Najavljeni Yu-Gi-Oh proizvodi

U nastavku možete pronaći sve najavljene Yu-Gi-Oh! proizvode, njihove datume izlaska i ostale detalje.

AGOV_550

Age of Overlord

Broj karata u setu: 101

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 20.10.2023.

25 Quarter Century Secret Rare
10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
50 Commons

Novo doba počinje ove jeseni s Age of Overlord, najnovijim Core booster setom!


Novo doba počinje ove jeseni s Age of Overlord, najnovijim Core setom za Yu-Gi-Oh! TCG. Možete otkriti drevne tajne potpuno novih tema, otključati neiskorišteni potencijal tema iz prošlosti ohrabrenih novim kartama ili čak doći do vrlo tražene Quarter Century Secret Rare karte! Age of Overlord ima za svakoga ponešto! Evo samo nekoliko stvari kojima se možete veseliti:

Supreme King Z-ARC debitirao je u Maximum Crisis i vratio se s osvetom u Age of Overlord. Sada s potpuno novim oblikom, ovo Dragon/Fusion/Pendulum čudovište omogućuje Supreme Kingu Z-ARC-u da se popne na razinu za koju se dosad nije mislilo da je moguća! Tu su i nova “Supreme King” Pendulum čudovišta, uključujući jedno od njih koje može dodati bilo koju kartu koja spominje “Supreme King Z-ARC” iz vašeg špila u vašu ruku.

Visas Starfrost je napravio valove diljem svemira još od Dimension Forcea i sada je u tijeku druga faza ove avanture koja skače po planetima! Age of Overlord ima mnogo novih karata koje rade s Visas Starfrost-om, kao što je novo čudovište Tuner level 4, Pendulum čudovište koje završava potez i sinkro čudovište level 6 “Mannadium” koje možete koristiti sa svojim “Mannadium” kartama iz Cyberstorm Access-a i Duelist Nexus.

Vratite se u davnu prošlost s novom, ali poznatom temom inspiriranom Horusom! Ova nova čudovišta su zapravo besmrtna i mogu se posebno pozvati s groblja tijekom svakog vašeg poteza sve dok su ispunjeni odgovarajući uvjeti. Vaš protivnik se neće usuditi da ih uništi efektima karata, jer će se jednostavno vratiti na teren i još više pogoršati situaciju!

Poput Duelist Nexusa, Age of Overlord također će uključivati ​​25 Quarter Century Secret Rares koji predstavljaju 25 godina Yu-Gi-Oh! TCG!

Kompletan set za pojačanje Age of Overlord sadrži 101 kartu:

10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
50 Commons

(24 od ovih karata također su dostupne kao Quarter Century Secret Rare, a 1 posebna karta dostupna je SAMO kao Quarter Century Secret Rare!)

OP23_550

OTS Tournament Pack 23

Broj karata u setu: TBD

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 25.10.2023.

3 Ultimate Rares

XX Super Rares

XX Commons

3 nove OTS Ultimate Rare karte dostupne su u OTS Tournament Pack 23!


OTS Turnirski paketi nisu za prodaju. ISKLJUČIVO se isporučuju KONAMI-jevim službenim turnirskim trgovinama (OTS) za nagrađivanje igrača koji igraju na njihovim turnirima!

OTS Turnirski Paketi daju se igračima koji se prijave na turnire priliku da pokupe karte koje su korisne za novouvedene ili nedavno obnovljene strategije, kao i da pokupe općenito korisne karte i nadogradnje rariteta. OTS Tournament Paketi također su dom OTS Ultimate Rares karata, za kojim žudi veliki broj igrača!

OTS Tournament Pack 23 predstavlja 3 nove OTS Ultimate Rare karte, uključujući Enemy Controller! Lijevo, desno, A, B! Preuzmite kontrolu nad protivničkim čudovištem ili promijenite njegov borbeni položaj sa stilom! Prvo izdano u Ancient Sanctuary nakon što ga je Kaiba upotrijebio u Yu-Gi-Oh! animiranoj seriji, konačno se možete dočepati ove kultne karte kao zapanjujuće Ultimate Rare! Pripremite se za blještanje svog špila i skupite sve nove OTS Ultimate Rare karte u OTS Tournament Pack 23!

RA01_550

25th Anniversary Rarity Collection

Broj karata u setu: 79

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 03.11.2023.

79 New “Prismatic” style Ultimate RareSuper Rares
79 New “Prismatic” style Collector’s Rares
79 Platinum Secret Rares
79 Quarter Century Secret Rares
79 Secret Rares
79 Ultra Rares
79 Super Rares

Nabavite dva nova reriteta uz 25th Anniversary Rarity Collection!


U Studenom ove godine konačno možete dobiti dva nova reriteta koji su do sada bile dostupne samo u OCG-u!

25th Anniversary Rarity Collection je spektakularan komplet sa 79 najpopularnijih karata u igri, od kojih je svaka dostupna u 7 različitih reriteta, uključujući 2 potpuno nova:

Super Rares
Ultra Rares
Secret Rares
Quarter Century Secret Rares 
Platinum Secret Rares (zadnjki puta viđeno u 2015 Mega-Tin-u!)
Novi “Prismatic” Collector’s Rare (napravljeno s dodatnim sjajem, ovo je isto kao Japanski Collector’s Rare koji je prije bio dostupna samo u Aziji!)
New “Prismatic” Ultimate Rare (s izdignutim 3D efektom, ovo je isto kao Japanski Ultimate Rare koji je prije bio dostupan samo u Aziji!)


Gledajte kako vaše karte svjetlucaju, sjaje i blistaju u rijetkosti tako luksuznim da će vam svaki igrač pozavidjeti!

Idite na svoj sljedeći turnir dobro pripremljeni sa staple kartama koje mogu iću u svaku deck, kao što su Ash Blossom & Joyous Spring, Nibiru, The Primal Being, Effect Veiler i Infinite Impermanence.

Otključajte puni potencijal svog Extra decka s kartama koje definiraju igru ​​kao što su Baronne de Fleur i Borreload Savage Dragon. A obožavatelji animea konačno će dobiti još jednu priliku za dobivanje Egyptian God Slime!

I možete dodati neke od najboljih Spell karata u igri svojoj kolekciji i svom decku! Karte koje ne želite propustiti kao što su Pot of Prosperity, Triple Tactics Talent i Forbidden Droplet.

A na poseban način, struktura ovih paketa nije kao ništa što ste dosad vidjeli, budući da svaki paket ima priliku imati 1, 2 (ponekad!) ili čak 3 (vau! jackpot!) novog “luksuznog” reriteta. Svaki paket će sadržavati:

2 2 Super Rares
1 Secret Rare (sa šansama 1-na-4 da bude nadograđen na Platinum Secret Rare ili Quarter Century Secret Rare)
2 Ultra Rares (svaki od njih ima pojedinačne šanse 1-na-6 da bude nadograđen na novi “Prismatic” Collector’s Rare ili novi “Prismatic” Ultimate Rare)
A sa svakom kartom dostupnom u svakoj rijetkosti, možete skupljati odgovarajuće kopije ili kombinirati rijetkosti svojih omiljenih karata!

VASM_550

Valiant Smashers

Broj karata u setu: 60

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 17.11.2023.

3 Quarter Century Secret Rares
15 Collector’s Rares
10 Ultra Rares
15 Super Rares
35 Rares

Izađite u prve redove s 3 nove teme u Valiant Smashers-u!


Izađite u prve redove i vodite sveobuhvatni napad na svog protivnika s 3 nove teme u Valiant Smashers-u!

Pripadaju muzeju, ali umjesto toga čudovišta iz prošlih godina ponovno se uzdižu i moćnija su nego ikad, zahvaljujući podzemnom kraljevstvu Mementolana! Pošalji beskonačnu vojsku čudovišta da istroši tvoje protivnike, a zatim recikliraj komade da prizoveš novo glavno čudovišta od 5000 ATK level 11, Tecuhtlica!

Što dva briljantna viteza rade u slobodno vrijeme? Naravno, grade čarobnog mecha golem ratnog bota! Rasporedite, pripremite, nadogradite s ovim jedinstvenim deckom koji može igrati svoja čudovišta izravno iz decka kao Continous Trapove, a zatim ih odande pozvati u zonu čudovišta. Izgradite sjajno Synchro čudovišta level 12 koje vam vuče kartu i uništava najjače čudovište vašeg protivnika!

Istražite tajne tajanstvenog staklenog instrumenta! Je li to dar odozgo ili prokletstvo odozdo? Ova strategija Pendulum & Link daje vam neprekidni niz podijeljenih odluka – hoćete li odabrati svjetlo ili tamu, liječenje ili štetu? I je li sve onako kako se na prvi pogled činilo…?

Valiant Smashers booster set sadrži 60* karata:

10 Ultra Rares
15 Super Rares
35 Rares
15 karata u setu također je dostupno kao Collector’s Rare
3 karte u setu također su dostupne kao Quarter Century Secret Rares

Svaki booster paket sadrži 7 karata:

1 foil karta po paketu
6 rare karata po paketu

SR14_550

Structure Deck: Fire Kings

Broj karata u setu: 48

Tip proizvoda: Structure Deck

Datum izlaska: 08.12.2023.

5 Ultra Rares
3 Super Rares
40 Commons

Otopite snijeg i led ovog Prosinca uz Structure Deck: Fire Kings!


EKSTREMNA VRUĆINA SPREMA! Otopite snijeg i led ovog Prosinca uz Structure Deck: Fire Kings! Pojačajte vatrenu moć svog decka s potpuno novim kartama čudovišta, spellova i trapova koje oslobađaju pravu razornu moć Fire King High Avatar Garunix! Evo samo nekih od onoga što možete očekivati:

Nova verzija Fire King High Avatar Garunix izlazi na teren! Može ustati iz pepela (ili odletjeti iz vaše ruke) svaki put kada jedno od vaših VATRENIH čudovišta bude uništeno, zatim napumpati vlastiti ATK konzumiranjem drugog čudovišta iz vaše ruke, špila ili polja. Upotrijebite ovo da aktivirate svoja druga efekt čudovišta “Fire King” ili osmislite vlastite strategije kombiniranja s drugim FIRE čudovištima!
Nova Continuous Spell karta koja može smjestiti Fire King Island izravno iz vašeg špila u vašu Filed spell zonu! Također štiti vaš Field Spell od uništenja i omogućuje vam da pozovete Xyz-a tijekom protivničkog reda ako special summona čudovište. Postoji čak i nova trap karta za postavljanje materijala Xyz-a, prizivanjem 3 VATRENA čudovišta – po 1 iz vaše ruke, špila i groblja.
Novo Xyz čudovište ranka 8 koje najsjajnije blista u decku “Fire King”, ali se može pozvati korištenjem bilo koja 2 čudovišta level 8 kao materijala, tako da ovu kartu možete uključiti i u mnoštvo drugih strategija! Ako je Xyz pozvan, možete odmah pretvoriti sva ostala čudovišta na terenu u pepeo! Nakon što su čudovišta uništena, također uništavate spell i trap karte, istovremeno povećavajući ATK svog čudovišta!
Također ćete pronaći još jednu priliku da zgrabite popularne karte koje vam mogu pomoći podići vaš postojeći deck na višu razinu!

Structure Deck: Fire Kings dolazi s ukupno 48 karata:

5 Ultra Rares
3 Super Rares
40 Commons

MZMI_Foil_550

Maze of Millennia

Broj karata u setu: 85

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 19.01.2024.

1 Quarter-Century Secret Rare
16 Collector’s Rares
11 Ultra Rares
16 Super Rares
57 Rares

Maze of Millennia sadrži nove davno izgubljene karte viđene u TV serijama i neke od najpopularnijih karata današnjice!


Maze of Millennia zvoni u Novoj godini s novim davno izgubljenim kartama viđenim u TV serijama i nekim od najpopularnijih karata današnjice, koje dolaze u Siječnju 2024.! Od očaravajuće moći Pegazovog oka iluzije do neviđenog zla Clorlessa, kralja kaosa mračnog svijeta, imat ćete pune ruke posla s desecima novih karata koje su se prvi put pojavile u mnogim svjetovima Yu-Gi-Oh!-a Pogledajte samo dio plijena koji vas čeka u ovom labirintu!

Trebat će vam izvor svjetla da biste prošli kroz labirint, pa počnite s potpuno novom kartom, Bonfire! Ova dugo očekivana spell karta dodaje bilo koje Pyro-Type čudovište levela 4 ili niže iz vašeg decka u vašu ruku. Neophodan je za igrače zainteresirane za nadolazeću novu temu iz Phantom Nightmare ili za bilo koje igrače koji osvjetljavaju svoje “vulkanske” karte iz Legendary Duelists: Soulburning Volcano ili drugih vatrenih deckova!

Dobijte 2-za-1 iz svog extra decka uz Harmonic Synchro Fusion! Ovaj spell vam omogućuje da tributate 2 čudovišta da special summonate Fusion Monster-a koje mogu formirati ta čudovišta I Synchro čudovište koje mogu formirati – dobivate oboje! Koristite li Garura, Wings of Resonant Life iz 25th Anniversary Tin: Dueling Heroes? Sada možete pozvati Garuru i dobiti besplatno Synchro čudovište koje će očistiti put Garuri da izravno napadne i napravi dvostruku štetu!

Zarazite protivnikov extra deck mračnom snagom Number 1: Infection Buzz King-a! Ovo Xyz čudovište ranka 8 omogućuje vam da zavirite u protivnikov extra deck i eliminirate opasnu kartu prije nego što se uopće može odigrati. Ovog demona također je lako prizvati s mnogim “Horus” čudovištima levela 8 iz Age of Overlord-a! Dodajte još jedan efekt koji može uništiti bilo koju kartu koju vaš protivnik kontrolira i nanijeti štetu ako ciljate čudovište, i ustanak Fienda u svijetu dvoboja neće pokazati znak zaustavljanja!

Ponekad najbolje stvari u životu nisu besplatne. Transaction Rollback koštat će vas pola životnih bodova, ali će duplicirati bilo koji normal trap na bilo kojem groblju! Prvo je možete igrati sa svog polja i kopirati normal trap iz protivnikovog groblja, a zatim dobivate drugu priliku banishanjem sa svog groblja kako biste kopirali normal trap iz svog groblja. Ako ste upravo sastavili svoj “Labrynth” deck s kartama iz igre 25th Anniversary Tin: Dueling Heroes, sigurno ćete pokupiti ovu beskrajno korisnu trap kartu koja ide uz njega!

Još vas više iznenađenja čeka u Maze of Millennia!

Kompletan set Maze of Millennia sadrži 85 karata:

11 Ultra Rares
16 Super Rares
57 Rares
1 Quarter-Century Secret Rare
(16 karata također je dostupno kao Collector’s Rares)
Svaki booster paket sadrži 7 karata:

1 Foil karta po paketu
6 Rare karata po paketu

2-Player_Starter_550

Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME 2-Player Starter Set

Broj karata u setu: 88

Tip proizvoda: Starter Decks

Datum izlaska: 26.01.2024.

Naučite se boriti s novim Yu-Gi-Oh! TCG starter deckom za 2 igrača!


Novi Yu-Gi-Oh! TCG starter deck za 2 igrača savršen je način da svaki novi igrač nauči sve, s prijateljem, svojom obitelji ili potpuno sam!

Koristeći 2 različita decka za borbu jedan protiv drugog, strip od 64 stranice starter decka vodi vas kroz skriptirani (nenasumični) dvoboj za podučavanje Yu-Gi-Oh! TCG-a od početka, od vaše prve povučene karte, preko summonanja i bitaka, do Extra Deck’s Synchro i Xyz čudovišta.

Nakon dovršetka nastavnog dvoboja, deckovi se mogu ponovno sastaviti kako biste ga ponovno prošli ili koristiti kao standardni i potpuni deck za dvoboj kako biste pokrenuli svoje putovanje u Yu-Gi-Oh! TCG Svemir!

Svaki starter deck za 2 igrača uključuje:
2 različita decka od 44 karte (2 x glavni deck od 40 karata i 2 x extra deck od 4 karte) (ukupno 80 Commons i 8 Ultra Rares)
1 nastavni strip od 64 stranice

PHNI_550

Phantom Nightmare

Broj karata u setu: 101

Tip proizvoda: Booster Pack

Datum izlaska: 09.02.2024.

24 Quarter-Century Secret Rares
10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
50 Commons

Otključajte zastrašujuće tajne novih tema, pronađite potpuno nove karte za nedavne favorite i upoznajte još nezaboravnih čudovišta!


Ne zatvarajte oči – Fantomska noćna mora vreba odmah iza ugla! Ovaj set od 100 novih karata pun je zapanjujućih novih karata od kojih su napravljeni vaši snovi (i noćne more vašeg protivnika…). Otključajte zastrašujuće tajne novih tema, pronađite potpuno nove karte za nedavne favorite i upoznajte još nezaboravnih čudovišta! Kako god okrenete, ne možete pobjeći od uzbudljivih novih karata u Phantom Nightmare!

Yubel se vratio! I prijatelj i neprijatelj Jadenu u Yu-Gi-Ohu! GX, Yubel se prvi put pojavio u Phantom Darknessu davne 2008. godine! Phantom Nightmare predstavlja nova čudovišta s efektima, spellove i trapove koji izgledaju poznato, ali otključavaju potpuno novu Yubel strategiju. Ojačajte s originalna 3 oblika Yubela ili upotrijebite novu Continuous Trap kartu koja vam omogućuje Fusion summon novog “Yubel” Fusion Monstera koristeći protivnikova čudovišta kao Fusion Material!

Burni Majespecters ponovo jurišaju u bitku u Phantom Nightmare! Ova hrabra, hrabra Pendulum čudovišta teško je prikovati jer ih ne možete targetati ili uništiti efektima vaših protivničkih karata. Izvorno nije bilo “Majespecter” čudovišta za vaš extra deck, ali u Phantom Nightmare pronaći ćete dva: novo Xyz/Pendulum čudovište ranka 4 i Link-2 Link čudovište. Ova nova čudovišta pobrinut će se da imate sva “Majespecter” čudovišta koja su vam potrebna, kada i gdje ih trebate!

Vrijeme je da skinete prašinu s nekih svojih starih Ritualnih čudovišta, jer dolazi cool nova tema usmjerena na Rituale koja može prizvati neke stare favorite izravno iz vašeg decka. Ove nove karte mogu se igrati kao njihova vlastita strategija ili koristiti za poboljšanje bilo koje strategije koja Ritual summona LIGHT warrior i/ili LIGHT dragon ritualna čudovišta!

Događaji drevne bitke igraju se iznova i iznova dok potpuno nova svjetska premijera Pyro tema osvjetljava teren u Phantom Nightmare. Obavezno pokupite Maze of Millennia kako biste dobili svoje primjerke Bonfirea kako biste bili spremni isprobati ga kada se Phantom Nightmare lansira u veljači!

A ima još toga za otkriti odakle je sve to došlo. Zato držite oči otvorene, da ne upadnete nepripremljeni u Phantom Nightmare!

Potpuni booster set Phantom Nightmare sadrži 100 novih karata:

10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
50 Commons
(24 od ovih karata također su dostupne kao Quarter-Century Secret Rare, a 1 posebna karta dostupna je SAMO kao Quarter-Century Secret Rare!)