Yu-gi-oh GX Tag Force evolution za Ps2 i PSP

Zdravo svima.

Ovo je moj prvi blog i nadam se da će se mnogima svidjeti.Slobodno ako želite mi dajte ideje u komentar i rado ću pisati o njima.

U redu, a sad moj blog pišem o igrici isključivo napravljenoj za PSP i PS2.Igrica ima 6 dijelova i meni je jako zanimljiva i zabavna jer se u njoj možete duelati s deckovima koje ste sami sagradili od karta koje ste dobili iz boostera koji se otključavaju tokom igre.


Na početku dobijete deck od 40 karta tako da imate sa čime započeti igru.Prvi deck koji imate je water deck.Nije ništa prejako, ali ako se razumijete u Yu-gi-oh biti će dovoljno dobar da dobijete prvih par protivnika 🙂

Boosteri se kupuju sa DP ili ti Dueling Pointsima u storeu u akademiji.Njih zarađujete u duelovima i kad pobjedite i kad izgubite.Dueling pointove nemožete izgubiti.

Neki od likova s kojima se možete duelati u prvom dijelu ove igrice su: Jaiden Yuki, Syrus Truesdale, Chumly Huffington, Alexsis Rhodes, Zane Truesdale, Vermillian Crowler, Lyman Banner , Dark Magician Girl, Don Zaloog i mnogi drugi.

Kao što već mnogi znate Tag duelovi su dvostruki dvobji sa 4 igrača.U igrici svaku nedjelju je dan dvostrukih dvoboja i neki od glavnih likova(onaj s kim imate najbolji odnos)će vas upitati da idete se s njim zajedno duelati.

Tijekom igre na akademiji ćete pisati 3 ispita.1 ispit se sastoji od pisanog dijela i duela.No zapravo glavni dan u cijeloj igrici je Tag Force dan.Na taj dan vas glavni llik s kojim ste u najboljem odnosu pita da idete s njim na tag force tada započinje prava zabava.

Na taj se dan također otključavaju mnogi likovi, kao na primjer braća Para i Dox s kojima se duelate u finalu.

Moj je savjet da se što više duelate tako se povećava vaš lvl i svakih 5 lvl-a se otključava novi booster sve do lvl-a 50.Svoj lvl možete provjeriti tako da se stanete negdje gdje nema nikoga kraj vas i kliknete kocku.Zatim odete na staus i to je to.

Nemam više ništa za nadodati ako ima kakvih pitanja postavite ih dolje u komentar i to je to. 😉

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.