Dragon-type Monsters

Zmajevi su jedni od najsnažnijih yugioh karata. Oni su jedni od najpopularnijih tipova čudovišta. Zmajevi često imaju efekt kad su unisteni ili kad se pozovu da mogu pozvati drugoga zmaja. Ti zmajevi sa tim efektom su popot ovih: Red-Eyes Darkness Metal Dragon, King Dragun, Decoy Dragon, Lord of Dragon itd. Poznati su i po jakim fusion kartama to su: five headed dragon, blue eyes ultimate dragon, Thousand Dragon itd. Čak dvije od tri Božanske karte u nazivu su dragon: Winged Dragon of Ra,Slifer the Sky DragonDragon Master Knight je najjači zmaj kojemu je ATK 5000 i DEF 5000. Najsnažniji od normal monstera je zmaj Blue Eyes White Dragon od ATK 3000 i Def 2500. Dragon dekovi su jedni od vrlo dobrih dekova sa kojim je lagano pobjediti.  Postoje i oni zmajevi koji nisu bas neki ali se i njih može iskoristiti nekad i oni mogu pomoči. Zmajevi su najčesće DARK i LIGHT. Probajte pogoditi kojih tipova čudovišta ima najviše u yugioh-u? Pa naravno zmajeva jer su najjači i to se moze dokazati. 

 

Evo slika nekih zmajeva koje sam nabrajao gore


Lord of D.

Ova karta ima dobar efekt. Otporna je na trapove, spelove i efekte čudovišta. Ta karta je povezana sa The Flute of Summoning Dragon koja se aktivira kada je ova karta u napadu i omogučuje da pozoves dva zmaja iz ruke na teren. 

 

 


Red-Eyes Darkness Metal Dragon

Ova karta je vrlo dobra. Meni se posebno sviđa zbog dobroga efekta. Ima ATK 2800 i DEF 2400. Ako imate tu kartu onda imate pravu stvar. 😛

 

Thousand Dragon

Ova se karta moze pozvati sa Time Wizardom i Baby Dragonom. Karta ima ATK 2400 i DEF 2000 karta za fusion i nije baš neka ali nije ni toliko loša.
Blue Eyes White Dragon

Ova karta je solidna sa ATK 3000 i DEF 2500. U kombinaciji sa jos takve 2 i Polymerization Nastaju Fusion Blue Eyes Ultimate Dragon sa ATK 4500 DEF 3800. Karta uopce nije Loša 

 

 

 

Meni od tipova Čudovišta su najdraži Dragon (zmajevi) a koji je vama tip Čudovišta njdraži napišite u komentar? 


POZDRAV!!!    

4 misli o “Dragon-type Monsters

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.