YuGiOh Planet otvara – nova serija uredništva

Neka od prvih sjećanja koja nas vežu uz Yu-Gi-Oh zasigurno su otvaranje naših prvih deckova – old-school igrači sa suzom u oku se prisjete dana kada su otvarali Starter deckove od Kaibe ili Yugia, pa čak i Pegasusa i Joeya, a tko može zaboraviti legendarne prve edicije poput LOB-a (Legend of Blue Eyes) ili MRD-a (Metal Raiders).

Svaki igrač, bez obzira na to kada je počeo igrati, počeo je sa slaganjem svoje kolekcije i raznih deckova, a kako bi nabavili sve karte koje nam trebaju, netko ih treba i otvoriti i povući iz boostera, structure deckova, raznih specijalnih edicija i sl., bili mi to sami ili netko drugi.

Zvuk otvaranja boostera nama je oduvijek bio posebno šarmantan, a povući baš onu kartu koja nam treba, pa makar i potrošili u tom trenu zadnju lipu na booster ( vaš autor je tako povukao Brionaca na vrhuncu moći, sa zadnjim prebijenim parama u džepu), je često neusporediv i nezaboravan.

Yugioh Planet vas vodi na putovanje u kojemu ćemo otvarati razne YGO proizvode, a to možemo samo uz vašu podršku i zato posjetite naš YouTube kanal i stisnite “Subscribe” gumb ako već niste i neka putovanje počne.

A kako ovo ne bi bio samo informativni članak i najava bez prave stvari, za naš prvi video odlučili smo otvoriti nekoliko paketa najnovijeg boostera iz glavnog seta – The Dark Illusion!

Jesmo li imali sreće i što smo povukli? Pogledajte u videu ispod!

Note: Autor se ispričava zbog onoga što će uslijediti

P.S. Još tražimo najbolji način za snimanje i pružanje maksimalne kvalitete, te obećavamo da će detalji poput osvijetljenja, zvuka, fokusa kamere i sl. u budućnosti biti bolji.

 

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.