Sneak Preview i Release Celebration GAOV datumi turnira

U dolazi nam nova edicija – Galactic Overlord, ali prije nego li dođe u prodaju igrači će imati priliku igrati sa GAOV kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti GAOV boosteri prije nego li dođu u prodaju. Turniri bi se trebali održati 26.5., 27.5.i 2.6.2012. Je li vaš turnir na popisu pogledaj opširnije…

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster GAOV i promo kartu. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri GAOV i Turbo Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat, a u slučaju dovoljnog broja igrača i jedan igrač na random dobiva playmat (ako dobijemo dovoljnu količinu playmata).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn (za prijašnju ediciju je bilo 150 kn, ali sada je povišeno da bi nagrade na kraju turnira bile bolje) i za to dobiju 5 boostera GAOV i promo kartu. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat, te još jedan igrač na random dobiva playmat ako bude dovoljno igrača (ako dobijemo dovoljnu količinu playmata). Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera GAOV i Turbo Pack boostera.

Lokacije Sneak peak i Release celebration turnira:

Petrinja, Release Celebration, 26.5.2012.

Daruvar, Sneak Peak, 26.5.2012.

Zagreb, Release Celebration i Sneak Preview, 27.5.2012.**

Zagreb, Release Celebration za mlađe od 13, 27.5.2012.**

Varaždin, Release Celebration, 27.5.2012.

Pula, Release Celebration, 27.5.2012.

Bjelovar, Release Celebration, 2.6.2012.

Zadar, Release Celebration, 2.6.2012.

Karlovac, Release Celebration, 2.6.2012.

Split, Release Celebration, 2.6.2012.

Za Release Celebration turnire: igrači ako žele mogu umjesto 55 kn na upadu platiti 30 kn, ali u tom slučaju ne dobivaju prilikom prijave GAOV booster i promo kartu te ne mogu osvojiti playmat.

**Turniri se održavaju u nedjelju u 11h, u subotu neće biti turnira.

Na koji turnir vi idete? 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

6 misli o “Sneak Preview i Release Celebration GAOV datumi turnira

  1. kako će sad na karju biti; 1 ili 2 playmata? i da gramatička greška – “Turnir igraju s svojim deckom,” – greška je da se ne piše “s svojim” ,nego “SA svojim” (sa se piše ispred riječi koje počinju na s,š,ž,ks itd)

  2. RC igraš sa svojim deckom, a na SP slažeš s kartama koje otvoriš

  3. ???? nisam ja to pitao,pitao sam broj playmata po turniru..hoće li biti 1 za pobjednika ili 2(1 za pobjednika + 1 na random) o.O ?

  4. Oprostite kako je moguće da se 3 turnira održavaju 27.05 u 11 u crati magica

  5. Pobjednik osvaja playmat, na random se neće dijeliti osim možda u Zagrebu (ako bude minimalno 15 igrača na turniru).

    U nedjelju 27.5.2012 u Carta Magic se paralelno održavaju sva tri turnira.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.