Četvrtfinale sa državnog: Disaster Dragunity vs Tengu Plant

Evo pauza je završila i najbolji igrači Hrvatske (i pokoji randomi) spremaju se za završetak Nationals Chapmionship 2011. Stari igrač zvan General gnjavi Juru što je faila na turniru i Zvonko se dere tko još želi na Side Event. Ja i zagy se trejdamo, zagy ide nešto pojist, a jeton ga pita može li i njemu nešto uzet. u Četvrtfinalu susreću se Ante Didović, pobjednik Celestial Challangea (Tengu Plant) i Gordan Bareza, državni prvak 2008. godine.

 

Zvonko ima problema sa Side event, no napokon i to je krenilo, al nećemo više o tome pričat.

TOP8: Ante Didović vs. Dodo

Malo malih nesporazuma nisam stiga napista prvi duel. No ukratko Dodo je cijelo vrijeme imao Thought Ruler of Archfiend (jos poznat kao radnik) imao na field i heala se. Ante je frustriran jer kao i mi svi ostali i on mrzi zmajeve. I na kraju ante izgubi prvi duel.

2. Duel.

Malo pričice o miss playima te malo sajdanja i igra se nastavlja. Ante i brzinski sajda dok Dodo pažljivo mislio što bi sajda jer zna on skime igra.

Dodo bi igra prvi, ali ante mu ne daje to pravo. Ante summona Reborn Tengua i set spell/trap kartu. Dodo na potezu i seta 3 spell/trap karte. Ante summona Lonefire Blossoma i Dodo mu dozvoljava da koristi efekt. Dođe Spora no Dodo igra Chain Disepirenc. Ante malo misli pa aktivira Book of Moon na Sporu. Zovu sudca jer nisu sigurni šta će se desit, no Jeton je odlučio da ipak ide u remove. Ante psuje i igra Foolish Burial po Glow-up Bulbu. Milla za Glow-up Bulba no Dodo igra D.D. Crow. Ante napada i reče ”a igraj’.

 

Dodo seta tako da ima 3 spell/trap karte i kaže igraj. Ante napada sa Reborn Tenguom i seta monstera. Dodo vuče u reče igraj. Ante samo napadne i završava. Dodo summona Red Eyes Wyverna i remova ga da special summona Red Eys Darkness Metal Dragona i napada Tengua, dođe drugi iz decka. Ante igra, malo misli i seta spell/trap kartu. Dodo na potezu i koristi efekt od REDMD-a da dovede drugog Wyverna, on napadne Tengua i dođe zadnji iz Tengu iz decka.

Ante na svom potezu misli i pita Dodu šta ima setano, a on kaže da ima život. Ante summona Debris Dragona i pita može li efekt. Efekt prođe i dođe Lonefire Blossom no dobije Torrential Tribute i uništen mu je i setani Dandylion. Igra Pot of Avarice i vuče dvije karte. Sa 2 tokena i setano spell/trap kartu Ante završava potez. Na kraju Ante dovede Caiusa za game.

3. duel

Još malo sajdaju, Ante je bijesan jer ima puknute protektore. Dodo igra prvi. Igra Dragunity Ravine i koristi efekt, baci Red Eyes Wyverna da nadoda Dragunity Phalanxa u hand. Seta 3 spell/trap karte i završava. Ante seta monster i 2 spell/trap karte no Dodo aktivira Mystical Space Typhoon na setan Torrential Tribute.

Dodo opek koristi efekt od Ravine i baci Dragunity Phalanxa da Dragunity Dux dođe u hand. Normal summon Duxa i radi kombi da dođe Thought Ruler Archfined na kraju. Napada setanog Ryka i Ryko uništi Ravine. Dodo seta 2 spell/trap karte i enda.

Ante gleda graveyard i gleda life. Seta monstera i spell/trap kartu. Dodo vuče i gleda malo grave. Thought Ruler Archfiend napada Dandyliona i dođu tokeni. Dodo summona Koaki Meiru Drago i završava. Ante aktivira Mystical Space Typhoon na Dodov setani Chain Disapperanc i drugi Mystical Space Typhoon na Dimensional Prison. Onda igra Foolish Burial da baci Spoooru u grave. Mrvić nešto o mrtvom cheatu. Ante igra Call of the Hounted Sporu i misli se što bi jer ne može Formulu Synchrona napraviti radi Koaki Meiru Dragona. Ante sa bijesno misli se što bi jos moga napravit. Na kraju se Ante zabije sa sporom u Dragoa i prije završetak poteza Ante igra Pot of Avarice i vraća život. Dodo miješa jer se boji Dark Hola. No Ante kaže samo ”igraj“.

Dodo vuče i gleda u grave. Summona Dodger Dragon i napada sa njime, Koaki Meiru Dragom i Thought Ruler Archfiendom. Ante seta monstera i spell/trap kartu te enda. Dodo tributa Dodger Dragona i Koaki Meiru Dragona za Red Eyes Darkness Metal Dragona. Prebaci TRA u obranu i napada setanog Danyliona. Ante na potezu, no previše misli što ne sluti na dobro. Ante zavšava potez.

Dodo koristi eff od REDMD da dovede Dodger Dragona i uništi 2 tokena. Ante se brine jer je Dodo beštija. Dodo kaže da su oba failali no oni su pro igrači pa im je oprošteno. Ante igra Reborn na Dodinog Dragunity Phalanxa i summona Reborn Tengua i dovede Brionaca. Dođe drugi Tengu iz decka i Ante napada no dobije Mrirror Force. Ante kaže da mrzi Dodu, a zatim kao svaki pro mora igrat Pot of  Avarice u nadi na povuče Dark Hole. No na njegovom licu se vidi na nije uspio u tom pokušaju. Seta spell/trap kartu i enda.

Dodo vuče i koristi REDMD efekt da dovede Dragunity Wyverna. Na kraju Napada sa 2 REDMD-a, TRA i Stardust Dragonom za win. Ante se ne ljuti jer ga je Dodo dobio. Svi si međusobno daju puff i dođe Krešo da se hvali da je dobio.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.