Spellcasteri se vraćaju u igru!

Kao što ste već mogli primjetiti izašla su nova gagaga čudovišta i gagaga magician više nije sam. Uz gagaga magiciana došla je kao iz neba gagaga girl koja mu pomaže za priziv novih i neodoljivih xyz čudovišta bilo kojeg levela što može protivniku zaista otežati igru.

Gagaga Magician
gagaga magiciangagaga magician dakle omogućava biranje svoje razine od 1 do 8 i postaje ta razina do kraja poteza stoga ako već posjedujete jedno čudovište razine od 1 do 8 može postati te razine te se koristiti za priziv xyz čudovišta. Ne možete kontrolirati više od jednog licem okrenutog gagaga magiciana i ne može biti korišten kao materijal za synchro priziv ali xyz čudovišta su dovoljna da pobjedite protivnika ili mu uništite planove i ako je korišten za xyz čudovište onda postaje materijal pa možete imati drugog gagaga magiciana na polju.

Gagaga Girl

 gagaga girl može imitirati razinu jednog licem okrenutog gagaga magiciana koji je pod vašom kontrolom te može postati snažan materijal za prizivanje xyz čudovišta. Ako koristite samo gagaga girl i gagaga čudovište za xyz priziv vaše prizvano xyz čudovište dobit će + effekt a to je da možete označiti jedno specialno prizvano čudovište na protivničkoj strani polja i smanjiti mu napadačke bodove na 0 što je nekada jako korisno i može vas izvući iz problema te vam donjeti pobjedu.

gagaga magician i gagaga girl su spellcasteri što omogućava dobru kombinaciju sa spellcaster deckom koji ja igram na dueling networku i prilično je dobar ali treba mi nekoliko promjena. 
Za sad igram po ovoj listi:

Monsters:

1x Dark magician
1x Black luster soldier – envoy of the begining
2x Breaker the magical warrior
2x Defender, the magical knight
1x Endymion, the master magician
2x Frequency magician
3x Gagaga girl
3x Gagaga magician
1x Magical exemplar
3x Royal magical library
2x Skilled dark magician

Spells:

2x Magic reflector
3x Magical citadel of endymion
2x Magical dimension
1x Magical stone exavation
2x mega ton magical cannon
1x Monster reborn
2x Shard of greed
3x Spell power grasp
3x Wonder wand

trapove ne igram jer se koncentriram na brzu igru ali ako imate kakve prijedloge za izmjenit koju kartu napišite u komentaru.

Extra:

1x Ally of justice catastor
2x Arcanite magician
1x Black rose dragon
1x Brionac, dragon of the ice barrier
1x Stardust Dragon
2x Tempest Magician
1x Hieroglyphic divine dragon – ennead
1x Leviair the sea dragon
1x Magi magi magician girl
1x Number 17: leviathan dragon
1x Number 39: utopia
1x Wind-up arsenal zenmaioh

Vezano uz decklistu. Pokušavam igrat brzi deck s izvlačenjem karti iz decka i prizivanjem jakih čudovišta poput BLS-s, dark magiciana, gagaga magiciana i gagaga girl te ih spojit u xyz itd. Kombinacija ima puno i deck je uistinu zabavan. Skidanjem countera brzo se izvlače karte ili se prizivaju, uništavaju itd., a tu su i xyz čudovišta koja uvijek posluže, te synchroi ako ubacite jos kojeg tunera više, ali mislim da su 2 čisto dovoljna. Ovo mi je prvi blog stoga ne budite prestrogi na komentarima. Zahvaljujem.
 

 

Jedna misao o “Spellcasteri se vraćaju u igru!

  1. Velika slova? Zarezi? Točke?

    I loš članak puno bolje izgleda kada je gramatički i pravopisno pravilno napisan. Ovo nije toliko loše (kratko je, ali ima smisla), ali izgleda kao smeće.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.