice.

Krešo flip summona Ryka i uništi setani Book of Moon. Summona Sangan pa napada sa oba. Dodo je mislio mrtvi cheat napravit, ali ipak nije. Dodo summona Dodger Dragona i napada Ryka, ali krešo igra Book of Moon na Ryko pa on uništi Doger Dragona. Dodo enda i Krešo se hvali da može 2 Chaos Sorcerea spustit. Pita koliko Dodo ima u handu i čudi se što ima 3 karte.

Summona Debris Dragona i pita jel’ može. Dođe Ryko pa syncro summona Trišulu no dobije Swallow Flip. Krešo enda. Dodo seta spell/trap kartu pa enda. Krešo sa veseljem summona Reborn Tengua i napada. Dodo seta opet spell/trap kartu i kaže dalje. Krešo voli topat pa je povukao Pot of Avarice. Igra ga no Dodo idra D.D. Crow na Trisulu. Krešo summon Lonefire Blossoma, dovede drugog i na kraju dovede Spooooooru. Syncroa Tengu i Sporu u Magical Androida, dođe drugi Tengu i napada sa svima, no Dodi se to ne sviđa pa igra Compulsory Evacuation Device na Androida.

Dodo vuče i veseli se što je povukao Futur Fusion. Igra Futur Fusion, pokaže Five Headed Dragona, baci 2 Red Eyes Wyverna, Koa’ki Meru Drago, 2 Red Eyes Darkness Metal Dragona. Na kraju poteza sepical summona 2 Red Eys Darkness Metal Dragona.

Krešo synchroa Collosal Fightera, zabije se u oba REDMD i ide direktno za Win. Krešo topa i ostala ekipa daje mu PUUF. Krešo kaže da mu je žao što Dodo nije topa.

Evo kraj Swiss djela turnira je i ljudi čekaju da vide Standingse. Došle su standings i Jure je u šoku što je 9. od top8 (pa ti graj s deckom s kojim sam ja trebao igrat), a Ante Didović i Dodo se vesele što su oba topala. Joso Zrilić je sretan što je šesti, ali i dalje mrzi TIIIIME.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.