Turbo Pack 5 – spoiler

Turbo Pack je poseban booster od pet karata kojeg dobiju igrači na turnirima. Sadrži već prije printantne igrive karte u novim raritetima. Te karte budu vrijednije od orginalnih izdanja, osobito one čiji je raritet viši. Ovo je već peti takav paket, pa pogledajte što donosi!

ULTIMATE RARE (1):
Colossal Fighter

ULTRA RARE (1):
Dark Hole

SUPER RARES (4):
Gladiator Beast Laquari
Snowman Eater
Six Samurai United
Spell-Shattering Arrow

RARES (6):
Puppet Plant
Wulf, Lightsworn Beast
Cyber Eltanin
Torrential Tribute
Escape from the Dark Dimension
Zoma the Spirit

COMMONS (9):
Manju of the Ten Thousand Hands
Abyssal Kingshark
Spirit of the Six Samurai
Black Salvo
Darkness Neosphere
Miracle Fusion
Shield Crush
Seven Tools of the Bandit
Royal Command

Ultimate rarica – Colossal Fighter je kul. Nije nešto posebno, ali za “pimpanje” extra deckova je idealan – rađe ultimate nego super rare! Ultra Dark Hole je također nice touch, originalno je bila printana kao super rerica, a od kada se spustila sa zabranjenih na ograničene karte ovo je pun pogodak.

Od super rarica izdvojio bih Gladioator Beast Laquari – HOT! Neizbježna karta za GB-e, prije kao rarica, sada kao super rarica. Biti će tražena garant! Od rarica treba istaknuti Torrential Tribute koji se uvijek traži po albumima kao commonicu, i Wulfa za Lightosworne da bude malo pristupačniji. Commoni nisu loši, Black Salvo, Miracle Fusion i Seven Tools of the Bandit dobro su došli. Osobito zato jer im se igrivost povećala.

Sudjelujte na većim turnirima na kojima ćete dobiti Turbo Pack, nije toliko teško dobiti super rare ili ultra rare kartu 🙂

white dragon

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.