Extreme Victory: najava


 EXTREME VICTORY

Tehnološki rat za prevlast nad Synchro čudovištima upravo započinje!

 

Tech-Genus je Top-Tech!

Zadnje tri godine, Synchro čudovišta dominirala su Yu-Gi-Oh! TCG-om. Sada su dostigla svoju konačnu evoluciju. Ali nešto – ili netko – ih je strpljivo čekao. Vrijeme je za konačni obračun između najjačih Synchro čudovišta i najjačih Synchro-uništavača!

Extreme Victory dovodi Synchro čudovišta do ekstremnog napretka u vidu novih T.G. (Tech Genus) čudovišta. T.G. deckovi posebno su dizajnirani kako bi ubacivali u igru Synchro čudovišta u visokom i žestokom tempu. I to mogu ponavljati opet i opet i opet…

T.G. Deckovi su vrlo prilagodljivi. Kada T.G. čudovište bude uništeno, većinom vam dozvoljava da vratite drugo T.G. čudovište iz groblja u ruku ili da ga prizovete Special Summonom iz groblja u igru. To omogućuje jačanje pozicije na polju svaki krug, budući da možete odbrati upravo ona čudovišta koja su vam potrebna za Synchro prizivanje.

Edicija Extreme Victory sadrži 11 T.G. čudovišta, od toga pet T.G. Synchro čudovišta, a uz to tu su i razne karte podrške za T.G. temu poput karata koje omogućavaju Special Summon iz groblja, vučenje novih karata, uništavanje Spellova i Trapova, zamjenu čudovišta s protivnikovim ili pojačavanje snage čudovišta sve do vrtoglavih 4500 ATK. Naravno, sve te karte rade isključivo s T.G čudovištima (ne puštaju baš bilo koga da koristi njihovu tehnologiju!).

Meklord pošast!

Što možete učiniti kada ste suočeni sa savršenom vojskom Synchro čudovišta? Odgovor: Napravite savršenu vojsku uništavača Synchro čudovišta… vojsku koja se zove Meklords!

Meklords su gladni, gladni strojevi koje predvode Meklord Emperors. Njihovo postojanje ima samo jednu svrhu: uhvatiti i uništiti sva Synchro čudovišta, jednom i zauvijek!

Meklordovi znaju da Synchro čudovišta imaju mnoštvo sposobnosti koje uništavaju čudovišta na polju. Kako bi se borili protiv toga, Meklord Emperori građeni su tako da se mogu prizvati Special Summonom iz vaše ruke kadgod neki Meklord bude uništen. Vaš protivnik možda će pomisliti da je na putu prema pobjedi, no tada će iz vaše ruke stići Meklord Emperor, progutati protivničko Synchro čudovište i iskoristiti njegovu moć da postane još snažniji!

Svaki Meklord Emperor također vodi svoju vlastitu Meklord Army vojsku, a Meklord Army čudovišta jača su što je više Meklordova na polju. Snaga je u velikim brojevima!

Kraljevska bitka!

Mnogi deckovi uhvaćeni su u bitku između Synchroa i Meklordova. Nemojte biti uhvaćeni nespremni! Edicija Extreme Victory donosi mnoštvo novih karata kao dodatnu podršku za postojeće teme poput Karakurija, Six Samurai, Morphotronis i Junk. Tu je čaki novi Elemental Hero Neos Knight iz filma Yu-Gi-Oh! 3D: Bonds Beyond Time!

Edicija sadrži 100 novih karata, od toga:
1 Ghost rare kartu
8 Secret Rare karata
10 Ultimate Rare karata
10 Ultra Rare karata
14 Super Rare karata
20 Rare karata
48 Common karata

Ukoliko želite među prvima u Europi doći u posjed novih karata pridružite nam se na Extreme Victory Sneak Peek turnirima koji će se tijekom svibnja održavati diljem cijele hrvatske. Više o Sneak Peek turnirima potražite na www.yugioh-planet.net.

Edicija u Europi službeno izlazi 10. svibnja 2011. godine, a tada bi se trebala u prodaji pojaviti i na prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.