Dark Warrior deck

Vjerovatno ste čuli za Warrior Toolbox, pa aggro warriorima i td… E, pa danas vam predstavljamo Dark Warrior deck…

Deck izgla po prilici ovako:
Deck size  : 40

Monster Cards: 22
Mobius the Frost Monarch
Jinzo
Zaborg the Thunder Monarch
Cyber Dragon
Cyber Dragon
Mystic Tomato
Mystic Tomato
Mystic Tomato
Don Zaloog
Strike Ninja
Strike Ninja
Newdoria
Newdoria
Newdoria
Exiled Force
Exiled Force
Mystic Swordsman lv2
Breaker the Magical Warrior
Sangan
Spirit reaper
D. D. Warrio Lady
D. D. Assailant
Spell Cards: 11
Creature Swap
Creature Swap
Reinforcement of the Army
Reinforcement of the Army
Last Will
Mystical Space Typhoon
Heavy Storm
Smashing Ground
Smashing Ground
Graceful Charity
Nobleman of Crossout
Trap Cards: 7
Sakuretsu Armor
Sakuretsu Armor
Sakuretsu Armor
Ring of Destruction
Tollerantial Tribute
Mirror Force
Return from the Different Dimension

Uvodna riječ…
warriori, kao i toolbox, vrlo je brz zbog RotA-e, a pritome su tu još Mystic Tomatoi koji još više ubrzavaju deck; Newdoria – heh, monster kojeg fetcha (hvata) tomato i jedna dark material za Strike Ninju koja je, ajmo reći, srce decka. osim što je brz, deck je u osobito agresivan s Cyber Dragonima i ninjama; a uz Return from the Different Dimension omogućiti će vam da utučete opponenta s mogim monsterima koji su removani iz igre ponjaviše s Ninjama; u ovom dekcu dosta veliku ulogu ima i Jinzo uz kojeg će te nesmetano zadavati opponentu bolne direktne napade. Zatim još Creature Swap, olakšt će te mystic tomatoima da ispune svoje efekte ili pa k Newdoriji, jer kada je vaša Newdoria uništena iako je bila na opponentovoj strani polja vi birtae kojeg će te monstera uništiti.

Prednosti decka:
Kao što sam već navao, deck je stabilan, brz i agresivan što će mnogo problema zadavti nekim današnjim deckovima koji prepravljuju naš metagame. Deck nema neke teške techove osim Last Willa (ako se uopće može smatrati techom uz dnašnja dva Exiled Gorcea), Creature Swapa i Return From the Different Dimension, stoga će te rijetko imati neki vrlo loš hend. Deck se također uz dobru igru da izvući iz neke  loše  pozicije. Manje – više svi mosnteri su poveznai s Mystic Tomatoima, stoga vam dark materijala za Strike Ninju rijetko kada nedostajati, a kada Strike Ninja efektom remova dark monstere možete se pouzadti u RFtDD s kojim će te vjerovatno završiti duel ako je na vrjeme topdekcate

Mane decka:
Ironija jest da ovaj deck ima problema jedino protiv nekih stvarno brzih beatdown deckova, također s Royal Decreeima i Macro Cosmos/ Dimensional fissure, ali sve se da riješiti s dobrim side deckom.
Creature Swapovi, uglavnom su dobri s tomatoima i newdorijama stoga bi mogao biti vrlo loš topdeck u odlučujućim situacijama.
Naravno nemožete se boriti protv topdeckera 😉

Dojam decka:
Deck je čisto prijstojan i stabilan u  današnjoj meti, a uz dobru igru mogao bi postići zavidljive rezultate, možda uz koju promjenu. Također, nije d aje baš jeftin poput nekih deckova; naročito zbog Jinza, Don Zalooga, Mirrora, Ringa i D. D. Assailanta, ali ako se pomučite nije problem jer je većina karata nižeg rariteta

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.