Upoznajte Yugioh Planet v7: novi dizajn, chat, newsletter i profili

Yugioh Planet u svojoj 9. godini postojanja, dobio je novi, sedmi po redu, redizajn! Hvala Xiceru što je pomogao u kreiranju novog weba, ali svim igračima koji su godinama već s nama. Naime, pokrenuti smo 2006. godine, a dogodine nam je već 10 godina!

Što sve nosi novo Yugioh Planet v7?Yugioh planet v7

Bolji izgled – duh. Izgled je prilagođen novim vijestima i blogerima. Sada možete gledati sve epizode Yugioh animena, igrati Yugioh online s ostalima i kreirati svoje karte.

Responzivan i prilagođen za mobitele – Napokon da i mi službeno zakoračimo na mobitele. Web je responzivan što znači da se prilagođava veličini ekrana – od tableta, desktopa do mobitela 🙂

Chat – s lijeve strane sada stoji chat! Možete komunicirati sa svima, bili oni registrirani ili neregistrirani korisnici u public chatu. Oni registrirani mogu pokrenuti privatne chatove između dva korisnika.

Bolja dvorana slavnih – redizajnirali smo i ažurirali dvoranu slavnih. Sada možete vidjeti sve Yugioh Prvake i njihove deckove od 2005. godine – već 10 godina!

Nova kategorija: Za početnike – sada ako ste novi, u ovoj kategoriji možete naći sve korisne savjete koje smo pisali kroz godine.

Novo ocijenjivanje postova i statistika – vratili smo se na rejtanje postova sa zvjezdicama, ali to nije sve. Sada se može pratiti koji je članak najviše i najbolje ocijenjen!

profile
Profili za sve registrirane korisnike

Pretplata na newsletter – s desne strane postoji box na koji se možete pretplatiti da vam dnevno stižu obavijesti s Planeta. Svako jutro bit će vam poslan mail s najnovijim sadržajem na Yugioh Planetu kako biste bili u toku.

Najpopularniji autor – sada je moguće pratiti koji je bloger, tj. autor najpopularniji sa svojim postovima. Rang lista se nalazi s desne strane 🙂

Iz arhive – kako već 10 godina imamo sadržaj, s desne strane se prikazuju na random dva članka koje smo ikada napisali. Dakle, svaki put kada nas posjetite, dobit ćete priliku pročitati nešto iz naše riznice.

Saznaj tko je online – sada je moguće pogledati tko je od registriranih korisnika bio online i tko je sve registriran zapravo.

Post
Sučelje za dodavati novi članak – otvoreno za sve korisnike!

Veći i bolji user profile – evo vam moj za primjer. Na mom profilu sada možete vidjeti što sam sve objavljivao i moju biografiju, a možete si postaviti i profilnu sliku ili cover. Za ovo morate biti registrirani

Lakše objavljivanje u blogeru – korisnici sada mogu lakše pisati svoje članke. Registrirajte se i zatim otiđite na objavu članka. Tu možete napisati svoj članak i objaviti ga na Planetu!

Jednostvavniej komentiranje – sada možete lakše komentirati, a dolazit će vam i obavijesti na mail ako vam netko odgovori na komentar 🙂

Vrti se na WordPressu – iako možda nije bitno svima, Yugioh Planet se nekih  6 godina vrtio na Joomla CMS-u. Ovaj put, uz velike otpore Xicera, prešli smo na WordPress platformu.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

3 misli o “Upoznajte Yugioh Planet v7: novi dizajn, chat, newsletter i profili

  1. Recite nam što mislite u komentarima! Rado ćemo poslušati 🙂

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.