Velika Yugioh Uskršnja proslava u Zagrebu!

Ako se za Uskrs u Zagrebu, ovo je događaj koji ne smijete propustiti. Samo što dođete možete osvojiti 10 Astral Packova. O ostalim nagrada da ne spominjeno. One najbolje čeka Legendary Collection, Gold Premium Packovi, boosteri, podloge za igru, hrpa Astral Packova i promo karata. 

Ali to nije sve. Sudjelovanje na turniru osigurava vam do 10 Wild Cardova. To su karte na koje će biti upisano vaše ime i prezime. Te karte podijelite prijateljima, rođacima i svima ostalim koje zanima Yu-Gi-Oh! Kada oni donesu tu kartu u trgovinu Carta Magica osvojit će promo karte ili starter deck, a vlasnik Wild Carda (vi koji ste mu je dali) dobiva po jedan Astral Pack za svakog donositelja karte (maksimum 10 karata)

Koja je caka? Pravo sudjelovanje će imati svi igrači koji na http://rankings.yugioh-planet.net/ imaju Win Ratio manji od 50% ili koji se uopće ne nalaze na toj listi igrača.

Kada: Subota 19.4.2014 11-13h 
Gdje: Carta Magica, Frankopanska 24
Upada: Besplatan

Svaki igrač koji ima pravo sudjelovanja će dobiti prilikom prijave jedan Astral Pack booster.

Na kraju turnira će najbolji igrači dobiti dodatne nagrade iz slijedećeg nagradnog fonda: 
1 Legendary Collection 
3 Gold Premium 
20 boostera redovne edicije
2 playmata 

Igrači će u 2 sata koliko traje event skupljati bodove u single duelima (ne matchevima) protiv drugih igrača, te će se konačno rangiranje napraviti prema broju pobjeđenih i poslije svakog duela prijavljenih pobjeda.

Trk na Yugioh Rankingse provjeriti svoj win ratio na profilima! 🙂 

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

2 misli o “Velika Yugioh Uskršnja proslava u Zagrebu!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.