Ukratko o glavnim likkovima yugioh

YAMI YUGI
Kada se tisućljetna slagalica aktivira, Yugia prožme njezina magična energija I on postane Yami Yugi, Yugijeva starija I mudrija verzija. Not only is Yami Yugia koji je vrlo pouzdan Yugjev projatelj, jako siguran u sebe I veoma snalažljiv u borbi..koristi sve karte koje ima na raspolaganju…Yami je zapravo drevni egipatski duh sadržan u tisićljetnoj zagonetci, te on I Yugi čije tijelo dijel moraju spasiti svijet od zla koje je zamalo dovelo do uništenja svijeta…(Yu-Gi-Oh na japanskom znači bog igara)
YUGI
Ako je ikad bio dječak rođen za igranje igre dvoboj čudovišta, onda je to Yugi. Dok ga njegovi kolege iz srednje škole”Domino” vide kao stidljivog dječaka, Yugijevi najbolji prijatelji, Joey, Tristan i Tea znaju za njegov tajni talent u igranju dvoboja čudovišta.(Yugi na japanskom znači igra)
YUGIJEV DJED
Umirovljeni svjetski putnik, Yugijev djed sada drži prodavaonicu igara. Yugijev djed zna sve što se može znati o igrama, ali je osobito dobro informiran o načinima, strategijama, moćima igre Dvoboj čudovišta. On uči Yugia o važnosti vjerovanja u “srce u kartama”.

JOEY WHEELER
Nekoć ulični nasilnik, Joey je naučio o važnosti prijateljstva i postao vijeran prijatelji Yugiju. Iako nekad Joeiev ulični karakter izlazi na vidjelo pa se pravi važan, njegov ga brzi jezik uvaljuje u nevolje, ali on ima zlatno srce I učinio bi sve za svoje prijatelje, a pogotovo za svoju mlađu sestru Serenity, koja ne živi s njim.
TEA GARDNER
Od svih Yugijevih prijatelja, Tea je glas razuma. One je Yugijeva prijateljica iz djetinjstva, Tea je također velika potpora svim njezinim prijateljima, uvijek ih ohrabruje druge da vjeruju u sebe I da nikada ne odustaju. Tea zbilja voli svoje prijatelji I voljna je učiniti sve kako bi im pomogla.Tea nije profesionalna igračica Dvoboja čudovišta, što ju ne spriječava da često pobjedi Joeya…potajno je zaljubljena u Yamija
TRISTAN TAYLOR
Tristan je upoznao Yugija at na isti način kao i njegov prijatelj , Joey, ali iako se Tristan I Joeyi svako malo posvađaju, oni uvijek čuvaju jedan drugome leđa. Kad kad se Tristan vrlo brzo uspaniči, ali sve u svemu, Tristan je voljan učiniti sve kako bi podupro svoje prijatelje.
MAI VALENTINE
Mai je opasna koliko i ljepa…a to znači da je zbilja opasna! Ona je jedna od najboljih igrača na svijetu i želi imati samo najbolje. nasrtljiva I nekad egoistična, Mai se ne ustručava iskoristiti svoj čarm kako bi poboljšala situaciju ili dobila što želi. Iako ne igra radi nekog većeg dobra, Mai možda može sljediti Yugijev primjer.
RYO BAKURA
Bakura je Yugijev školski prijatelj. Može se pretpostaviti da će im strast koju djele za igrom Dvoboj čudovišta dovoljno razloga da postanu najbolji prijatelji, ali problem stvara zli duh iz tisućljetnog prstena koji Bakura posjeduje…Yami Bakura. Yami Bakura želiovladati Bakurinim tjelom I zavladati svjetom kradeći sedam tisućljetnih elemenata, Bakura ne može kontrolirati Yami Bakuru.

MAXIMILLIAN PEGASUS
Maximillian Pegasus je vrlo staložena osoba koja se neda lako zastrašiti, on je stvoritelj igre Dvoboj čudovišta kojom je kopirao egipatske igre u sjeni koje su se igrade u davna vremena egipatskih faraona , iako se doima kao pravi đentlmen on ima mnogo mračnih tajni. Njegovo je ljevo oko zamjenilo mjesto sa tisućljetnim okom, predmetom koji daje Pegasu velike magične moći.

 

SETO KAIBA Iako je Kaiba bogati vlasnik sofisticirane korporacije, KaibaCorp, Njegova prava strast leži u igranju igre Dvoboj čudovišta. Tata, koristi svoju superiorno nadmoć nad svojim protivnicima . On je profesionalni igrač Dvoboja čudovišta iako nekad to poriče, Kaiba polako razvija poštovanje prema Yugiju . Možemo vidjeti da se Kaiba neće odreći svog sebićnog načina života za sad!
MARIK ISHTAR
Marik je Yugijev veliki neprijatelj, nositelj tisućljetnog štapa, Njegova se obitelj zaklela da će čuvati faraonovu grobnicu sve do njegovog povratka.Marikov je cilj uzeti tri božanske karte i sa njima postati novi faraon te osloboditi svoju obitelj od ropstva faraonu.Drevni je faraon ubio Njegova oca I zato se Marik želi osvetiti Yamiju koji je utjelovljenje faraona zajedno s Yugijem.

MOKUBA KAIBA Mokuba ne vidi nikakvo zlo u svojem velikom bratu, Setu; oni jedini prijatelji i obitelj jedno drugom od kad su im roditelji umrli u ranoj dobi. Mokuba zapravo idolizira Seta I vidi samo njegovu dobru stranu. Mokuba je veoma privržen svom velikom bratu, da će se osvetiti svakome tko mu stavi soli na ranu.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.