Tech genus deck Guild

Tech genus karte dolaze is crtica Yugioh 5Ds u crticu ih koristi  Antinomy.tech genus-i su poptun synchro deck najjaci synchro su im T.G. Halberd Cannon i T.G. Blade Blaster.Svi T.G.-ovi se mogu dobiti u Extrem Victory boosteru jedino T.G. Hyper Librariana mozete dobiti u nekome magazinu nisam siguran koji sada.Oni vise koriste svoje effectove za synchronanje posto stalno ih u ruke stavljas tako mozes određene karte za synchronizaciju dobiti.Svrha decka je kontrolirati polje i paziti na vaša cudovista sto brze morate stvoriti T.G. Blade Blaster koji negejta aktivaciju jedne spell ili trapa na potez i T.G. Helberd Cannona koji jendom na potez negejta normal summon to su vam kljucne karte decka.Za brzo synchronanje pobrinite se da u ruci imate T.G. Striker,T.G. Warwolf i T.G. Catapult Cannon oni imaju sve special summon effecte tako da u prvom potezu mozete jakog synchrona prizvati.Za deck bi vam bilo dobro koristiti Junk Synchrona i neka lvl 1 cudovista posto ne postoji lvl 1 non-tuner monster u T.G. ovima ali zato postoji synchron.

 

SLABOSTI:nesmijete neprijatelju dopustiti da kontrolira polje sa kartama koje vam zabranjuju special summon ili anti-synchro karte zato bi vam u dekcu preporucio pola spell i trapova da budu poput soleman judgmanta,seven tools of bandit,magic jammer itd. uglavnom znate sta mislim a druga polovica trapova mozete iskoristit kako hovete ja bi ih iskoristio za Unistavanje.

                           

T.G. Blade Blaster vam je među kljucnim kartama za pobjedu vam treba ova karta na terenu posto ima dobar effect moze negejtat aktivaciju spell i trap karte ejdnom na potezu i mozete ga obranit na neprijateljovom potezu tako da jendog T.G.-a izbacite izvan igre pa vam ova karta ide izvan igre do vase standby phase. Uglavnom u decku imate prejake karte no treba vam neka karta koja ce ih branit protiv spellova i trapova a ova karta je vaš as.

                                

T.G Halberd Cannon vam je druga kljucna kata posto ima veliki attack i deefnse i negejta normal summon jednom na potez no problem je sta na njega pale spellovi i trapovi pa vam na terenu treba
T.G. Blade Blaster no ova karta nemoze biti prizvana ako nije synchronizirana takod a vam je to isto problem ako je u groblju ali ima i effect koji vas moze spasiti dok ej ta karta unistena i poslana u groblje mozete roditi jednog T.G.-a i to ce vam dosta pomoci posto cete moci roditi opet T.G. Blaster Blade-a ako vam nekako uđe u groblje.Sa te dvije karte mozet   Pobijediti igru bez problema.            
                                                                                                                             

Ove tri karte su vam kljucne za brzu synchronizaciju posto se u prvom potezu mogu svi prizvati samo procitajte effectove.

                                                         
U decku bi vam preporucio karte za izbacivanje izvan igre poput Dimensional Prison ili bottemless Traphole te dvije karte po 3 bi ja stavio pune se isplati ih imat i te karte unistene s tim kartama nemogu biti rodene posto idu izvan igre.

                                    

I zadnja karta koju morate imati u dekcu je Solemn Judgment karta vas dođe previse life pointa ali se isplati to vam moze osigurati pobjedu i spasiti vase jake synchrone jos bi vam preporucuo neke karte no dalje mozete i sami.

Hvala sto ste citali moj Blog o tech genusima i nadam se da vam se svida.

 

 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.