Roar of Bujins

Pozdrav čitateljima. Novi deckovi stižu kroz sve ove edicije koje nam donosi Konami. Jedan od boljih deckova iz te navale je svakako Bujin. Deck je spoj Beast-Warriora, Beasta i Winged Beasta koji nešto zajedno čine: veliki prasak. Zato vam preporučam da pročitate ovu navalu zvijeri. Deck koji nam donosi set Judgment of Light koji izlazi za tjedan dana te set Shadow Specters koji ga samo proširuje.

Bujin Yamato

LIGHT/Lv 4/Beast-Warrior/ATK 1800/DEF 200

Once per turn, during your End Phase: You can add 1 “Bujin” monster from your Deck to your hand, then send 1 card from your hand to the Graveyard. You can only control 1 face-up “Bujin Yamato”.

Po efektu je već ubitačna karta zbog toga što jedan dio ovog decka radi efekte u ruci, a drugi dio radi efekte u groblju. Tako da je Yamato uvijek poželjan na polju. Kao što vidite radi se o Beast-Warrior čudovištu pa je tu poželjno igrati Tenki i Beara.

Bujingi Crane

( Winged Beast )

During damage calculation, if a “Bujin” Beast-Warrior-Type monster you control battles an opponent’s monster: You can send this card from your hand to the Graveyard; your battling monster’s ATK becomes double its original ATK during that damage calculation only.

Znači kada se “Bujin” Beast-Warrior monster bori s čudovištem, njegov je napad tada udvostručen. Pa ovo je kao Honest, ali mnogo bolje jer se može lako uzeti iz decka u ruku sa Yamatom. Uz to Yamato će imati 3600 ATK-a što je dovoljno da pregazi bilo što.

Bujingi Quilin

BujingiQuilin-JOTL-EN-OP

Qulin je element za discardiranje na groblje, pa s time nije potreban u ruci već u groblju što se opet može s Yamatom srediti: on ga samo pošalje iz decka na groblje. Efekt mu se pali u groblju uz kontroliranje “Bujin” Beast-Warrior-Type: removiranjem njega se uništava 1 face-up karta.

Bujingi Turtle

BujingiTurtle-JOTL-EN-OP

Potreban u groblju: DA, ali je pomalo dosadan jer negatira target; možda tako mislite – e pa ne. Zaboravljate da neke vrhunske karte zapravo targetiraju, pa kada vam dođe Dimensional Prison – kud ćeš bolje nego ga negatirati, target su još i veliki Dracossack i Big Eye. No to nije toliko važno koliko i opstanak vašeg čudovišta jer je Yamato uvijek potreban da pali svoj efekt.

Bujingi Yata

( Winged Beast )

When a Beast-Warrior-Type “Bujin” monster you control is targeted for an attack from an opponent’s monster: You can send this card from your hand to the Graveyard; negate the attacking monster’s attack, and if you do, inflict damage to your opponent equal to half that monster’s ATK. You can only use the effect of “Bujingi Yata” once per turn.

Mislili ste da je Crane jedini Bujin važan u ruci; ne – ovaj i sljedeći monster su još dva potrebna za ruku. Makar je ovo malo slabija verzija Magic Cylindera, opet je jaka jer neće pokupiti MST ili Heavy Storm i očuvati će vašeg Bujina još malo.

Bujingi Centipede

BujingiCentipede-SHSP-JP-C

( Beast )

If you control a Beast-Warrior-Type “Bujin” monster: You can banish this card from your Graveyard, then target 1 Spell/Trap Card your opponent controls; destroy that target. You can only use the effect of “Bujingi Centipede” once per turn.

Ime Centipede se neće samo upotrebljavati u Inzektorima, već i u Bujinovima. I stiže Mystical Space Typhoon. Removiranjem iz groblja uz kontrolu Beast-Warrior “Bujina” – uništava 1 Spell/Trap kartu na protivnikovoj strani polja. Element za groblje.

Bujin Mikazuchi

BujinMikazuchi-SHSP-JP-SR

( Beast-Warrior )

When a Beast-Warrior-Type “Bujin” monster(s) you control is destroyed, either by battle or by a card effect, and sent to the Graveyard: You can Special Summon this card from your hand. Once per turn, during the End Phase, if a “Bujin” monster was previously sent from your hand to your Graveyard this turn while you controlled this face-up card: You can add 1 “Bujin” Spell/Trap Card from your Deck to your hand. You can only control 1 “Bujin Mikazuchi”.

Suprotno od Yamata – ovaj Bujin uzima Spell/Trap “Bujin” kartu ako je taj potez “Bujin” monster poslan iz ruke na groblje. I još jedan slučaj brzine; specijalno je prizvan kada je “Bujin” Beast-Warrior monster uništen. Ima 1900 ATK-a što mu samo pojačava šansu da ostane što dulje na polju.

Bujincarnation


Normal Spell card

If your opponent controls a monster and you control no monsters: Target 2 of your “Bujin” monsters (1 in your Graveyard, 1 banished); Special Summon those 2 monsters, but they cannot be used as Xyz Material for an Xyz Summon, except for the Xyz Summon of a Beast, Beast-Warrior, or Winged Beast-Type monster.

Monster Reborn za Bujinove. Ako ti ne kontroliraš monstera, a protivnik da: specijalno pozoveš jednog Bujina removiranog iz igre i jednog iz groblja. Super brza karta, mnogi je igraju po 3, ali ja preporučam 2 u decku jer su 3 previše. Nije ju potrebno izvući u prvom potezu jer će se ionako sa Mikazuchijem uzeti u ruku.

 

Bujintei Susanowo                            Bujintei Kagutsuchi

LIGHT/Rank 4/Beast-Warrior/Xyz/ATK 2400/DEF 1600

2 Level 4 “Bujin” monsters
This card can attack all monsters your opponent controls once each. Once per turn: You can detach 1 Xyz Material from this card; either add 1 “Bujin” monster from your Deck to your hand or send 1 “Bujin” monster from your Deck to the Graveyard. You can only control 1 face-up “Bujintei Susanowo”.

Bujintei Kagutsuchi

2 Level 4 Beast-Warrior-Type monsters
When this card is Xyz Summoned: Send the top 5 cards of your Deck to the Graveyard. This card gains 100 ATK for each “Bujin” card sent to the Graveyard by that effect. If a Beast-Warrior-Type “Bujin” monster(s) you control would be destroyed by battle or by a card effect, you can detach 1 Xyz Material from this card instead of destroying 1 of those monsters. You can only control 1 “Bujintei Kagutsuchi”.

Kako bi KONAMI povećao zaradu izdati će i 2 “Bujin” XYZ monstera koja će staviti u visokom rariteyu. Za igrače bi to i mogao biti problem jer Susanowu je tu zasigurno i mjesto. Po meni je Susanowo bolji jer može spojiti još nekog monstera koji nije Beast-Warrior pa sa njim uzeti Yamata u hand; odigrati Tensu i prizvati još jednog. Dok drugi Kagutsuchi drži efekt zaštite kao i Maestroke – on je ako ima nešto dolje setano što izgleda kao nepoželjno siguran XYZ. Kada je dozvan mila 5 karti sa vrah vlasnikovog decka. Još nešto dobro jer će time milati nekog Bujina koji će uništiti nešto na polju i pritom pojačati čudovište za 100+ ATK-a.

Brotherhood of the Fire Fist – Bear i Fire Formation – Tenki

Svjestan sam da se ne možeš okrenuti bez ovih karata. Bljuva mi se, ali moramo ih gledati svugdje… Svugdje? Pa: Gladiatori, Fire Fistovi, Constellar, X-Saber pa sad i u Bujin. Ovo su praktične karte pa sam siguran da ćemo ih još dosta gledati. Što da kažem o kartama koje mogu sve. Ubiti monstera, napraviti štetu, uzeti Beast-Warriora u ruku.

Prošli smo sve; na redu je Deck lista i vi ( ako imate želje i volje ) da isprobate ovaj deck.

Deck lista ( 40 ):

Monsters ( 22 ):

2x Bear

3x Bujin Mikazuchi

3x Bujin Yamato

2x Bujingi Centipede

3x Bujingi Crane

3x Bujingi Quilin

2x Bujingi Turtle

2x Bujingi Yata

1x Honest

1x Maxx “C”

Spells ( 11 ):

2x Bujincarnation

1x Dark Hole

3x Fire Formation – Tenki

1x Fire Formation – Tensu

1x Heavy Storm

1x Monster Reborn

2x MST

Traps ( 7 ):

1x Bottomless Trap Hole

1x Fiendish Chain

2x Mirror Force

1x Solemn Warning

2x Torrential Tribute

Extra deck ( 15 ):

2x Brotherhood of the Fire Fist – Tiger King

1x Bujintei Kagutsuchi

2x Bujintei Susanowo

1x Daigusto Emeral

1x Diamond Dire Wolf

1x Gagaga Cowboy

1x Gem-Knight Pearl

1x Lavalval Chain

1x Maestroke the Symphony Djinn

1x Number 39: Utopia

1x Number 50: Blackship of Corn

1x Photon Papilloperative

1x Steelswarm Roach


To bi bilo to od mene za danas. Deck još nije potpuno izašao u TCG-u, ali ga u OCG-u možete igrati. Kome se ne da čitati imena karti imam tu i sliku decka: http://i.imgur.com/h0bp3vs.png

Probajte igrati s deckom i želim vam ugodni odmor u ove vruće ljetne dane. Pozdrav, DarkMonarch.

17 misli o “Roar of Bujins

 1. Puno hvala zadovoljnim čitateljima, samo jedna stvar: molim vas da ostavite neki komentar.

 2. Sta nije da je ovo site samo o TCG-u?? I da kome se zahvaljujes kada si to sve prijatelje zamolio da ti lajkaju?

 3. Sta je najtuznije mislim da mu to nisu prijatelji vec samo drugi profil

 4. noob si, imas 0 lifea, i da osvojis prvu nagradu neces dobit boostere.

 5. Meni se blog osobno sviđa i isprobao sam deck na dn-u te sam siguran da cu ga igrat ako nebude bio skup
  Hvala sto si mi ih pokazao
  A vas troje molio bih malo sportskog ponašanja 😉

 6. Napokon neki pravi blog u zadnje vrijeme , mogao si još neke comboe opisat ali nema veze , LIKE!

 7. DARK MONARCH TO SI SI TI LAJKAL NA DRUGIM PROFILIMA IN AK TI SE VEC PISE NEMOJ PISAT SAM ZA BOOSTER-E

 8. Zao mi je DM al si postao pre ocit. Ovi komentari pohvale su bili od tvojih frendova/laznih acc tak da su te svi vec prokuzili. Svi znamo da si i dijete po tim tvojim sugavim izrazimaal ti nitko nis nemre zato kaj nema dokaza. Nisi stvarno u redu i ti si taj koji bi trebao pokazati sportsko ponasanje prema drugima i da i njima dopustis da dobe pokoji booster.

 9. Molio bih Yugioh Planet da ispiše ime osoba koji su lajkali ovaj blog, ako smo do toga došli.

 10. Ne uzrujavaj se blog je dosta dobar, a ako svi misle da sam ti i ja neki prijatelj koji će lajkati ili sam ja DarkMonarh ma pusti ih da misle jer ne znaju napisati ni prosto proširenu rečenicu, a i Jinzu smo morali trpiti kakva je smeća piso nema veze ionako nije dobio svoju nagradu za blog :_)

 11. žarko ti ne seri ti si dark monarch na drugom profilu i hvalis sam sebe svi smo te vec skuzili

 12. Kakvu bi korist dobio i da dobis listu imena?!?!?!? Ovo opet dokazije koliko (ni)si bistar i tako pokusavas uvjerit druge kako si posten. Ista stvar kao s star drawingom, ovaj blog ce pobjediti iako to nije zasluzio..

 13. Pa dobro ljudi ako već je…. po blogu , zašto onda niste dali dislike?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.