Autori i suradnici

Autori i suradnici

Oni koji se brinu za Yugioh Planet od postanka da radi ispravno i uvijek sa najboljim sadržajem od 2006. godine. No zapravo je cijela zajednica autor najboljih članaka. Nedostaje nam grafičar i suradnici poput reportera, javite nam se ako ste zainteresirani.

Ivica Sertić, osnivač i webmaster
Sada student PMF-a, a nekoć okorjeli gamer. Od ranih godina zanima se za gaming, programiranje i web dizajn. Poznat kao “Xicer”, zajedno sa bratićem započeo je projekt Area85 i samostalno Yugioh Planet. Sada se uz studiranje još uvijek bavi gamingom, dizajnom i programiranjem.
white dragon, glavni i odgovorni urednik
Poznat u zajednici pod nadimkom “white dragon”, strastven igrač od ranih dana kada je osvojio i titutulu (najmlađeg) državnog prvaka. U zadnje vrijeme više se posvećuje samom siteu i osobnim obavezama. Pisao je za nekoliko časopisa te se zanima za nove tehnologije. Suradnik je u časopisu Yugioh World i jako se trudi da yugioh tcg doživi svoj vrhunac. 🙂
Zajednica, pisci, novinari, autori
Svi članovi zajednice ujedno su i autori članaka. Svatko ima mogućnost započeti vlastiti blog na Yugioh Planetu kroz kojeg one dobre radove postavljamo na naslovnu stranicu. Autore najboljih radova, članaka ili blogpostova nagrađujemo sa najnovijim boosterima.