Shining Victories (SHVI) – prve najave i slike

Pozdrav svima! YGOcro je opet s vama.

Prije par dana smo dobili prve slike i najave nadolazećeg boostera „Shining Victories“ ili SHVI ako vam je draže. Konami je prvo odlučio predstaviti support za Blue Eyes deck. Slike su mutne, a za neke karte i nema slika pa ću koristiti samo one koje su objavljene od konamija.

Pogledajmo što nas čeka od Blue Eyes supporta:

The White Stone of Ancients (nepoznati raritet) – nova verzija legendarne karte „The White Stone Of Legend“

Mausoleum of White – (rare) – blještava field spellica za sve s plavim očima.

bl4

Sage with Eyes of Blue – (ultra rare) – tuner koji dodaje drugog level 1 LIGHT tunera kad je prizvan. Također priziva i Blue Eyes  čudovište iz decka uz cijenu njegovog odbacivanja iz ruke i uništenja jednog čudovišta vaše kontrole.

bl3

Protector with Eyes of Blue – (nepoznati raritet) – Kad je normalno prizvan priziva level 1 LIGHT tunera iz ruke. Slanjem jednog čudovišta sa polja u groblje priziva Blue Eyes čudovište

Master with Eyes of Blue – (nepoznati raritet) – Kad je normalno prizvan uzima level 1 LIGHT tunera iz groblja u ruku. Stavljanjem ove karte iz groblja u deck i slanjem jedne karte s polja na groblje možete prizvati Blue Eyes čudovište.

Priestess with Eyes of Blue – (nepoznati raritet) – dodaje dva Blue Eyes čudovišta u ruku i priziva sama sebe s groblja.

Blue Eyes Spirit Dragon – (secret rare) – uništava pendulum taktiku i negira efekte iz groblja. Uz sjajan efekt ima po mom mišljenju najljepši artwork u yugiohu i još će uz to sjajiti u secret raru.

be1

Blue Eyes Twin Burst Dragon – (secret rare) – napada dvaput u battle fazi, ne može biti uništen u borbi i lako se rješava čudovišta koja ne mogu biti uništena borbom.

be2

To bi bilo to od mene za sad. Redovno ću vas obavještavati o novim novostima vezanim za novi booster. Pozdrav do sljedećeg posta.

YGOcro

YGOcro

Pozdrav svima! Evo par stvari koje trebate znati o meni. Za ovaj "posao" vam treba samo želja za pisanje. Imam 15 godina i najmlađi sam od svih autora na blogu, ali to me ne sprečava da podijelim svoja iskustva, ideje, zanimljivosti sa svima vama onako kako najbolje znam, a to je kroz pisanje. Ovom prilikom pozivam sve one koji prate mene, moje postove i cijeli blog, a imaju želju za pisanjem da se pridruže našoj veseloj ekipi. Što još o meni... "specijalizirao" sam pisanje deck profila, neke lude comboe (naravno s pripadnim deck profilom), ali nađem se i u drugim temama. U mojim postovima je uvijek veselo i opušteno tako da se čitatelj isključi iz svih problema i fokusira samo na moj post. Tu i tamo ubacim i nešto smiješno. Ne idem puno na turnire, ali zato igram privatno s prijateljima. Igram malo slabije, nepoznate i maštovite deckove kao što su Dragunity, Batlin' Boxer, Superheavy Samurai i Raidraptor jer sam i sam takav. Ne podnosim metu i mislim da svaki deck ima šanse da briljira na nekom velikom turniru (bez brillant fusiona). Možete mi uvijek slati ideje za sljedeće postove i pokušat ću ispuniti sve želje i ideje u što kraćem vremenu. Hvala svima na podršci i hvala što pratite blog.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.