Val novosti 05042010

Već dugo nisam pisao o proizvodima koji će nas dočekati, koji dolaze. Slijedi jedan mali pregled stvari koji su najavljene u zadnje vrijeme, imajte na umu da njihov konkretan sadržaj još uvijek nije poznat.

Krenimo redom – Absolute Powerforce Special Edition

Kao i nekoliko zadnih edicija, Absolute Powerforce ima svoj special editon ozdanje koje sadrži tri boostera Absolute Powerforcea i Red Eyes Darkness Metal Dragona ili Dandyliona! Rijetkost je da Konami daje promo karte koje su bile dostupne samo u JUMP-u tako na pladnju. Inače su i REDMD i Dandy bili vrlo rijetki za nabavit, ali sada se to mijenja i eto, imamo ih kao promo verziju što će ih učiniti itekako dostupnima. Dragon i Plant duelisti (koji ih dosad nisu imali) biti će im drago što ne moraju pljunuti masne pare da bi ih nabavili.

Izašao 30.3.2010.

Hidden Arsenal 2

Novo izdanje Hidden Arsenala, ono što će sadržati još uvijek nije sasvim sigurno, ali pretpostavlja se da će donijeti neke od Duelist Terminl karata iz Japana. uglavnom sve nove karte. Jedini koji je siguran je onaj na Coveru:

Dewloren, Tiger Prince of the Ice Barrier
Water/6/Beast/Synchro
2000/1400
1 Tuner + 1 or more WATER non-Tuner monsters
Once per turn, you can return any number of face-up cards you control to their owners’ hand(s). This card gains 500 ATK for each card returned this way, until the End Phase.

Još jedan lv6 water Synchro, čini se pristojnim za neki final hit ili za gaženje nekog od ostalih monstera.

Izlazi 5.7.2010.

Gold Series 2010

Gold Pack 3 možda jedan od najvećih gamebreaking proizvoda. Gold Pack će nastaviti svoju tradiciju da donosi neke od teško dostupnih karata u puno dostupnijem izdanju. Prvi je donio CCV (koji opet nije bio pretjerano dostupan), drugi je donio Gold Sarcophagus koji je bio puno dostupniji. Za sada se priča da će slijedeće karte donijeti:

Gold:

Reese the Ice Mistress
Vice Dragon
Infernity Archfiend
Judgment Dragon
Thunder King Rai-Oh
Plaguespreader Zombie
Blackwing Armor Master
Blackwing Armed Wing

Commoni:

Destiny Hero – Malicious
Goblin Zombie
Destiny Draw

+ Većina Blackwing monstera

+ Nešto od starih AMazon karata

Not good. Barem za one koji imaju sve ovo od navedenog. Judgment Dragonov treći reprint čak, yay. Malicious i Destiny draw su nakon tri godine ako ne i više tek doživjeli pristojan i dostupan reprint. why o why? To se trenutno nagađa da će sadržavati, a jedan dobar dio je i potvrdio sam Konami. No vidimo par novih karata poput

Reese the Ice Mistress
Water/2/Sea Serpant/Tuner
800/800
This card cannot be destroyed by battle with a Level 4 or higher monster.

– Konami mora da voli watere, jedan sasvim ok waterima te sea Serpantima.

Vice Dragon
Dark/5/Dragon/Effect
2000/2400
If your opponent controls a monster  and you control  no monsters, you can Special Summon this card from your hand. If you do, its original ATK and DEF are halved.

– Opišimo ga kao oslabljeni oblik Cyber Dragona koji se može tributati za CCV i DDV 😉

Izlazi: 23.6.2010.

The Shining Darkness i Duelist Revolution

The Shining Darkness je edicija nakon Absolute Pwerforcea, a zatim nakon njega slijedi Duelist Revolution. The Shining Darkness spoiler karata je uglavnom poznat, samo onih 20 dodatnih karata (10 ocg i 10 tcg only) karata nije, njegov spoiler bude objavljen u posebnom članku.Izlazi 11.5.2010.

Duelist Revolution pak nije toliko poznat, ali o njemu ćemo imat nešto više informacija tek za neko vrijeme, predviđeno je da izlazi u osomom ili sedmom mjesecu. Ono što se može napomenuti jest da će predstaviti Synchro Fusion monstere, tj fuzije Synchroa. poput ovog:

Ultimate Psychicker
Light/10/Psychic/Fusion/Effect
2900/1700
1 Psychic-Type Synchro monster + 1 Psychic-Type monster.
This card cannot be Special Summoned from your Extra Deck except by Fusion Summon. This card cannot be destroyed by card effects. During the battle between this attacking card and a Defense Position monster whose DEF is lower than than the ATK of this card, inflict the difference as Battle Damage to your opponent’s Life Points. Also, when this card destroys a monster by battle and sends it to the Graveyard, gain Life Points equal to the ATK of the destroyed monster.

Sick zar ne? 😀 Ne može biti uništen efektima, ima tonu napada i još heala kada destroya monstera hhhh 🙂

Duelist Pack – Kaiba

Pa bilo je sasvim logično da nakon Duelist Pack – Yugi slijedi Kaiba. On će donijeti u igru neke od starih karata koje su bile tipične za Kaibu iz Animea. Nije poznat još cijeli spoiler, ali Konami je dao hintove poput:

  • 5 Ultimate Rare verzija Kaibinih karata poput: Chaos Emperor Dragon – Envoy of the End, Cyber Jar, i “Pot of Greed
  • Novi Art XYZ-Dragon Cannon i Vorse Raidera te La Jinn the Mystical Genie of the Lamp
  • Reprint Blue-Eyes Ultimate Dragon i Dragon Master Knight, te Fiend’s Sanctuary.
  • Super rare Return from the Different Dimension
  • Novi Blue – Eyes White Dragon – monster sa efektom!

Čini se sasvim ok za jedan pack koji ide na ruku kolekcionarima, ali biti će zanimljivo vijdeti koji je to novi BEWD sa efektom, jer znate da su inače svi normal monsteri.

Izlazi: 20.4.2010.

To je to zasada, Konami se stvarno trudi pobojšati dostupnsot nekih starijih karata dok zarađuje na novima. Ništa drukčije od UDE-a, samo što oni to očigledno rade sa puno više žara. Zanimljivo nas vrijeme čeka, ostanite s nama 🙂

wd

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.