Polufinale sa državnog: Tengu Plant vs Tengu Plant

Nakon prvog dijela T8. Božac i ja se dogovaramo tko će report komu pisat. Ja sam se odlučio za Zrilića i Novosela. Dođe judge Jeton i još se pojoki PUF dijeli. Zrilić priča kako je odlično Spooru spustio u prošlom duel. Ante prigovara na šugavom playmatu što se dijele. Napokon Novosel je sjeo na mjesto i duel može početi.

 

Prvi duel.

Napetost raste tko će ić u finale. Novosel se pokušava stackati, ali ne uspijeva. Zrilić dobije na kocki, a Novosel mrzi kocku. Zrilić seta monster i 2 spell/trap karte i enda. Novosel summona Lonefire Blossoma i pita jel’ može. Zrilić to dopušta i Novosel dovede drugog Lonefire Blossoma i na kraju Dandyliona. Priča o tome kako Zrilić voli Caius.

Zrilić na potezu i malo misli. Flip summona Ryka i Novosel iz ruganja pita target, a to je Dandylion zog kojeg Novosel dobiva dva tokena. Sumona Reborn Tengua i uništi tokene. Enda. Novosel summona Debris Dragona no dobije Solemn Judgment. Novosel u znanju da mu daje advanteg igra Dark Hole i dođe Teeeeeenguu. Enda.

Zrilić opet na potezu i gra Pot of Duality. Uzme D.D. Crow, napada sa Tenguom i završava. Novosel vuče i seta monstera i spell/trap kartu. Vidio je da je protektor šporak i malo ga je očistio. Novosel enda. Zrilić igra Mind Control po setanom Ryku no Novosel igra Enemy Controler i tributa Ryka i uzme Tengua. Zrilić pita koliko Novosel ima karata u handu i zavšava potez sa drugom setanom spell/trap kartom.

Novosel seta monstera, nešto o kocki priča i enda. Zrilić kao i svi ostali voli igrat Pot of Avarice i vuče dvije karte. Summona Lonefire Blossoma i koristi efekt da dovede Glow-up Bulba. Syncroa Tengua i Glow-up Bulba u Magical Androida, dođe drugi Tengu.

Zrilić se malo misli i odluči koristiti Glow-up Bulbov efekt i milla da ga može special summonati iz gravea. Synchroa Andrioda i Bulb u Brionaca i vrati Novoselu setanog monstera u hand. Prije završetka napada sa Tenguom i Brionacom.

Zrilić je ljut kao i uvijek. Igra limit Reverse po Spoooooru. Spaja Sporu i Brionaca u Black Rose Dragona, vrati Sporu da dovede Stardusta sa Tenguom. Seta još 1 spell/trap kartu i završava. Novosel igra Giant Trunade i Zrilić sve vraća. Fabijan sa smiješkom gleda duel. I Novosel isto igra Pot of Avarice no Dandylion dobije D.D. Crow. Novosel summona Sangana i zabije se da uzme Efekt Veilera. Special summona Chaos Sorcerera i remova Stardusta. Zatim koristi Dark Hole i Novosel smota jer ga je D.D.Crow zeznuo te gubi slijedeći turn.

Drugi duel

Zrilić komentira kako nije ni razmišlja u prvom duelu, oba igrača malo sajdaju. Novosel miješa deck dok Zrilić i dalje sajda. Jeton nešto priča, sa drugog stola se čuje kako je Krešo opet dobio i ide u finale. Dođu Mrvić, Ante i Zrilić priča o tamburašima

Napokon su počeli igrati. Novosel igra prvi i seta monstera i 3 spell/trap karte. Zrilić kao i obično ‘misli’ šta bi napravio, ali je njemu bolje da brže igra da mu ne opet bude TIME. Zrilić summona Lonefire Blossoma da dovede drugog i na kraju dovede Dandyliona u napad. Dandy napada i dobije Dimensional Prison, ali Zrilić igra Book of Moon i Dandy ide face-dwon, seta 2 spell/trap karte i enda.

Novosel seta monstera i enda. Zrilić igra Dust Tornado po setanom Book ofMmoon. Zrilić  flipa Dandyliona i Foolish Burial po Spori, što svi na to SPOOOOOOOOORA. Novosel igra zato D.D. Crow  na Sporu na što se Zrilić naljutio i Dandylion napada setanog Debris Dragona. Novosel na potezu i flip summona Ryka i uništi setani Mirror Force. Syncro Debrisa i Rykoa u Iron Chain Dragona s kojim napada Dandyliona, misli da će Zrilić izmilat Bluba, ali nije.

Seta jednu spell/trap kartu i enda. Zrilić kao i uvijek odigra Pot of Avarice no dobije Solemn Judgment  i obožava platit. Zrilić enda da Novosel summona Reborn Tengua. Zrilić isto summona Tengua no dobije Solemn Warning. Zrilić se brine i zove Novosela sirotinjom. Novosel na potazu i napada za game!

Treći duel

Publika se okupila i svi se deru SPOORA i TEEENGU. Zrilić malo bez volje igra prvi, igra Pot of Duality i uzme Dandyliona, seta monstera i spell/trap kartu pa enda. Novosel vuče i summona Tengua no dobije Solemn Judgment. Novosel u bijesu igra Monster Reborn po Tengu i napada Dandyliona. Seta 3 spell/trap karte i enda.

Zrilić summona Tengua no taj dobije Solemn Warning. Seta spell/trap kartu i enda. Novosel summon Bulba i synchro u Magical Androida, usput dođe drugi Tengu iz decka. Milla za Glow-up Bulba i mila SPOOORU. Malo se misli što bi Zrilić imao setano. Novosel dovede Brionaca sa Bulbom i Tenguom, dolazi treći Tengu iz decka. Ode setani Limit Revers kojeg Zrilić aktivira na Dandyliona i dovica dva tkona na polje, a Novosel se OPET misli. Na kraju napada da Zriliću ostane samo 1 token. Zrilić na potezu i igra Dark Hole. U međuvremenu daje Kreši puf i Zrilić igra Monster Reborn po Tengu, summona Card Tropera i milla 3 karte. Napada sa Tenguom i Card Trooperom i sve prođe. Seta spell/trap kartu i enda.

Novosel summona Lonefire Blossoma i koristi efekt, na kraju dođe Dandylion u obrani i enda. Zrilić napokon se odluči završit ovo sve i sumona  Lonefire Blossoma i Limit Revers po Dandylionu i novosel igra Torrential Tribute. Dođu dva tokena svakome i još Tengu Zriliću. Tengu ubije jednog tokena i Zrilić seta jednu spell/trap kartu i enda. Novosel vuče i igra Limit Revers po Sporu. Synchroa Sporu i token u Formulu Synchrona. Gleda graveyarde i misli se, na kraju tributa Formulu za Caius i remova Tengua, naravno dođe drugi Tengu, Caius napada i Zrilić iz kaže Dimensional Prison kojeg nema, Novosel se naljuti.

Zrilić na potezu i odigra Call of the Hounted po Lonefire i tributa tokena za Sporu, a Novosel kaže publici da umukne. Zrilić summona Debris Dragona i Novosel ga pita koga targeta na što kaže Card Troopera i synchro u Black Rose Dragona, zatim synchroa BRD-a i Sporu za Scrap Dragon koji koristi njegov efekt da Caius napusti polje i napada – Zrilić dobije i ide u finale.

Nakon duel mrvić se ljuti na Zrilića zašto Trisulu nije pozva, a zrilić je zaboravio da je on dragon.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.