Report sa Spring Chalenga

Pozdrav yugioh fanovi! Evo pošto još nema nikakvog covera niti reporta odlučio sam napisati ja jedan.

Moj dan počeo je jednog lijepog jutra dok još niti sunce nije izašlo, da probudio sam se u 4,30 -.- . Ubijam dosadu na mobitelu, pišem listu,pijuckam kavu dok se netko ne probudi.Krecem u 9 iz Samobora(Veky to nije u Sloveniji -.-). U Zagrebu sam za pola sata nalazim Jakova koji mi renta geargije,hvala Jakov J nabavljam number101 Silent Honor ARK-a i već sam sretan sa danasnjim danom.Dolaze seatingsi bla bla povlacim ništa i krećemo u prvu rundu.Usput igrao sam Geargije sa jednim birdmanom i watchdogom za potencijalni otk, ali o tome ćemo kasnije.

 

Prva runda: Infernity

Prvi pocnem i setam armora i par trepica, on seta samo trepice polako ga ubijam i pobjeđujem bez da mi je napravio dmg :D. Drugu on dobiva na isti način ko i ja prvu bez da sam napravio dmg, a treću se ubijamo polako ima topdeckanog archfienda ali imam maxx c za njega i mst za dolazeci launcer.

1-0

 

Druga runda: Raccoon

Zanimljiv match up dižemo si lifeove sa upstartima, ali se zaletava u mog armora, radi dva raccoon xyz-a koje rjesavam sa mestrokom, drugi game prode kroz sva 3 upstarta i nalazi mistake, ali imam trap stun i mst-ove za njega umalo se vraća sa obidience schoolom, ali maxx c i veiler rješavaju njegove xyz-ove.

2-0

 

Treća runda: Six samurai

Čujem da je pobjedio bujine sa main deckom macro, di fissurom i soul drainom,otvaram sa geargiagear, 2 recklessa i birdman i black rose mu čisti polje, brzo je odustao. Drugu otvara sa 2 smoke signala ali imam veilera za kagekia i cloak and dagger za kagemushu. Sljedeći potez i polako stvaram pluseve sa armorom.Pobjeđujem u jedno 15 minuta.

3-0

 

Napokon pauza dolazi pizza, pojedem ju u brzini svjetlosti i čekam sljedeću rundu.

 

Četvrta runda: Geargija

Prvi stol :D.Prvi mirror. On otvara seta armor i par trepica ja napravim isto ali on majna mind control te stvara Gigante niotkuda pokusavam se vratiti sa black rose-om i trap stanom, ali nemam nista poslije, a on ima :S.drugu otvaram s warningom,armorom i mind controlom te pobjeđujem.Treću ulazimo u time te imam 100 više life od njega. On radi acid golema i ja se branim sve dok ne dobim acceleratora za gagaga cowoy koji osigurava pobjedu pošto nemože special summonati.

4-0

 

Peta runda: Evilswarm

Dobivamo deck check nista strašno ja sam morao zamjeniti 2 protektora a on cijeli sajd pa je malo potrajalo. Počinjem prvi i lagano ga ubijam sa armorom i trepicama.Drugu gubim zbog svog sajda rivalry of warlords jer on imam ophiona a ja nemrem zvati niti 101 da ga ubim niti black rose-a da počistim polje.Treću je bila uzbudljiva otvaram bezveze samo mk2, 2 mst-a ,dark hole i veilera on otvara sa rabbitom koji je veileran i nista ne seta ubijam sa mk2. polako me ubija ali se boji warninga pa ne ide u ophiona. Moj potez on ima toćno 7300 life-a prokalkuliram u glavi i imam točno :D. dark hole čisti polje on igra trepicu i vraća kerykiona u ruku igram geargiagear special mk2 i geargiano special accelerator,accelerator i geargiano idu u giganta uzimam birdmana vračam mk2 u ruku normal mk2 i na polju imam burei, black rose i gigant(2600+2400+2300=7300).

5-0

Već sam u top 8 J

Šesta runda: Geargia

Igram protiv Mateja on poznaje puno više deck od mene i ima sve odgovore u main decku,radim misplaye jer sam umoram i dobiva me 2-0 u nekih 15 minuta.

5-1

 

Dobivam deck box koji je odmah prodan i mat koji čuvam i počinje top 8

 

Top 8: Mermail

Neugodan match otvaram prvi i igram geargije ko da nemam tunera i dobivam jer imam sve odgovore, Drugu on dobiva jer on ima sve odgovore stoga moram aktivirati samo jedan reckless čistim polje radim giganta i dwellera ali ima squall koji mu donosi win.Treću otvaram i plačem u sebi otvaram sa watchdogom, 2 mk2 bottomless i mirror i acclerator setam watchdoga kao da imam armor bottomless i mirror i nadam se najboljem on prizove pike-a trazi marksmana i special aqua spirit ja ga čekam da radi bahamut sharka da bottomlessam, ali radi exticion knighta nista bottomlesam ali izgubim polje sljedeći draw mi je treći mk2 pokusavam ga summonat da radim zenmainsa ali ima fiendish on sljedeći potez radi gaiosa vučem arsenal setam ali opet ima squall i ovaj put tidala.

6-1

 

Sve u svemu jako sam zadovoljan svojim uspjehom napokon sam se kvalificirao za europsko :D, vučem yamata iz paketića te ga trejdam za madolche-e(Primal origin se bliži :P).Žao mi je Što je bilo samo 53-e ljudi očekivao sam 80 minimum.Za kraj hvala Rosandiću aka Veky što je posudio account.

 

Do sljedećeg puta:

                               Viktor Meczner.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.