Tko kaže da je Level 1 slab Level?

Pozdrav svim čitateljima. Nadam se da svoje dane provodite ugodno, jer nam stiže proljeće, ljepše vrijeme i idealno vrijeme da počnemo novu sezonu Yu-Gi-Oh-a te da turniri budu puni igrača. Sudjelujte na turnirima jer vas čekaju brojne nagrade.

Moj blog nije o turnirima, već o jednom decku koji je sagrađen od karata iz zadnjih boostera te nekih starih karata. Po slici ste mogli zaključiti da se radi o decku u kojem protivniku ne morate zadati baš nikakvu štetu, već vam je cilj izvući EXODIU. Deck nije standardni, nije ni Hope for Escape, on se služi većinom čudovišta Levela 1 koja mu daju bogati hand i ubrzavaju Exodiu u ruci.

Krenimo s našim pomagačima Exodiji:

 EXODIA THE FORBIDDEN ONE


Exodia je tu kako bi pobjedili sa svih pet dijelova i to je njezina jedina funkcija. Loše je što malo smeta u handu te ograničava naše karte koje na kraju turna moramo discardirati, ali ok.

MYSTIC PIPER

 Za Pipera možemo reći da je baza decka jer neumorno, svaki potez izvlači 1-2 karte. Lako se vrati s Kinka Byo. Eh, da nema ovoga Once per turn, oni bi bili na samom vrhu ( Ultimate Offering i Kinka Byo ). Budući da je 50 % decka Level 1, najčešće se izvlači dvaput.

KINKA-BYO

 

Monster Reborn za: Cyber Valley-a i Mystic Piper-a. Super je za prizivanje i vraćanje u ruku na kraju potezu. Svaki potez 1 ili 2 karte na račun nje. Jedino što ne može biti specijalno prizvana, npr. sa One for Oneom ili sa njom vlastitom te se na kraju poteza vraćaju obje u ruku. Sa Offeringom bi poljuljala sve deckove. Tako moćan efekt za jednog lv 1 monstera. Sama nikako ne ide zato uvijek morate imati Pipera u groblju.

WHERE ARF THOU?

Karta koja je jako korisna za uzeti nekog lv 1 monstera ( 1 od 4 dijela Exodie, Mystic Pipera, Kinka-Byo… ). Na kraju poteza slijedi cost od 2000 damage, a ako ste sreće da izvučete One Day of Peace nećete dobiti tu štetu. Vrlo značajna karta jer stalno imate nekog lv 1 monstera.

CYBER VALLEY

Prava karta, s pravim Levelom, na pravom mjestu, u pravom decku. Njegove efekte ćete lako koristiti kao i prvi, a drugi se može koristiti kada ga iz groblja vrati Kinka-Byo, te oni oboje odu van za 2 karte ( ne radite to ako nemate drugu Kinka-Byu u ruci ).

ONE FOR ONE

Vrlo logično da ćete ovu kartu staviti u deck. Lako prizivanje još boljeg lv 1 monstera. Npr. umjesto Foolisha za poslat Pipera u grave, ovako ga specijalno prizvati.

Od ostalih monstera bih izdvojio dva Lv 1 koja brzo negiraju direct napade.

SWIFT SCARECROW i BATTLE FADER

 

Najbolji prijatelji za negiranje direktnog Atk-a.

Nadam se da vam se Deck sviđa, ako bi ga htjeli testirati evo vam već dosta puta isprobane Deck Liste:

Deck Lista ( Exodia Lv 1 ): ( 40 )

MONSTERS ( 20 ):

1x Svaki dio Exodie ( 5 )

3x Battle Fader

3x Cyber Valley

3x Mystic Piper

3x Kinka-Byo

3x Swift Scarecrow

SPELLS ( 11 ):
3x Where arf Thou?

1x One Day of Peace

3x Upstart Goblin

2x Pot of Duality

1x Pot of Avarice

1x One for One

TRAPS ( 9 ):

3x Threatening Roar

3x Waboku

3x Thunder of Ruler


Budući da je deck dosta dobar i može se dobro upotrijebiti, nadam se da vam se svidio moj blog.

Pozdrav do sljedećeg bloga! 

5 Komentara

  1. Dobar deck, igrao protiv njega zilion puta i nikada ga nije lako pobjediti. Blog malo slabiji, ali lista to spasava. gj.

  2. Meni sviđa blog. Testao sam ga na DN-u i funkcionira, stvarno je neuništiv Jinzo.

  3. na dn-u pobijedio 3 decka 1 wind-up i 2 chaos dragona!
    uglavnom jako dobar blog.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: