Tko kaže da je Level 1 slab Level?

Pozdrav svim čitateljima. Nadam se da svoje dane provodite ugodno, jer nam stiže proljeće, ljepše vrijeme i idealno vrijeme da počnemo novu sezonu Yu-Gi-Oh-a te da turniri budu puni igrača. Sudjelujte na turnirima jer vas čekaju brojne nagrade.

Moj blog nije o turnirima, već o jednom decku koji je sagrađen od karata iz zadnjih boostera te nekih starih karata. Po slici ste mogli zaključiti da se radi o decku u kojem protivniku ne morate zadati baš nikakvu štetu, već vam je cilj izvući EXODIU. Deck nije standardni, nije ni Hope for Escape, on se služi većinom čudovišta Levela 1 koja mu daju bogati hand i ubrzavaju Exodiu u ruci.

Krenimo s našim pomagačima Exodiji:

 EXODIA THE FORBIDDEN ONE


Exodia je tu kako bi pobjedili sa svih pet dijelova i to je njezina jedina funkcija. Loše je što malo smeta u handu te ograničava naše karte koje na kraju turna moramo discardirati, ali ok.

MYSTIC PIPER

 Za Pipera možemo reći da je baza decka jer neumorno, svaki potez izvlači 1-2 karte. Lako se vrati s Kinka Byo. Eh, da nema ovoga Once per turn, oni bi bili na samom vrhu ( Ultimate Offering i Kinka Byo ). Budući da je 50 % decka Level 1, najčešće se izvlači dvaput.

KINKA-BYO

 

Monster Reborn za: Cyber Valley-a i Mystic Piper-a. Super je za prizivanje i vraćanje u ruku na kraju potezu. Svaki potez 1 ili 2 karte na račun nje. Jedino što ne može biti specijalno prizvana, npr. sa One for Oneom ili sa njom vlastitom te se na kraju poteza vraćaju obje u ruku. Sa Offeringom bi poljuljala sve deckove. Tako moćan efekt za jednog lv 1 monstera. Sama nikako ne ide zato uvijek morate imati Pipera u groblju.

WHERE ARF THOU?

Karta koja je jako korisna za uzeti nekog lv 1 monstera ( 1 od 4 dijela Exodie, Mystic Pipera, Kinka-Byo… ). Na kraju poteza slijedi cost od 2000 damage, a ako ste sreće da izvučete One Day of Peace nećete dobiti tu štetu. Vrlo značajna karta jer stalno imate nekog lv 1 monstera.

CYBER VALLEY

Prava karta, s pravim Levelom, na pravom mjestu, u pravom decku. Njegove efekte ćete lako koristiti kao i prvi, a drugi se može koristiti kada ga iz groblja vrati Kinka-Byo, te oni oboje odu van za 2 karte ( ne radite to ako nemate drugu Kinka-Byu u ruci ).

ONE FOR ONE

Vrlo logično da ćete ovu kartu staviti u deck. Lako prizivanje još boljeg lv 1 monstera. Npr. umjesto Foolisha za poslat Pipera u grave, ovako ga specijalno prizvati.

Od ostalih monstera bih izdvojio dva Lv 1 koja brzo negiraju direct napade.

SWIFT SCARECROW i BATTLE FADER

 

Najbolji prijatelji za negiranje direktnog Atk-a.

Nadam se da vam se Deck sviđa, ako bi ga htjeli testirati evo vam već dosta puta isprobane Deck Liste:

Deck Lista ( Exodia Lv 1 ): ( 40 )

MONSTERS ( 20 ):

1x Svaki dio Exodie ( 5 )

3x Battle Fader

3x Cyber Valley

3x Mystic Piper

3x Kinka-Byo

3x Swift Scarecrow

SPELLS ( 11 ):
3x Where arf Thou?

1x One Day of Peace

3x Upstart Goblin

2x Pot of Duality

1x Pot of Avarice

1x One for One

TRAPS ( 9 ):

3x Threatening Roar

3x Waboku

3x Thunder of Ruler


Budući da je deck dosta dobar i može se dobro upotrijebiti, nadam se da vam se svidio moj blog.

Pozdrav do sljedećeg bloga! 

5 misli o “Tko kaže da je Level 1 slab Level?

  1. Dobar deck, igrao protiv njega zilion puta i nikada ga nije lako pobjediti. Blog malo slabiji, ali lista to spasava. gj.

  2. Tnx Jinzo. Deck je stvarno dobar te sam ga htio predstaviti igračima.

  3. Meni sviđa blog. Testao sam ga na DN-u i funkcionira, stvarno je neuništiv Jinzo.

  4. na dn-u pobijedio 3 decka 1 wind-up i 2 chaos dragona!
    uglavnom jako dobar blog.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.