CARD OF THE WEEK BLACKVING ARMOR MASTER

Da se predstavim moje ime je Mihovil Baričević ili Blacking i ovo je moj prvi card of the week , nadam se da ce vam se svidjeti.

DAKLE GOVORIMO O KARTI BLACKWING ARMOR MASTER

ATK:2500

DEF:1500

ZVJEZDICE:7

SYNCHRO

DARK

WINGED BEAST SYNCHRO EFECT

1 BLACKWING TUNER + 1 OR MORE NON TUNER MONSTERS

EFEKT:

This card cannot be destroyed by battle, and you take noBattle Damage from battles involving this card. If this card attacks amonster, you can place 1 Wedge Counter on that monster at the end of the Damage Step (max. 1). You can remove all Wedge Counters from your opponent’s monsters to reduce the ATK and DEF of each monster that had a Wedge Counter to 0, until the End Phase.

 

 

 

 

Dakle karte je odlicna. U svom decku je best jer treba blackwing tunera ali kako blackwinzi imaju do pet monstera na polju u prvom potezu on se vrlo brzo priziva a gazi sve . Da mu se nesto poput Trishule nađe na putu on se uvjek moze osloniti na svoje countere galea sirroca i ostalo on je prava mašina.

Ali u igri sve cesce bude trap hole,bottomles trap hole ,mirror force i sakretsu armor uz njega treba bit puno msta , dust tornadoa , i solemna.

 

Borio sam se sa likom prizvao je master hiporiona , kad sam prizvao armor mastera lik je aktivirao solemn zato se u ove deckoce trebaju stavljati mst-i koji u se u toslucaju spasili.

 

 

 

 

 

do sljedecega puta: BLACKING

5 misli o “CARD OF THE WEEK BLACKVING ARMOR MASTER

 1. WTF? Ovo naspram onih COTW-a Chaos D.A.D.-a ne može biti ni ti C od COTW. Bez uvrede, ovo je gramatički netačno pisano i ono što je najgore level naziva zvjezdicama, ono wtf?

 2. OK,ovo je karta koja zaslužuje puno više od COTW-a(možda bi se je dalo smjestiti i pod karte godine) ali:
  1. samo si kopirao efekt,nisi se potrudio ni izbaciti linkove(plavi tekst)
  2. ne kužim što misliš s counterima gale i sirroco
  3. sakuretsu armor se masovno zamjenjuje d prisone-ima
  4. Nisi rekao comboe za summon
  5. “Ako mu se trishula nađe na putu…” trishula ga bez problema baci iz igre ako je pozvana nako njega itd…
  za prvi blog ajde “pogleda se kroz prste” ali drugi put napravi nešto bolje :/

 3. Dobro, samo se nemoj nazivati Card of the Week jer blatiš reportove Chaos D.A.D.-a. Ovo je užasno, ali vidiš kako se Jinzo popravio pa ćeš moći i ti. Uči od drugih i potrudi se oko članka.

 4. Gle iskreno ovo nije dobro niti za prvi članak, stvarno si mogao uložiti malo više truda, malo se raspričati o karti, jer ovo je kao prvo dosta neuredno napisano, a kao drugo prekratko i ne sadrži niti približno dovoljno informacija koje su se mogle napisati o ovoj karti.
  Ako želiš pisati COTW preporučam ti da si pročitaš WD-ove smjernice za pisanje COTW-a, a nakon toga pročitaj neke COTW-e koje je napisao Dramax (to ti se sve nalazi gore kod članaka pod COTW) te zatim pročitaj moja COTW-e koje sam ja napisao tako da dobiješ neki dojam kako bi to trebalo izgledati, i onda nakon toga odredi neku kartu i probaj o njoj napisati sve što znaš, i naravno malo pregledati net da pronađeš neke nove informacije koje do sada nisi znao i onda sve to sastavi u cjelinu, još jednom pročitaj, prepravi što ne valja i onda tek objavi jer ovo nije neki posao koji možeš napraviti za sat vremena, nego je potrebno puno više truda (ne baš dva tjedna koliko se ovaj moj novi COTW odužio ali barem dan-dva :P).

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.