Mojih top 5 Trapova

Znam da ovakvih blogova ima kao gljiva poslije kiše, ali osjećao sam se dužnim da i ja prezentiram svojih top 5 najboljih karata. Morate znati da je ovo isključivo moje mišljenje i na nikakav način ne mislim da su ovo najbolje Trapice u povijesti svemira.

5:

Mirror Force

Normal Trap Card

When an opponent’s monster declares an attack: Destroy all Attack Position monsters your opponent controls.

Svima nam je dobro znan Mirror Force. Karta je dobra zbog masovne destrukcije (ako protivnik ima dva ili više čudovišta), a lake aktivacije. Jedini razlog zašto je na petom mjestu je da su svi čuli za nju, i najvjerojatnije ju i koriste. Dobra karta je dobra. Nema više riječi.

 

4:

Counter Counter

Counter Trap Card

Negate the activation of a Counter Trap Card, and destroy it.

Malo manje poznata karta, ali nimalo manje dobra, Counter Counter mi se uvijek sviđala zbog interesantnog imena, ali u zadnje vrijeme mi je postala još draža, zbog sve sile Warninga i Judgmenta, koje zaustavlja sa velikom lakoćom. Ali opet Solemni nisu tako strašni da ova karta mora ići u Main Deck, ali zato je meni dobar Side Deck materijal. Također mi se sviđa jer posjedujem misprint, koji je printan kao Normal Trap.

 

3.

Starlight Road

Normal Trap Card

Activate only when an effect is activated that would destroy 2 or more cards you control. Negate the effect and destroy that card. Then, you can Special Summon 1 “Stardust Dragon” from your Extra Deck.

Karta koju voliš kad igra za tebe, a mrziš kad igra protiv tebe. Lako poništi razne Heavy Stormove i Dark Holeove (i druge takve štetočine) koje protivnik uputi u tvom smjeru. Dobar dio je da možeš odabrati želiš li prizvati Stardust Dragona ili ne, pa nekad dobro dođe i u dekovima koji ne igraju sa Stardustom.

 

2.

Raigeki Break

Normal Trap Card

Discard 1 card to target 1 card on the field; destroy it.

Karta koja dođe vrlo korisna u trenucima kada se osjećate bespomoćno, poput mene vrlo često, protiv tih vražjih Chaos Dragonsa (fuj). Natrag na kartu, za koju se čudim da nije više korištena. Moje isprike ako sam u krivu, a koliko dugo nisam bio na turnirima, najvjerojatnije i jesam. Za cijenu jedne karte iz vaše ruke, može uništiti bilo koju kartu na polju, a ne samo čudovište, što znači da ako od svih Spellova i Trapova koje je protivnik Setao, vi baš pogodite Judgment, onda ste uberhappy.

 

1.

Solemn Judgment

Counter Trap Card

Pay half of your Life Points. Negate an activation of a Spell / Trap Card / Normal Summon / Flip Summon / Special Summon and destroy the Spell Card, Trap Card or Summoned monster.

Morao sam. Nisam htio, ali morao sam. Ali šta ćeš, kad je karta dobra, onda je karta dobra. Bez posebnog uvoda vam mogu predstaviti moju numero uno Trap kartu. Većina dekova ju igra, činjenica. Dobra je, činjenica. Neću dalje pojašnjavati zašto je ova karta broj jedan, jer smo ju svi susreli, i zbilja ne treba nikakvo posebno objašnjenje.

 

Eto, to je bilo sve od mene za danas, možda se ubrzo usudim napisati Card of the Week, tko zna. A do tada, vi slobodno ostavite komentare, samo mi nemojte govoriti da je moj izbor loš, jer, ponavljam: To je moje osobno mišljenje. Također, ako vam se ne sviđa da sam napisao malo teksta, ispričajte me, jer ništa duže od nekoliko rečenica nisam napisao već neko vrijeme.

Hvala na čitanju.

 

 

 

3 misli o “Mojih top 5 Trapova

  1. Iskreno jadno.. Prvo mi kopiras nick i ideju sve je isto samo si promjenio karte..

  2. Iskreno jadno.. Prvo mi kopiras nick i ideju sve je isto samo si promjenio karte..

  3. raigeki je glup mirror force zadnji jes poludia to je dobra karta i ti je staviš na zadnje mjesto a counter counter je skroz glupo!!!!!!!!!!!1

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.