Stiže novi Yugioh film: The Dark Side of Dimensions!

„Kraj priče bio je tek početak“ kaže naš najdraži Japanac, Kazuki Takahashi. Na ovogodišnjem Comic- Conu u San Diegu Kazuki Takahaski je predstavio nadolazeći Yugioh film – „Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions“ koji će izaći kao proslava 20. godišnjice Yugioha. Možete li vjerovati? Već je 20 godina prošlo otkako je prva Yugioh manga 1996. godine ugledala svjetlo dana. Kako je sam Takahashi rekao, radnja filma odvijat će se šest mjeseci nakon završetka originalne mange, odnosno originalnog Yugioh serijala. Prije nekoliko dana, točnije 18. 7., dobili smo i službeni trailer u kojem možemo vidjeti što od filma možemo očekivati.

 

Iz trailera možemo zaključiti kako će glavni likovi ponovo biti Yugi i Kaiba, kao i Yugijevi prijatelji (uključujući i Ryoa Bakuru). Takahashi je rekao kako je originalni serijal završio s puno neriješenih misterija, a u ovome bi se trebali neki od njih razriješiti. Isto tako je rekao da će priča ovog filma biti „pomalo mračna“. Antagonist filma bit će misteriozna osoba koja je ušla u našu dimenziju i koja će „izazvati smetnje“. Taj će događaj imati, kako je Takahashi rekao, velike posljedice. Isto tako, u traileru možemo vidjeti i novu generaciju duel diskova, a po čemu će oni biti posebni, ostaje nam samo čekati da vidimo. Uz novu generaciju duel diskova, vidjet ćemo i nov dizajn naših najdražih likova, od Yugija i Kaibe pa do svih Yugijevih prijatelja. Isto tako, vidjet ćemo i nove dizajne glavnih čudovišta koji su obilježili cijeli Yugioh u svijetu – Dark Magiciana i Blue-Eyes White Dragona!

   Radujete li se novom filmu? Što mislite, hoće li imati veze i s ostalim serijalima? Ima li ovo putovanje kroz dimenzije veze s onim putovanjem kroz dimenzije iz Arc V-a? I tko li je uopće taj novi, misteriozni antagonist? Sve ćemo saznati tek nagodinu kada film izađe, a do tada možemo samo nagađati što će se dogoditi!
Neopisivo sam uzbuđen, jeste li i vi? 🙂

Kiryu

Hello world!

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.