Intervju: Kira

Evo vidim da nema mnogo intervjua pa sam odlucio napravit intervju sa Kirom, iskusnim blogerom i covjekom koji je napravio Baby Shooting Star Dragona ili kako se već zove.

Počnimo.

Ja:Otkad pišes blog?Kira

Kira:Zapravo za YGO Planet sam počeo pisati Blogove/Priče prije nekoliko mjeseci, nakon što sam napravio Guide za Altered Karte i nakon što je odlično prihvaćen od strane Usera. Oduvijek sam imao bujnu maštu, ali nikada nisam pisao, pisao da to ostvarim, više sam koristio to za crtanje i za raditi gluposti :D. Mislim, pisao sam i prije, ali kao dijete mislio sam da to nije dovoljno dobro, jer sam se mjerio po nekim školskim standardima i zato sam bacao svoje uratke. Prije nekoliko mjeseci imao sam problema u privatnom životu i nisam znao kako ih riješit na neki normalan način te sam se odlučio maknut od svega i otići u šumu, sredit sebe i misli. Dobio sam od prijateljice bilježnicu na dar da vodim nešto kao dnevnik dok me nema i tako je počelo za ozbiljno sve. Nakon što sam bio podigao šator, napio se vode, izvadio sam bilježnicu i počeo pisat stvari koje su mi padale na pamet, počeo sam pisati dnevnik koji je postepeno postajao Fantasy roman, na kojem još radim.Tada je nastala priča «The Truth About YuGiOh» koju sam kasnije objavio na YGO Planetu. Toliko o početku.

Je li te Yugioh Planet zamolio da napravis sliku na pocetnoj stranici ili si sam dosao do te ideje?

Kira: Koliko se sjećam bio je natječaj na Forumu za napravit logo i maskotu za Portal. Pa eto, imao sam neke ideje, frendicu koja radi u Photoshopu i odlučio sam uletit u pomoć adminima ;). Da se sredi malo Portal i tako, da bude ugodniji oku. I naravno njihov uvjet je bio da bude neki zmaj, a ja volim zmajeve i sad je tako kako je. Dobio sam par Boostera i White Dragon mi duguje piće u Zagrebu… 😀

Kako si dosao do ideje Baby Shooting Star Dragona ili kako se vec zove?

Kira: Kao što sam napisao u dogovoru sa tom frendicom. Imali smo nekoliko nacrta zmajeva i izabrao sam ono što mi je najviše odgovaralo. Morao je bit plav, te sam morao krenut bojat od početka, jer izvorno nije bio plav, ali eto kada Admini daju uvjet tako mora bit. Radili smo tako da malo liči na Blue Eyes White Dragona a opet da bude Chibi i cute, te da ne bude prezao, kako sam ja želio da izgleda. Uglavnom to je to, ništa posebno. A što se tiče imena, ja nisam imao nikakvo ime u planu nego su ga tako nazvali Useri.

Koji deck igras?

Kira: Trenutno igram neku svoju verziju Gemini/Chaos Decka. Nisam dugo aktivan na turnirima i slično, jer se po meni YGO prekomercijalizirao i previše je djece za moj ukus, naravno da se nitko ne uvrijedi. Meni Deck paše jer oduvijek igram Chaos Deckove, i jak je čak i za današnje prevelike standarde, tako da Gemini/Chaos sa mnogo Altered Karata.I napominjem da nisu toliko bitne karte u Decku koliko taktika i znanje. 😉

Što mislis o novim Xyz kartama?

Kira: A joj. O Xyz kartama još nisam stvorio neko mišljenje. Za Anime mislim da je to pozitvna stvar jer je nešto novo i svježe, kao što su bile Synchro ali u TCG-u mi se ne sviđaju. Previše toga su uveli u kartašku igru, i jednostavno je previše toga. Nažalost mislim da ćemo ih svi biti prisiljeni igrat i u jednom momentu ćemo ih zavoljeti kao Goyo Guardiana :D, ali ipak to nije što je nekada bilo. To je moje mišljenje jer sam jako dugo u tome.A što se tiče same ideje od čudovištima od Antimaterije i o njihovom izgledu, oduševljen sam.

Na kraju krajeva da li planiras jos dugo ostat u Yugioh poslu?

Kira: Meni YuGiOh nikada nije bio «posao» ili samo još jedna kartaška igra. Nego puno više od toga. Najviše uzbuđenje oko svega vezano za taj fenomen. Obožavam Duele, nove karte, zvuk otvaranja Boostera i rasprave oko karata. Tako da ću ostat u tome dok želim i mogu,eto.

To bi bilo to, hvala ti puno.

Kira: 😉

Eto to bi bio kraj mog intervjua.

Mišljenja?

5 misli o “Intervju: Kira

  1. jel to stvarno kira?
    wow…kad sam ugledao sliku prepao sam se,mislio neki vampir :S :S

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.